Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
4 oua mari
100 g brânză de oaie
100 g cascaval
o mana de ciuperci
cateva lingurite de apa minerala
mult patrunjel
sare, piper, ulei
Mod de Preparare: Se bat ouale cu sarea, piperul si apa minerala. In ceva ulei se calesc ciupercile taiate marunt. Se adauga ouale batute si se tin la foc foarte mic timp de cateva minute. Se adauga ulterior branza taiata cuburi si patrunjelul spalat si taiat. Dupa inca alte cateva minute la foc mic se intoarce omleta cu o paleta mare invers si se mai gateste timp de cateva minute, pana la rumenire. Se serveste la micul dejun cu rosii si castraveti.
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.