Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
Unt 20g (pentru ungerea formelor)
100g masline negre (fara samburi)
4 lingurite de ulei de masline
3 oua
Lapte 100 ml
200g de faina
1 pachetel de drojdie uscata
30g parmezan ras
Sare fina
piper
sare grunjoasa
4 boluri de portelan pentru cuptor
Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 180° C. Ungeti bolurile cu unt. Scurgeti bine maslinele. Rezervati 4 masline pentru decor si taiati-le pe celelalte in jumatati (daca nu sunt taiate deja). Intr-un castron se amesteca faina, pliculetul de drojdie uscata, sarea fina si piperul (dupa gust). Faceti o adancitura si spargeti acolo ouale, unul cate unul, adaugati uleiul si laptele. Se amesteca pana cand se obtine un aluat neted si apoi se adauga maslinele si parmezanul. Se imparte aluatul in 4 si se pune in forme. Se coace 20 de minute. Scoateti cu grija din cuptor cuptor si lasati sa se raceasca inainte de a le scoate din forme. Decorati cu masline si presarati sare grunjoasa.
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.