Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua
50 gr zahar alb
50 gr zahar brun
125 gr unt topit
40 gr cacao
80 gr de faina
1 varf de sare
500 ml de lapte
Mod de Preparare: Separati galbenusurile de albusuri. Frecati galbenusurile cu zaharul alb si zaharul brun. Adaugati untul topit si amestecati bine. Incorporati cacaoa, faina si sarea in preparat. Adaugati treptat laptele, continuand sa amestecati. Bateti albusurile spuma, apoi incorporati-le in aluat. Amestecul NU trebuie sa fie complet omogen. Turnati aluatul intr-o tava unsa. Coaceti la 150° C intr-un cuptor static timp de 50-55 de minute. Se lasa la racit 1 ora la temperatura camerei apoi 2 ore la frigider. Tortul magic de ciocolata este gata! La fel ca noi, presarați cacao deasupra si radeți ciocolata sau presarati cu zahar pudra.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.