Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

par-deteriorat

Filmele si reclamele de la televizor pot fi putin confuze. Acestea arata femei cu parul foarte lung ce se bucura de vantul puternic fara a-si face griji ca acesta se va incurca si descurcarea lui va dura foarte mult, ba chiar va duce si la fire de par ce se vor rupe. Varfurile tale mereu se lipesc? Pare ca uneori este imposibil sa iti descurci parul? Ai rupt multe perii incercand sa ai un par fin si descurcat? Atunci ti-am pregatit cateva sfaturi pentru a te ajuta sa previi acest lucru. Insa, mai intai sa vedem ce cauzeaza aceasta mica problema a ta.

Nu este hidratat. Atunci cand parul tau sufera din cauza ca nu este hidratat, iar acest lucru poate tensiona foarte tare firele de par, straturile exterioare rupandu-se intr-un final. Rezultatul va fi un par deteriorat si neingrijit.

Dormi cu parul desfacut. Daca dormi fara sa iti impletesti parul sau sa il prinzi, dimineata iti va lua foarte mult sa iti descurci parul. De asemenea, o alta mare greseala este sa adormi cu parul ud. Dupa baie, acesta este cel mai fragil si se poate rupe foarte usor.

Nu il piepteni zilnic. Aduci o amenintare majora asupra sanatatii parului tau daca alegi sa nu il piepteni zilnic. Intr-un final, in podoaba capilara se vor crea noduri si rezidurile de sebum ramase vor sfarama sanatatea parului tau.

Nu iti tai varfurile. Daca astepti o lunga perioada de vreme pentru a-ti taia varfurile, parul tau va incepe sa se rupa si nu va fi reparat asa usor. Acesta va ramane uscat si va forma noduri, dand aspectul unui par neingrijit.

Cuticule deteriorate. Daca folosesti constant placa de par sau alte produse ce il expun la o caldura foarte mare, straturile exterioare se vor rupe datorita nodurilor, lasand stratul interior (cortex) expus si neprotejat.

Ce poti face pentru a evita incurcarea parului
Foloseste balsam. Șamponul nu este de ajuns pentru a-ti pastra parul fin. Foloseste mereu un balsam hidratant ce te va ajuta sa iti piepteni parul foarte usor dupa baie. Lasa produsul sa actioneze cateva minute inainte de a clati podoaba capilara si vei avea un par fin si matasos.

Foloseste un pieptan cu dinti rari. Periile nu sunt de ajuns pentru a-ti descurca parul, ba chiar il pot deteriora. Foloseste un pieptan cu dinti rari pentru a descurca nodurile fara a stresa parul prea tare. Trebuie mereu sa incepi sa il descurci de la varfuri catre scalp.

Foloseste produse pentru descurcare. Produsele ca si mastile de par, serumuri sau chiar vechiul balsam pot preveni incurcarea parului pentru totdeauna. Daca un nod mult prea mare iti face probleme, aplica putin din produs peste si pe langa el. Maseaza suvitele si incearca sa descurci parul usor. Este posibil sa ai nevoie si de degete pentru a scapa de nod.

Aplica masti de par. O masca aplicata o data pe saptamana poate imbunatati textura parului tau. Aceasta hidrateaza varfurile uscate si netezeste parul, lasandu-l matasos. Unele dintre ingredientele ce te pot ajuta sunt: iaurt, miere si ulei de migdale. Amesteca aceste ingrediente si aplica pasta formata pe parul tau, lasand-o sa actioneze 20 de minute. Vei vedea o diferenta foarte mare asupra parului tau dupa cateva saptamani.

Aplica ulei pe par regulat. Pentru a-i da parului tau doza de sanatate de care are nevoie, poti aplica ulei organic de cocos. Maseaza uleiul putin incalzit pe suvitele tale de par si vei observa ca dupa ceva vreme parul tau va fi mult mai hidratat. Daca vrei sa scapi de noduri definitiv, incearca o combinatie intre uleiul de masline, uleiul de jojoba si cel de cocos.

Clateste-ti parul cu apa rece. Incearca sa iti clatesti parul cu apa rece la finalul dusului pentru a inchide cuticulele si a preveni orice ruptura a firelor de par.

Fereste-te de produsele de styling. Acestea iti usuca foarte mult parul, ceea ce duce la incurcarea lui. Pentru a evita asta, foloseste spre exemplu placa la capacitate medie si aplica produse pentru protectie impotriva caldurii.

Usuca-te usor cu prosopul. Daca stresezi parul cu miscari foarte violente atunci cand il usuci cu prosopul, se poate deteriora foarte tare. Aceste miscari distrug structura cuticulelor iar varfurile se vor despica mult mai repede. Ai putea sa iti usuci parul gentil cu un prosop si apoi sa il lasi sa se usuce singur.

Protejeaza-ti parul atunci cand dormi. Asa cum corpul tau are nevoie de odihna, la fel este si podoaba capilara. Investeste intr-o perna facuta din matase ce ajuta parul sa nu se mai incurce si tine-te departe de cele din bumbac pentru ca au o textura ce iti va usca parul.

Fereste-te de produsele ce contin alcool. Desi sunt multe produse ce se spune ca sunt pe baza de ingrediente naturale, un element vital ce trebuie evitat este prezenta alcoolului.

Dar ce faci atunci cand parul tau este deja incurcat?
1. Foloseste-te mereu de degete atunci cand incerci sa iti descurci parul. Acest lucru poate face descurcarea cu un pieptan mai usor de suportat, caci nodurile vor deveni mai mici.
2. Sectioneaza parul inainte de a-l descurca.
3. Taie-ti varfurile odata la 3 luni.
4. Nu folosi peria atunci cand parul este ud, in schimb il poti descurca cu degetele.
5. Evita sa folosesti produse ce lasa reziduri in parul tau.
6. Foloseste un balsam ce poate fi folosit dupa ce ti-ai spalat parul.
7. Foloseste masti naturale pentru par, facute in casa cu ingrediente ca si iaurtul si mierea.
8. Poarta o palarie sau o esarfa atunci cand afara vremea este rea pentru a te proteja de vant si soare.
9. Utilizeaza ulei pe par inainte de a-l spala.

Daca folosesti prea mult spray de par, fixativ sau gel poti cauza incurcarea parului. Foloseste ulei pentru a descurca parul si pentru a-l readuce la stralucirea sa fara a-l stresa foarte tare cu peria.

Atunci cand parul tau este ud poti aplica un serum ce te va ajuta sa il descurci si il va face matasos. Descurcarea parului poate fi foarte dureroasa, insa poti scapa de asta daca folosesti aceste trucuri.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

par-deteriorat
DorohoiNews.ro, 10-08-2019

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni

Sincere condoleanțe din partea Colectivului Liceului Tehnologic „Alexandru Vlahuță” Șendriceni
În aceste clipe de adâncă tristeţe este foarte greu să găseşti cuvintele, pentru că ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro