Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
250 gr creveți (am folosit cozi de creveți congelate)
Suc de 1/2 lămâie
1 cățel de usturoi
2 linguri de ulei de măsline
Sare
Piper
Mod de Preparare: Curățați creveții, strângeți cozile și puneți-le într-un castron. (Dacă folosiți cozi de creveți congelate, pur și simplu dezghețați-le într-un castron și scurgeți-le.) Tăiați mărunt un cățel de usturoi și puneți-l în vasul cu creveții. Adăugați apoi sucul de lămâie, piperul și un praf de sare. Amestecați bine. Acoperiți vasul cu folie alimentară și lăsați creveții la marinat la frigider pentru cel puțin 15 minute. Tapetați coșul friteuzei cu aer cu hârtie de copt și aranjați creveții. Gătiți 12 minute la 190°C. Creveții sunt gata! Îi puteți asezona cu sucul lor de gătit și puțin pătrunjel proaspăt măruțit, pentru a da mâncării mai multă aromă.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.