Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

locuri de munca 1
NORVEGIA (53)
5 - Instalator (Calificare sau minim 5 ani experienta, bună înțelegere a instrumentelor digitale și a sistemelor de control al calității, permis de conducere cat. B. Limba engleza mediu)
3 - Manager instalatii sanitare (Calificare sau minim 5 ani experienta, bună înțelegere a instrumentelor digitale și a sistemelor de control al calității, Permis de conducere clasa B, bune abilități de comunicare. Limba engleza mediu)
3 - Sticlar / artizan sticla (certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limba scandinava sau engleză fluent)
2 - Sticlar / slefuitor sticla (certificat de artizan sticla sau minim 5 ani experienta in domeniu. Limba scandinava sau engleză fluent)
40 Muncitor in productie (experiența din producția de somon sau alte produse alimentare este un avantaj, dar nu o necesitate. Limba engleza)
 
GERMANIA (30)
15 - Educatoare/educator (Se solicita studii incheiate in pedagogie de gradinita, stiinte educationale, socio-psihopedagogie sau invatamant prescolar; Experienta de lucru cu copiii cu varsta cuprinsa intre 6 luni si 6 ani; Pot aplica persoane de toate varstele; Definitivatul sau experienta in invatamant nu sunt obligatorii; Constituie avantaj cunostintele de limba germana sau disponibilitate de a invata intensiv limba germana; Disponibilitate de a participa la un curs de recertificare profesionala, in vederea echivalarii calificarii; Capacitatea de a raspunde nevoilor/intereselor individuale ale copiilor; Candidatii care nu detin nivel B2 de limba germana, vor beneficia de curs intensiv. Cunostinte de limba germana - nivelul B2)
5 - Incarcator / sortator corespondenta (Capacitatea de a lucra in echipa; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine Cunostinte de limba germana nivel conversational)
5 - Curier colete si scrisori (Permis de conducere categoria B; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine. Cunostinte de limba germana - nivel B1)
5 - Sofer camion (Permis de conducere categoria CE si cod 95; Experienta de lucru ca sofer profesionist pe camioane cu remorca; Forma fizica buna; Seriozitate, flexibilitate, corectitudine. Cunostinte de limba germana nivel conversational)
 
OLANDA (107)
3 - Legumicultor (Persoane motivate care doresc sa presteze o buna munca, capabile sa lucreze atit  in echipa cit si individual, dispuse sa lucreze in diferite conditii meteorologice, cu o atitudine pozitiva si flexibila. Nu se solicita experienta in acest domeniu. Limba engleza conversational)
16 - Culegator zmeura (Se solicita persoane motivate care doresc sa presteze o munca buna. Nu se solicita experienta in acest domeniu. Persoane capabile sa lucreze atit in echipa cit si independent, dispuse sa aiba un program flexibil, persoane oneste, cu atitudine pozitiva care vor sa se dezvolte odata cu compania. Disponibilitate de a lucra in diferite conditii meteorologice si tinand cont de natura muncii  trebuie sa aiba o conditie fizica buna. Constituie un atu cunoasterea limbii engleze dar este suficient ca persoana sa inteleaga engleza)
8 - Culegator mere si pere (De preferinta experienta in agricultura. Se solicita persoane motivate care  doresc sa presteze o munca buna, capabile sa lucreze atit individual cit si in echipa, cu o conditie fizica buna,care au placerea de a lucra in aer liber
Permis de conducere cat. B constituie un avantaj. Persoanele sa nu sufere alergii, sa aiba atitudine pozitiva si flexibila, oneste, persoanele trebuie sa-si aduca haine de lucru. Limba engleza sau germana)
5 - Muncitor in pepiniera de flori in sera (Persoane motivate care sa presteze o munca buna, capabile sa lucreze in echipa, munca trebuie facuta cu multa atentie si grija. Limba engleza)
50 - Culegator fructe (Persoana motivata care doreste sa presteze o munca buna, atenta cu fructele astfel incat sa nu le deterioreze, apta sa lucreze in echipa, cu o atitudine pozitiva si flexibila, cu placerea de a lucra in aer liber si capabila sa lucreze in diferite conditii meteorologice. Nu se solicita cunostinte de limbi straine, doar aplicatia doreste angajatorul sa fie trimisa in engleza.)
15 - Culegator capsuni (Persoana motivata care doreste sa presteze o munca buna, atenta cu fructele astfel incit sa nu le deterioreze, apta sa lucreze in echipa dar si independent, cu o atitudine pozitiva si flexibila, dispusa la un program flexibil. Sporadic se poate lucra si duminica, sambata se lucreaza pana la pranz. De preferat experienta in agricultura, chiar si la culesul capsunilor. Angajatul trebuie sa aiba haine de lucru si sa-si aduca perna, pilota si lenjerie de pat. Nu se solicita limbi straine)
10 - Culegator cirese (Nu se solicita experienta nici pentru cules, nici pentru sortare.Persoane motivate care sa presteze o munca buna, capabile sa lucreze bine atit individual cit si in echipa,dispuse la un program flexibil, cu atitudine pozitiva. Cunostinte de limba engleza, daca se aplica in grup este suficient ca doar o persoana sa vorbeasca engleza.)
 
POLONIA (32)
2 - Operator CNC (Minim invatamant profesional tehnic. Experienta in domeniu. Cunoasterea elementelor de baza ale desenului tehnic, operare CNC. Limba engleza sau poloneza)
2 - Lacatus (Invatamant  profesional tehnic de baza. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic. Engleza sau poloneza)
2 - Sudor MIG/MAG sau gaz (Minim invatamant profesional tehnic de baza. 6 luni experienta. Cunostinte de baza desen tehnic, sudura cu metode MIG/MAG sau gaz. Limba engleza sau poloneza)
3 - Strungar/frezor (Invatamant profesional tehnic de baza. Experienta profesionala in domeniu reprezinta avantaj. Cunostinte de baza de desen tehnic. Limba engleza sau poloneza)
3 - Lacuitor/vopsitor (Minim studii profesionale. Experienta in domeniu reprezinta avantaj. Limba engleza sau poloneza)
5 - Operator masina CNC (pentru candidatii fara experienta se ofera training) (Minim invatamant profesional. Experienta profesionala ca muncitor in productie constituie avantaj. Determinare, constiinciozitate, punctualitate, pregatit pentru a lucra in 3 schimburi. Limba engleza, poloneza nivel A2 (utilizator elementar)
5 - Asistent productie (Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru a lucra in trei schimburi. Limba engleza, poloneza nivel A2 (elementar).
5 - Muncitor depozit - operator stivuitor (Permis de conducere stivuitoare UDT. Experienta profesionala de muncitor depozit constituie avantaj. Educatie de baza. Determinat, constiincios, punctual, pregatit pentru lucru in 3 schimburi. Limba engleza, poloneza nivel A2 (elementar).
5 - Zidar (Educatie primara, experienta in domeniu constituie avantaj, aptitudini generale in domeniul constructiilor, permis de conducere. Cunostinte limba poloneza)
 
BELGIA (251)
45 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (lucrator sezonier pentru cultivarea legumelor) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna, mai ales la cules de la sol; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza - avantaj
20 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (lucrator sezonier pentru cultivarea florilor)( Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna, mai ales pentru plantarea sau scoaterea din ghivece; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
50 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (lucrator sezonier pentru cultivarea capsunilor) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna, mai ales la cules de la sol; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
40 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (lucrator sezonier in horticultura, in sera) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
20 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORI CARE CULEG FRUCTE TARI: PERE, MERE, ETC.) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORI CARE CULEG FRUCTE MOI/ FRUCTE DE PADURE) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva - este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari.Limba engleza- avantaj)
25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORII CARE RECOLTEAZA LEGUME IN AER LIBER: CONOPIDA, PRAZ) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare. Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
25 - MUNCITOR NECALIFICAT IN AGRICULTURA (LUCRATORII IN ACTIVITATI DIN PEPINIERA: TAIERE COPACI, ETC.) (Nu sunt necesare cunostinte sau studii anterioare.  Se solicita persoane flexibile si motivate, adecvate pentru munca fizica repetitiva- este necesara o conditie fizica buna; persoane cu inclinare catre calitate si siguranta; care respecta regulile si acordurile, urmeaza instructiunile; sa poata lucra in echipa, cu persoane din mai multe tari. Limba engleza- avantaj)
1 - OSPATAR (Nu sunt cerinte specifice pentru studii sau experienta; se cauta o persoana politicoasa, prietenoasa si vesela, cu o infatisare ingrijita; care sa aiba abilitati lingvistice si sa ii placa sa socializeze; sa fie dispusa sa lucreze in weekend; iubitoare de bere- cunoasterea unor informatii de baza despre bere si despre fabricile de bere este cu siguranta un avantaj; care sa isi asume responsabilitatea; sa poata lucra in echipa si sa impartaseasca filozofia afacerii; persoana rezistenta la stres; limba engleza sau franceza- conversational; persoana comunicativa, responsabila, cooperanta, flexibila, orientata catre client. Limba engleza sau franceza- conversational)
 
FINLANDA (4)
4 - Muncitor in constructii, dulgher (Persoana cu experienta care sa execute lucrari precum: armare, betonare, placare, lucrari pentru acoperisuri, pereti si plafoane. Experienta intre 1 si 5 ani. Limbi straine - nu se specifica)
 
MALTA (10)
1 - Manager Proiect (Candidatul trebuie sa aiba o experienta buna in managementul proiectelor, cu experienta dovedita in livrarea de proiecte complexe. Calificat cu o diploma (MQF Nivel 6) intr-o materie tehnica, de preferinta Management de proiect, experienta tehnica si practica. Experienta in domeniul acvaculturii/biologiei marine va fi considerata un avantaj. Informatii suplimentare despre post vacant. Experienta in utilizarea software-ului de management de proiect precum MS Project si MS Teams, competenta generala in MS 365 / Aplicatii Office.Candidatul selectat trebuie sa aiba un pasaport, fara restrictii de calatorie si sa fie in posesia unui permis de conducere. Candidatul selectat trebuie sa cunoasca fluent limba engleza si sa fie un excelent comunicator.)
1 - Proiectant Autocad 2D/3D (Candidatul de succes va avea o diploma tehnica sau o diploma superioara, specializarea design CAD, sa aiba experienta directa in utilizarea pachetelor software CAD si familiaritate cu 3D instrumente de modelare.  
Va trebui, de asemenea, sa aiba experienta dovedita ca desenator, fiind implicat in proiecte mari cu termene stranse de realizare. De asemenea, va trebui sa posede abilitati puternice de comunicare, sa poata lucra sub presiune si sa aiba o atitudine pozitiva. Abilitatea de a lua decizii bazate pe proiecte si capacitatea de a lucra bine in echipa, precum si din proprie initiativa. Candidatul selectat trebuie sa aiba un pasaport, fara cazier si sa aiba permis de conducere. Candidatul trebuie  sa poata vorbi si scrie fluent in engleza )
1 - DIRECTOR DE DEPARTAMENT - CONSULTANT SUPERIOR PESCUIT/ MARIN (Candidatul de succes va trebui sa aiba un fundal academic si practic solid bun in domeniul marin /pescuit/stiinte oceanografice. Fluent in limba engleza vorbita si scrisa. )
1 - Inginer servicii IT (Rezolvarea tichetelor la nivel de linie 1 si 2 si escaladare la linia a 3-a atunci cand este necesar pentru a castiga cea mai rapida rezolutie. Inregistrarea tuturor tichetelor pentru incidente sau solicitari raportate la nivel local. Punerea in functiune, atribuirea, intretinerea si scoaterea din functiune a intregului hardware desktop, inclusiv PC-uri, laptopuri si imprimante. Mentinerea registrului de active pentru echipamentele noi, realocate si retrase, completarea stocului atunci cand este necesar. Efectuarea deplasarilor de birou si asigurarea ca toate locatiile PC locale sunt documentate si actualizate, Raspuns rapid la alertele de virusi, Crearea si mentinerea grupurilor Active Directory si aplicarea la drive-urile partajate unde necesar. Abilitati puternice de relationare cu clientii si relatii cu clientii. Abilitati excelente de analiza si depanare, cu o buna atentie la detalii. Abilitatea de a lucra independent cu supraveghere limitata. Experienta constituie un avantaj.Limba engleza fluent
1 - AUDITOR DE MONITORIZARE A CONFORMITATII (PART-CAMO) (Cunoasterea tehnicilor de audit, Cunoasterea sistemelor de monitorizare a conformitatii/calitatii, Instruire in partea M, partea CAMO si partea 145, Formarea in HHFF, FTS, EWIS si SMS va fi considerata un avantaj.Experienta dovedita de cel putin 2 ani intr-o pozitie legata de audit sau conformitate/sistem de calitate (auditor general) sau cel putin un an de experienta practica in mediul de lucru care urmeaza sa fie auditat (auditor dedicat), demonstrat prin certificate de munca, scrisori de recomandare si orice alte documente. Candidatii cu experienta de audit in partea 145 vor fi luati in considerare. Candidatii cu experienta de audit in industria auto sau marina sunt, de asemenea, incurajati sa aplice, Diploma universitara. Limba engleza fluent)
1 - Tehnician proiectant (Cunoștință în software CAD. Experiența anterioară în proiectarea serviciilor de inginerie ar constitui un avantaj. Limba engleza fluent)
2 - Farmacist (Licentiat in Farmacie. Limba engleza fluent)
1 - TEHNICIAN ACVACULTURA (Un candidat de succes este probabil sa aiba un fundal solid bun in stiinte ale acvaculturii, de preferinta cu cel putin un B.Sc. nivelul de educatie, desi candidatii tehnicieni cu experienta sunt de asemenea, incurajat sa aplice.Candidatul selectat trebuie sa aiba un pasaport UE clar, fara restrictii de calatorie, cazier curat si sa fie in posesia unui permis de conducere. Limba engleza fluent)
1 - COORDONATOR PROIECTE CERCETARE & DEZVOLTARE INOVARE (Candidatul de succes este probabil sa aiba cunostinte despre managementul si administrarea UE si proiecte cu finantare nationala, experienta in managementul proiectelor comerciale si utilizarea avansata a MS Office sau alte aplicatii de management de proiect. Cunostinte de acvacultura/marina stiintele vor fi considerate un atu, desi nu esentiale. Candidatul selectat trebuie sa cunoasca fluent limba engleza (scris si vorbit), sa poata vorbi in public si sa faca prezentari. Scrierea intr-o engleza clara si capacitatea de a corecta rapoartele si trimiterile intocmite de tertii este de asemenea esential. Pentru a avea succes in aceasta pozitie, bune abilitati de conducere si interpersonale sunt esentiale. Candidatul selectat trebuie sa aiba un pasaport, cazier curat si permis de conducere. Limba engleza fluent
 
IRLANDA - 20 Ingrijitor persoane (Calificare si 1 an experienta. Limba engleza-nivel mediu.)
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

locuri de munca 1
DorohoiNews.ro, 15-07-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Draga mea, azi noapte ai strigat „Nu Ionele, nu!”.
Cine e Ionel?
- Ce mai contează, n-ai auzit că l-am refuzat?



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!

Tablouri inedite prin imagine, contrast, abstracție și culoare create de o tânără din Ibănești. Vezi cum poți comanda!
Vă supunem atenției o serie de tablouri efectuate cu o tehnică relativ nouă, spectaculoase ca imagine, ...

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate

SC angajează muncitori (bărbați) pentru fabrică de produse lactate
SC RAM SRL, angajează muncitori (bărbați) pentru fabrica de produse lactate din IBĂNEȘTI. Pentru ...

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica

SC PIZZA COM SRL informează asupra depunerii solicitării pentru emiterea autorizației de mediu pentru activitate la Vila Magica
SC PIZZA COM SRL, cu sediul în Dorohoi, str. D. Pompeiu, nr.5, bl. C2, ap. 10, înregistrată ...

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă

SC din comuna Broscăuți angajează contabil cu jumătate de normă
SC SEB-COS SRL din comuna Broscăuți, angajează contabil cu jumătate de normă (4 ore/zi). Pentru ...

SC angajează inspector ITP

SC angajează inspector ITP
SC Dtuning PRO Darabani SRL angajează inspector ITP în cadrul unei STIP nou deschisă, după ultimele ...

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții

SC angajează muncitori calificați / necalificați în construcții
Societate comercială angajează muncitori calificați / necalificați în construcții. Salariu ...

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C

SC din Dorohoi angajează instalator, muncitori calificați și necalificați și conducători auto cat. C
Societate comercială din Dorohoi angajează instalator pentru instalații sanitare și electrice, muncitori ...

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi

Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi
Vând loturi de teren pentru case, în Dealul Mare, Dorohoi. Relații la telefon: 0744615016

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro