Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 gr dovleac
150 gr ciocolată
100 gr migdale macinate
1/2 lingurița de bicarbonat de sodiu
2 ouă
30 gr de miere
45 gr pastă de migdale
Mod de Preparare: Curățați dovleacul de coajă, tăiați-l în bucăți (scoateți sâmburii dacă este necesar) și gătiți-l. Există mai multe soluții aici: 20 de minute într-o oală cu apă clocotită sau 10-15 minute la putere maxima în cuptorul cu microunde (pe o farfurie acoperita cu folie alimentară termorezistentă) ori 13 minute în multicooker. Într-un blender amestecați toate ingredientele cu excepția ciocolatei până obțineți o pastă netedă. Odată ce ciocolata s-a topit (la cuptorul cu microunde sau la bain-marie), se adaugă în blender și se amestecă până se obține un amestec omogen. Turnați aluatul într-o formă unsă (sau silicon) și coaceți timp de 25 de minute la 180°C. Lăsați să se răcească la temperatura camerei înainte de a desface și gata!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.