Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente
1 pâte sablée
100 gr unt moale
100 gr zahar
100 gr pudra de migdale
2 oua
400 gr pere insiropate
fulgi de migdale
Mod de Preparare: Asezati aluatul in forma. Intepati baza cu o furculita. Se amesteca untul moale cu zaharul, apoi se adauga ouale si se amesteca bine. Se adauga si migdalele si se amesteca bine. Se toarna crema peste aluat si se netezeste cu o spatula. Se taie jumatatile de pere in felii subtiri, dar se mentine forma originala. Se transfera cu ajutorul unui cutit peste crema de migdale. Presarati deasupra fulgi de migdale. Coaceti 30 minute la 180°C. Si gata! Tarta cu pere si migdale este gata.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.