Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
190 gr zahăr pudră
100 gr migdale, măcinate
200 gr nuci, măcinate
2 albușuri
1 linguriță scorșisoară
Mod de Preparare: Bateți albușurile spumă și zahărul pudră până devin o glazură tare. Puneți 1/3 din ea deoparte și amestecați restul cu celelalte ingrediente (dar doar 100g de nuci), nu cu telul, ci cu lingura. În cele din urmă, frământați. Întindeți aluatul peste nucile rămase, până la aproximativ 8-10 mm grosime și tăiați stelele. Așezați-le pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și ungeți-le generos cu glazură de albuș rămasă. Coaceți la 150°C aproximativ 10-12 minute. După 8 minute deschideți puțin cuptorul (folosiți-vă de o lingură de lemn) pentru timpul de coacere rămas. Steluțele sunt gata!
- Tu de cât timp ai permisul?
- De două săptămâni!
- Și ai făcut accident deja?!
- Da, dar din vina celuilalt!
- Ce-a făcut?
- M-a lăsat să conduc...
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.