Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
200 g margarina sau unt sau untura,
200 g branza de oi la sare,
2 oua,
15 g drojdie si 10 lg lapte caldut, pt a inmuia drojdia
faina cat cuprinde
pt uns un ou si mac.
Mod de Preparare: Se topeste margarina, se pune branza rasa, ouale, dorjdia si faina si se framanta un aluat. Se da la frigider o ora, iar apoi se modeleaza saratelele se ung cu ou si se presoara mac. Se coc la temperatura de 170, cca 15 minute.
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.