Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
240 ml lapte sau apa calduta
480 g faina de grau
1-2 linguri de ulei
1 lingurita de sare
3-4 lingurite de zahar
1 lingurita de drojdie uscata
Pentru umplutura:
1 kg mere
3 plicuri zahar cu scortiosara
Mod de Preparare: Pentru framantarea manuala amestecati putin lapte caldut cu drojdia si cu o lingura de faina. Cand creste maiaua amestecati restul de ingrediente intr-un lighean. Lasati la dospit, la cald, timp de 1-2 ore. La masina de paine lasati masina sa-si faca programul. Curatati merele pe care le dati prin razatoarea fina. Amestecati zaharul cu scortisoara cu merele si caliti umplutura cateva minute. Impartiti aluatul in 2 si intindeti o foaie subtire pe care o umpleti cu jumatate din cantitatea de mere. Procedati la fel si cu a II a jumatate de aluat. Asezati placinta pe hartie de copt intr-o tava intinsa. Coaceti timp de 40-45 minute la foc potrivit.
- Dați-mi și mie două pahare cu vin!
Fata de la bar întreabă:
- La 2 lei?
- Nu... uitându-se către prietenul său... La doi bețivani!!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.