Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 vinete
1 lingură ulei de măsline
Umplutură
250 g carne tocată de vită (sau altă carne tocată)
1/2 ardei gras (opțional)
1 ceapă
1 cățel de usturoi
20 g busuioc proaspăt
sare
piper
ardei iute
1 lingură ulei de măsline
80 g mozzarella rasă (+/-)
Mod de Preparare: Spălați și tăiați vinetele în două. Se curăță de miez și se dă deoparte. Se așază cojile de vinete pe o tavă de copt tapetată cu hârtie de copt și se ung cu ulei de măsline pe interior. Coaceți timp de 25 de minute la 180°C. Se pun ardeiul, ceapa, usturoiul și busuiocul într-un chopper. Se adaugă sare, piper și chilli. Se toacă grosier, lăsând câteva bucăți. Se amestecă cu carnea tocată. Se călesc într-o tigaie cu un strop de ulei de măsline și miezul de la vinete. Se umplu cochiliile de vinete cu umplutura și se presară cu mozzarella rasă. Coaceți timp de 35 de minute la 180°C. Serviți cu orez sau o salată, după preferințe.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.