Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
450 g faina
250 g zahar
1 1/2 pahar apa
1 lingurita bicarbonat
1 lingurita scortisoara
1 varf cutit cuisoare
1 pahar nuci
Pentru decor:
zahar pudra
bombonele colorate
Mod de Preparare: Se face un caramel din 150 g zahar, ca sa aiba o culoare roscata. Cand caramelul s-a facut, il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul. Cand caramelul s-a facut,il tragem de pe foc si adaugam apa si restul de zahar si punem iarasi pe foc, pana cand se topeste zaharul. Amestecam, turnam siropul de zahar, racit si framantam. Aluatul rezultat il intindem intr-o foaie nu prea subtire si decupam cu forma. Intr-o tava unsa asezam formele si punem la cuptorul incins cam 20 de minute. Cand sunt gata, din zaharul pudra amestecat cu putina apa facem o glazura cu care glazuram fiecare turta dulce. Presaram bombonele pentru decor si le punem pe o farfurie sa se usuce. Cand a vazut ca sunt cam tari, le-a lasat sa se raceasca si apoi le-a pus intr-o punga de plastic cu platou cu tot.
- Tu de cât timp ai permisul?
- De două săptămâni!
- Și ai făcut accident deja?!
- Da, dar din vina celuilalt!
- Ce-a făcut?
- M-a lăsat să conduc...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.