Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
400 gr dovleac (curățat)
1 ou
80 gr brânză parmezan rasă
100 gr pesmet
1 linguriță rozmarin uscat
1 linguriță de nucșoară
sare după gust
Ulei de măsline după gust
Mod de Preparare: Se curăță dovleacul și se taie în bucăți. Așezați bucățile de dovleac în coșul friteuzei cu de aer și stropiți cu puțin spray cu ulei de măsline. Gătiți în friteuză timp de 15 minute la 180°C (modul air fry), amestecând la fiecare 5 minute. Odată gătit, se toarnă dovleacul într-un castron și se pasează cu o furculiță. Se adaugă apoi oul, sarea, nucșoara, rozmarinul uscat și pesmetul. Se amestecă cu o furculiță până când toate ingredientele sunt bine omogenizate. Se formează chifteluțe de aceeași mărime pentru o gătire uniformă. Așezați chiftelele de dovleac în coșul uscătorului de aer fără hârtie de copt. Pulverizați suprafața chifteluțelor cu ulei de măsline. Coaceți timp de 10 minute în modul de prăjire în aer la 190°C, întorcându-le la jumătatea timpului. Chifteluțele de dovleac sunt gata!
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.