Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

dermatologie-piatraneamt

Tenul nostru este precum o carte de vizita de care trebuie sa avem in permanenta grija ca sa arate cat mai bine. Dupa varsta de 20 de ani, semnele unei rutine de ingrijire nu atat de riguoase se vad mult mai mult, astfel ca ar trebui sa acorzi o mai mare importanta. Din acest motiv, atat dimineata, cat si seara, trebuie sa ai grija sa urmezi anumiti pasi pentru a avea un ten lipsit de imperfectiuni, precum o demachiere corecta, o curatare a tenului cu un produs specific tenului tau, aplicarea unei lotiuni tonice, si nu in ultimul rand, probabil cel mai important pas, si anume hidratarea. De asemenea, nu uita sa iti exfoliezi tenul, macar o data pe saptamana.

Anumite afectiuni ale pielii se datoreaza si stilului de viata pe care il avem, lipsei somnului, unei demachieri superficiale ale tenului, alimentatiei necorespunzatoare, bogate in grasimi, fast-food si nu in alimente potrivite, precum fructe si legume. Cel mai probabil, acum nu esti atat de constienta de toate consecintele care pot aparea, insa ar trebui inca de la o varsta frageda sa iti formezi o rutina si sa o respecti cu rigurozitate. Majoritatea femeilor asociaza aceste afectiuni cu o rutina necorespunzatoare la exterior, insa ar trebui sa ai in vedere ca un organism sanatos pe interior va fi la fel si pe exterior.

Avem tendinta de a da mereu vina pe faptul ca nu avem timp sa ne preocupam de tenul nostru asa cum trebuie si de a apela la tratamente doar in cazurile extreme. Acorda-ti mereu timp si aloca-ti macar zece minute pe zi in care sa te preocupi de tine, implicit de tenul tau. Important este sa nu iti pierzi increderea in tine doar pentru ca ai anumite imperfectiuni pe ten. Fii increzatoare in tine, indiferent de cum arata tenul tau si nu acorda atentie comentariilor negative care pot aparea. Iata care sunt cele mai comune afectiuni ale pielii cu care te confrunti dupa 20 de ani:

1. Acnee. De cele mai multe ori, acneea este asociata cu perioada adolescentei, insa realitatea este cu totul alta. ?i la 20 de ani te poti confrunta cu acnee, chiar daca in adolescenta te-ai confruntat sau nu. Cele mai multe femei au parte de cateva cosuri din cauza stresului, hormonilor, produselor de ingrijire care incarca porii, excesului de sebum sau obiceiurilor nepotrivite. In acelasi timp, exista si femei care se confrunta cu forme ale acneii destul de severe chiar si dupa 20 de ani. Daca porii tai sunt destul de incarcati, sansele sa iti apara cosuri sunt destul de mari. Astfel ca, daca te confrunti cu acnee si ai incercat toate tratamentele si tot nu si-au facut efectul, cel mai bine este sa consulti un dermatolog care iti va prescrie tratamentul de care tenul tau are nevoie.

2. Deshidratare. De cate ori nu te-ai confruntat cu un ten extrem de deshidratat, desi ai folosit produse specifice hidratarii? Deshidratarea este una dintre cele mai comune afectiuni cu care te poti confrunta dupa varsta de 20 de ani. Solutia? Ei bine, hidrateaza-ti tenul pe cat de mult poti si nu cu orice produs, ci doar cu acele produse specifice tipului tau de ten. Ar trebui sa iti hidratezi tenul de fiecare data dupa ce iti cureti tenul cu un gel de curatare, de preferat de doua ori pe zi. Daca vei continua sa nu iti hidratezi tenul corespunzator, cresc sansele sa iti apara riduri. Din acest motiv, daca observi ca tenul tau este tot mai uscat, hidrateaza-l de mai multe ori pe zi daca este nevoie.

3. Inflamatii. Semnele care arata o inflamatie la nivelul pielii includ acnee, chisturi, si nu numai. Inflamatia este o afectiune cu care cele mai multe femei dupa varsta de 20 de ani se confrunta. Ce poti sa faci daca te confrunti cu aceasta afectiune? Ce ar trebui sa faci este sa ai o rutina de ingrijire specifica tipului tau de ten si sa nu sari niciodata peste pasii esentiali, si anume demachiere, curatare si hidratare. Daca folosesti mai multe produse pentru protejarea pielii impotriva razelor ultraviolete, trebuie sa iti cureti tenul de indata ce ai ocazia. Ba mai mult, alti factori care contribuie la cresterea riscului de a avea inflamatii sunt medicamentele, uleiurile, serumurile, dar si hormonii.

4. Pete pigmentare. Petele pigmentare care nu sunt tratate la timp pot deveni tot mai evidente si mai greu de tratat. O prima cauza care duce la aceste pete pigmentare este nefolosirea unei creme cu protectie solara. In cazul in care petele sunt destul de mici si nu atat de pronuntate, ele se datoreaza expunerii la soare indelungate. Melasma, o alta afectiune ale pielii care consta in mici pete pigmentare, de culoare maronie, este cauzata de cele mai multe ori de administrarea de anticonceptionale, dar si de un dezechilibru hormonal. Femeile sunt mult mai predispuse decat barbatii la aceste afectiuni. Ai in vedere sa folosesti in fiecare zi crema cu protectie solara si incearca sa te protejezi cat mai mult de razele ultraviolete.

5. Cearcane. Noptile pierdute in club isi pun cu siguranta la un moment dat amprenta asupra aspectului cearcanelor tale. Efectul de ochi obositi, pe care cu siguranta nu ti-l doresti, este cauzat si de lipsa hidratarii. Atunci cand aplici crema hidratanta, nu uita si de aplicarea unei creme special formulate si pentru zona ochilor, care este o zona extrem de sensibila si uitata de cele mai multe dintre femei in ritualul de ingrijire. Inainte de a face asta, ai grija sa iti cureti foarte bine tenul. Un lucru pe care il poti face si este la indemana oricui este sa dormi suficient in fiecare noapte. In cazul in care ai cearcane tot mai pronuntate, apeleaza la un tratament special pentru acea zona.

6. Textura diferita a pielii. Cu siguranta te-ai confruntat de mai multe ori cu pori dilatati, roseata sau semne ale acneii. O textura diferita a pielii este o alta problema cu care femeile dupa 20 de ani se pot confrunta. Textura pielii este puternic influentata de produsele pe care le aplici pe ten si de felul in care ai grija de tenul tau. Din acest motiv, trebuie sa ai in permanenta grija ca tenul tau sa fie curatat si hidratat corespunzator. De asemenea, ai grija si de cat de mult te expui la soare deoarece efectele se pot vedea mai devreme decat crezi. Raspunsul la toate aceste afectiuni este rutina de ingrijire specifica tipului tau de ten pe care ar trebui sa o ai. Daca observi ca aceste afectiuni nu trec, ia in vedere si o vizita la dermatolog deoarece el iti va spune cu exactitate de ce anume are nevoie tenul tau.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

dermatologie-piatraneamt
DorohoiNews.ro, 16-09-2021

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro