Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

fructe

Cand vine vorba de piederea in greutate, nu exista doar un truc pentru a obtine corpul la care sperati. O componenta majora este alimentatia corecta, iar consumarea fructelor este una dintre cele mai sanatoase si eficiente metode pentru slabit. Iata care sunt cele mai bune fructe pentru pierderea in greutate.

1. Ananas. Ananasul este unul dintre cele mai comune si iubite de fructele tropicale. Ofera tiamina, magneziu, vitamina B6, vitamina C, riboflavina, niacina, cuprul, fierul si acid folic ambalate intr-un singur fruct mare si galben. Pe langa pierderea in greutate, ananasul poate ajuta la o varietate de afectiuni, inclusiv astm, diabet si boli de inima. De asemenea, fructul a contribuie la imbunatatirea parului si a pielii, cresterea nivelului de energie, reglarea tensiunii arteriale si reducerea riscurilor pentru anumite tipuri de cancer. Ananasul poate imbunatati fertilitatea, ajuta digestia si vindeca inflamatia.

2. Banane. Bananele  sunt o mare sursa de potasiu, vitamina B6, mangan, magneziu, vitamina C, acid folic si proteine. Cu toate aceste vitamine si substante nutritive, bananele sunt utile pentru sanatatea generala si bolile specifice de la crampe musculare pana la dureri de cap.Bananele sunt recunoscute, de asemenea, pentru excelenta topire a grasimilor, deoarece ofera niveluri ridicate de fibre dietetice, in timp ce au un continut scazut de calorii.

3. Pepene verde. Cand vine vorba de pepene verde, unii cred ca contine prea mult zahar natural pentru a fi considerat un fruct sanatos pentru o pierdere rapida in greutate, dar acest lucru este departe de adevar. Pepenele, de aici numele, au un continut foarte ridicat de apa. De asemenea, contine o doza sanatoasa de aminoacizi, antioxidanti, licopen, potasiu, vitamina A, vitamina B6 si vitamina C. Fiind incarcat cu o mare varietate de nutrienti, pepene verde arde si grasimile.Pe langa scaderea in greutate, consumul de pepene te mentine hidratat, imbunatateste sanatatea inimii, reduce stresul si inflamatia.

4. Grapefruit. Grapefruitul este unul dintre cele mai bune fructe pentru arderea grasimilor, potrivit cercetatorilor de la Universitatea Vanderbilt. Participantii la studiu au avut niveluri mai ridicate de substante nutritive cheie, o crestere a colesterolului HDL (colesterol bun) si o scadere a apetitului dupa consumul de grapefruit. in afara de arderea grasimilor, grapefruitul ofera niveluri optime de vitamina C, licopen, potasiu, fibre si colina.

5. Pere. Perele sunt un alt fruct subapreciat, mai ales cand vine vorba de pierderea rapida in greutate. Bogat in proteine, fibre, potasiu, vitamina C, vitamina K si cantitati mai mici de riboflavina, fier, calciu, magneziu, acid folic, cupru, antioxidanti si vitamina B6, perele lupta impotriva radicalilor liberi, ajuta digestia, detoxifierea organismului si reduce riscul de diabet. Perele sunt, de asemenea, aproximativ 84% apa, ajutand organismul sa elimine toxinele daunatoare din organism.

6. Lamaie. Probabil unul dintre cele mai recunoscute fructe care ajuta pierderea in greutate este lamaia. Aceast fruct citric ofera niveluri ridicate de vitamina C, impreuna cu cantitati mai mici de tiamina, calciu, magneziu, cupru, acid folic si acid pantotenic. Pe langa alcalinizarea organismului si imbunatatirea digestiei si a detoxifierii, lamaile pot sustine sanatatea osoasa, pot creste absorbtia fierului, pot preveni sau chiar dizolva pietrele la rinichi, sporesc imunitatea si sanatatea inimii si purifica pielea.

7. Rodie. Rodia este una dintre cele mai bune arzatoare de grasime cu o multime de beneficii pentru sanatate. Ofera antioxidanti, fibre, proteine, acid folic, potasiu, flavonoide, vitamina C, vitamina B6, vitamina K, polifenoli si fosfor. Are potentialul de a ajuta la combaterea tensiunii arteriale crescute, a hiperglicemiei, a inflamatiei, a colesterolului ridicat, a anumitor forme de cancer si a stresului oxidativ. De asemenea, are proprietati pentru combaterea infectiilor, hemoragiei, acidozei si obezitatii, conform unui studiu din 2012.

8. Avocado. Daca v-ati intrebat vreodata daca avocado este un fruct sau o leguma, din punct de vedere stiintific, este un fruct. Avocado ofera grasimi sanatoase bune pentru inima. Acelasi continut de grasimi il face excelent pentru arderea excesului de grasime din organism. Sa nu va lasati pacaliti de ideea ca grasimile sunt nesanatoase pentru consum! Grasimile sanatoase sunt importante pentru pierderea corecta a greutatii. Pe langa continutul de grasimi sanatoase, avocado este, de asemenea, compus din fibre; acid folic, vitamina B1, B2 si B3, vitamina C, vitamina E, vitamina K, potasiu, proteine, cupru, fier, magneziu, zinc si mangan.

9. Capsune. Sarace in carbohidrati si calorii, capsunele sunt unul dintre multe fructe cu efecte rapide in pierderea in greutate. Acestea ofera fibre, antioxidanti, vitamina C, potasiu, acizi folici, flavonoide si mangan. in timp ce pierderea in greutate este un beneficiu puternic al capsunelor, acestea imbunatatesc de asemenea fluxul sanguin, ajuta la o varietate de probleme cardiovasculare, ofera beneficii anti-imbatranire, ajuta la hiperpigmentare si acnee si scad colesterolul. in urma cercetarilor s-a dovedit ca au si alte beneficii asupra sanatatii, inclusiv obezitatea, bolile neurodegenerative, cancerul, diabetul si sindromul metabolic.

10. Portocale. Pentru pierderea in greutate, dar si reducerea riscurilor de accident vascular cerebral, cancer, afectiuni hepatice, diabet zaharat, tensiune arteriala crescuta, probleme legate de piele si afectiuni ale sanatatii inimii, portocalele sunt o sursa minunata de vitamina A, vitamina B, fibre, cupru, potasiu, calciu, printre alte vitamine si nutrienti. Portocalele contin, de asemenea, peste 170 de fitochimicale si peste 60 de flavonoide. Ele ajuta la pierderea in greutate prin reducerea stresului oxidativ, scaderea nivelului de lipide si glucozei din sange si spriinirea sanatatii hepatice (prin urmare, a detoxifierii), conform American Chemical Society.

11. Afine. Afinele au proprietati semnificative de ardere a grasimilor si de stimulare a digestiei, dar si alte componente bune pentru sanatate, inclusiv antioxidanti, vitamina C, vitamina K, fibre, mangan si multe altele. Pe langa eliminarea surplusului de grasimi si ajutarea digestiei datorita fibrelor, afinele pot ajuta inima, pielea, oasele si sanatatea mintala, ajutand in acelasi timp in ceea ce priveste tensiunea arteriala, diabetul si prevenirea cancerului. in ceea ce priveste pierderea rapida in greutate, se stie ca afinele au potentialul de a imbunatati nivelurile de zahar din sange, de a scadea trigliceride si nivelul colesterolului daunator. Un studiul din 2010 a constatat ca la persoanele care sufera de obezitate, sensibilitatea la insulina a fost redusa atunci cand afinele au fost consumate zilnic.

12. Mere. Merele sunt unul dintre cele mai bune fructe pentru pierderea in greutate, avand in vedere faptul ca acestea ofera multa fibra (care accelereaza in mod natural digestia), putine calorii si sunt compuse in mare parte din apa. Merele sunt in plus bogate in flavonoide si antioxidanti, pentru a reduce riscurile de boli cardiovasculare, diabet, cancer si hipertensiune arteriala.Un studiu a constatat ca persoanele care au mancat trei mere pe zi au avut rezultate mai mari in ceea ce priveste pierderea in greutate si scaderea nivelului de glucoza din sange. sursa: adevarul.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

fructe
DorohoiNews.ro, 07-09-2018

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro