Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 gr dovleac
1/2 praz
2 cartofi (mijlocii)
200 ml smântână ușoară
2 linguri de ulei de floarea soarelui
1 linguriță mică piper
1 linguriță mică sare
1/2 praz
Mod de Preparare: Se toacă prazul și cartofii.În prealabil, prazul se curata și se spală bine. Se taie dovleacul în două și se îndepărtează semințele. Se taie în fâșii, apoi în bucăți. Se aprinde plita la foc mediu. Într-o cratiță mică, se călesc uleiul de floarea soarelui și bucățile de praz. Se adaugă bucățile de cartofi și dovleac, sare și piper și se amestecă timp de 3 minute. Se adaugă apă până când amestecul este acoperit.
Se acoperă și se fierbe timp de 30 de minute. Pentru a verifica dacă legumele sunt fierte, înțepați-le cu un cuțit. Acestea ar trebui să fie fragede. Se toarnă amestecul într-un blender. Amestecați până se omogenizează. Adăugați smântâna ușoară. Amestecați din nou. Și asta e tot!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.