Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
300 grame paste fără ou,
1 ceapă,
2 căţei de usturoi,
400 grame roşii decojite din conservă,
100 ml vin alb,
150 grame de măsline,
sare, piper, busuioc
Mod de prepapare: Pastele se fierb conform instruncţiunilor de pe pachet. Între timp prepară sosul: căleşte ceapa în puţin ulei, adaugă usturoiul tocat mărunt, pune vinul combinat cu puţina apă şi lasă totul să să înabuşe câteva minute. Se adaugă apoi roşiile tăiate mărunt, măsline şi sucul de la roşii. Se lasă să fiarbă până când sosul se îngroaşă şi se condimentează după gust. Sosul se toarnă peste pastele bine scurse, se presară pătrunjel verde şi se servesc imediat.
Adina vă dorește Poftă Bună!
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare!
Alina: Condorul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Alina: Avocat!
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe?
Gigel: Vulturul, doamna.
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău?
Gigel: Om de afaceri!
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna.
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău?
Ionel: Procuror DNA!
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.