Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg fleica de porc
2 morcovi
1 pastarnac
1 radacina de patrunjel
2 cartofi
2 rosii
2 cepe rosii
ulei de masline
sare
piper
Pentru marinata:
120 ml zeama de lamaie
2 linguri cu ulei de masline
4 catei de usturoi
1 lingura rozmarin
1 1/2 de lingurite cu cimbru uscat
2 lingurite cu mustar
sare
piper
Mod de preparare: Pregateste marinata din toate ingredientele necesare si toarn-o intr-o punga. Pune carnea, leaga punga si da-o la frigider 24 de ore. Taie legumele dupa preferinta (sa fie un pic mai mari) si asaza-le intr-o tava unsa cu ulei. Pune bucata de carne stransa sub forma de rulou si strecoara marinata deasupra. Sareaza si pipereaza dupa gust, acopera cu o folie si da 60 de minute la cuptorul preincalzit. Scoate folia si lasa la cuptor pana ce se auresc legumele, iar carnea capata o crusta apetisanta.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.