Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
180 g paste făinoase
250 gr ciuperci
150 ml smântână
30 g brânză parmezan rasă
1 cățel de usturoi
30 g vin alb
1 bucată de unt
Ulei de măsline după gust
piper negru după gust (opțional)
Mod de Preparare: Curățați ciupercile cu o cârpă umedă, îndepărtați capătul tulpinii și tăiați-le în felii subțiri pentru a asigura o gătire uniformă și delicată. Se rumenește usturoiul în unt și ulei, se adaugă ciupercile și se fierb la foc mare timp de 5 minute. Se degresează cu vin și se lasă să se evapore. Se scade focul, se fierbe timp de 10 minute, se scoate usturoiul, se adaugă smântâna și se continuă fierberea la foc mic, amestecând. Se fierb pastele "al dente" în multă apă sărată, se scurg și se amestecă în tigaie cu sosul de ciuperci, adăugând parmezan pentru a face preparatul cremos. Se servesc pastele cu ciuperci și smântână fierbinți. Dacă doriți, completați vasul cu un strop de parmezan ras și un vârf de cuțit de piper negru.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.