Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
180 g spaghete
1 ceapă (aprox. 200 g)
1 cățel de usturoi
100 ml smântână proaspătă
15 ml vin alb
apă (1 pahar generos)
sare după gust
ulei după gust
unt după gust
pătrunjel după gust
Mod de Preparare: Se taie ceapa și usturoiul în felii foarte subțiri. Se toarnă puțin ulei și o bucată de unt într-o tigaie. Se adaugă apoi ceapa și usturoiul și se prăjesc câteva minute. Deglazați cu vin alb și așteptați ca alcoolul să se evapore. Se adaugă apoi 1 pahar generos de apă și se continuă fierberea timp de 10 minute (foc mediu-mare), amestecând frecvent. Între timp, se fierb pastele în multă apă sărată. Când ceapa este fiartă, se amestecă până devine cremoasă. Apoi se toarnă înapoi în tigaie și se adaugă smântână proaspătă și piper. Continuați să gătiți până când crema se îngroașă, apoi adăugați pătrunjelul tocat mărunt și amestecați. Se scurg pastele al dente, se toarnă în tigaia cu sosul de ceapă și se amestecă rapid. Serviți și presărați cu piper negru (dacă preferați). Pastele cremoase cu ceapă sunt gata!
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.