Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
5 oua,
5 linguri faina,
5 linguri zahar,
3 linguri
ulei,
branza de vaci,
arome,
stafide,
fructe uscate
Mod de preparare: Se bat albusurile spuma si separat galbenusurile cu faina, zahar, ulei. Se combina cele doua compozitii si jumatate se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Cealalta jumatate se amesteca cu branza de vaci, stafide, caise uscate, esenta de vanilie, coaja de lamaie si se rastoarna peste celalta parte din compozitie. Cantitatea de branza depinde de gusturile fiecaruia (recomandare 7-8 linguri de branza). Se da tava la cuptor si se face proba cu scobitoarea pentru a vedea cand e gata.
Adina va doreste Pofta Buna!
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare!
Alina: Condorul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Alina: Avocat!
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe?
Gigel: Vulturul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Gigel: Om de afaceri!
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna.
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău?
Ionel: Procuror DNA!
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.