Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
2 aluaturi de foietaj
1 kg mere
50 gr unt semi sarat
1 lingurita de scortisoara
1 galbenus
2 linguri de lapte
Mod de Preparare: Curatati si taiati merele in bucati mici. Topiti untul intr-o tigaie. Adaugati merele si scortisoara si amestecati. Acoperiti aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.Luati de pefoc cand s-au calit merele. Puneti un aluat de foietaj intr-o forma pentru copt, apoi intepati aluatul cu o furculita. Turnati merele calite si uniformizati compozitia. Indoiti marginile aluatului peste umplutura. Asezati cea de-a doua bucata de aluat deasupra si taiati marginile dupa contururile formei de copt. Lipiti bine marginile aluatului. Faceti o gaura in centrul placintei si puneti o bucata mica de hartie de copt infasurata in rulou pentru a face permite aerului sa iasa. Se amesteca galbenusul de ou cu laptele si se unge placinta. Desenati modelul dorit folosindu-va de un cutit. Coaceti 35 minute la 210°C. Gata!
- Tu de cât timp ai permisul?
- De două săptămâni!
- Și ai făcut accident deja?!
- Da, dar din vina celuilalt!
- Ce-a făcut?
- M-a lăsat să conduc...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.