Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 gr de unt
200 gr de zahar vergeoise
50 gr zahăr alb
2 ouă
1 lingură cu aroma de vanilie
500 gr faina
1 plic praf de copt
1 lingurita bicarbonat de sodiu
1 praf de sare
250 g chipsuri de ciocolată
1 pachet de Oreo
Mod de Preparare: Într-un castron de salată se adaugă untul înmuiat, zaharul și zaharul alb. Amestecați. Se adaugă apoi ouăle și esența de vanilie. Amestecați. Adăugați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea. Se amestecă pentru a obține o pastă compactă. Adăugați fulgii de ciocolată și încorporați-i cu lingura de lemn. Zdrobiți câțiva Oreo în aluat. Pe o tavă de copt acoperită cu hârtie de copt, aranjați aluatul de biscuiți, formând cercuri mici de aproximativ 5 cm diametru. Coaceți fursecurile în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 7 minute. Odată scoase din cuptor, adăugați bucăți mici de Oreo deasupra fursecurilor pentru și mai mult deliciu. Se lasa la răcit câteva minute.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.