Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Ioan Muha

Cetăţenii municipiului Dorohoi, în căutarea unui loc de muncă, sunt așteptați să se alăture celor care vor participa sâmbătă, 19 noiembrie între orele 10:00-14:00, la mitingul cu sloganul, „Vrem fabrici și locuri de muncă”, urmat de un marș până la fosta fabrică de sticlă și porțelan.

Acțiunea este o continuare a marșului tăcerii de anul trecut, ca urmare a faptului că răspunsul autorităților care au primit scrisoarea  deschisă nu ne-a multumit. „Noi inteționăm să dăm citire răspunsurilor primite de la Guvernul româniei, ministerul comerțului și economiei și de la autoritatea pentru valorificarea activelor statului precum și răspunsul primit de la autoritatea locală, în speță Primaria Dorohoi”, a menționat președintele PRM Dorohoi Ioan Muha.

După spusele organizatorilor acestui miting, acțiunea nu se va opri aici, vor continua și anul viitor, pentru ca populația să înțeleagă faptul că a sosit momentul să ne exprimăm categoric necazurile și problemele cu care ne confruntăm zi de zi. „Am pornit de la idea că indiferența și delăsarea constituie o cale prin care sărăcia se acutizează și atunci să nu mai fim indiferenți, haideți să acționăm într-un fel” a precizat Ioan Muha.

Pe de altă parte acesta crede că este obligația partidelor politice să sprijine oamenii care nu cunosc foarte bine prevederile legale și cum pot să își atingă un obiectiv în interesul celor mulți și în interesul celor care au posibilități material mai precare. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Ioan Muha
DorohoiNews.ro, 14-11-2011
14Social

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

06.12.2011 la 14:35

Sper sa reusiti pt dorohoieni sa faceti o schimbare,dar aveti nevoie de prijinul altor partide.Nu stiu daca o sa reusiti singur.

15.11.2011 la 20:24

bai fratilor,noi dorohoienii,inca de pe vremea interbelica cand eram un targ de evrei negustori, tot vindeam. Vindeam de toate.Si acum vindem,toata lumea vinde(cand nu face taximetrie),nimeni nu produce;ca nu-i profitabil, vindem toale ,mancare,tot,tot tot,ne vindem si pe noi, numai sa castigam ceva. Sa supravetuim.Viata noastra e sinonima cu factura. Factura la gaz, la telefon, la E-on,la tot ce inseamna utilitati.Cum traim?,unii, putini, zic ca bine, dar cei mai multi prost, prost de tot.Eii.. asta-i capitalismul frate Balcescu.Grijania cui l-o facut!

15.11.2011 la 18:55

Ca sa faci kaufland si carrefour tb sa ai putere de cumparare!crezi ca vin asa de florile marului si investesc pe unde apuca!Toti umbla dupa profit!Ce a facut primarul in dorohoi a facut tot cu bani de la guvern!Sacii de cartofi a incercat sa i dea din banii ramasi de la zilele dorohoilui,zile facute tot din banii dorohoinilor!dar de curtea de conturi de ce nu ziceti nimik. Paguba de 1 milion de euro!

15.11.2011 la 13:30

daca se deschide kaufland la dorohoi, ce aveti de castigat?nu se creeaza locuri de munca cate se pierd prin desfiintarea comertului local,iar de taxe si impozite ce sa mai spunem??!!!se duc toate la nemti!asa ca aveti grija ce va doriti!

15.11.2011 la 12:23

de aceea se duce țara de râpă, toți comentează dar nimeni nu ia atitudine! Dorohoieni fiți uniți și luați atitudine!

15.11.2011 la 09:42

astea sunt locurile de munca pe care le doriti???kaufland si carrefour?nu sunt magazine in dorohoi in care sa va cheltuiti bruma de bani pe care-o aveti?LA MUNCA!!!

15.11.2011 la 08:58

productia este sea care creaza locuri de munca .supermarketurile si vama au distrus industria romaneasca ,degeaba avem magazine daca nu avem salarii tot nimic nu realizam . actuali pensionari de boala ,cei care au acordat pensii pt bolii inchipuite pdsr ul cu ordonante pt oameni care aveau de lucru ,eliminarea specialistilor din intreprinderi ,si multe altele

14.11.2011 la 22:07

la botoşani se bucură oile că au mai deschis nuş ce mare prăvălie a francezilor sau nemţilor ,dar o fabrică să se producă ceva când ??au făcut locuri de muncă pe cât pe 6-700 lei şi ....??+

14.11.2011 la 20:28

Se stie consilierii PDL sunt intodeauna impotriva cand se incearca sa se faca ceva in Dorohoi.Mai ducetiva la sedintile de consiliu si uitativa la ei .Sunt ca o haita de lupi care stau la panda si sa fie impotriva Dorohoiului.Sunt de acord cand sunt ilegalitati sa fie date in vileag .Dar cand esti gica contra din ideolegie de partid mai plecati.

14.11.2011 la 19:55

actiunea va continua si anul viitor?????? iesi-ti in strada zi de zi pana cand vor face ceva si ptr orasul asta nenorocit.pleaca toti tinerii cu facultate afara din tara si o sa se trezeasca toti cand va fi prea tarziu ( e valabil ptr toata tara, dar....din pacate inca nu ne-am debarasat de comunism)

14.11.2011 la 15:33

eu nuam spus ca domnul primar nu a vrut dar el are cea mai mare putere ca cine vine la primarie nu se duce la pdl pentru a rezolva o problems vine la primar

14.11.2011 la 14:00

Primarul, toti cei din psd si o parte din pnl au votat pentru ase face kaunfland. Cei din pdl nu au fost deacord. Asa ca prindetii pe dragii vostri consilieri pdl-listi si rupetile picioarele ca ei se opun la tot. Mai interesati-va si ve-ti vedea cine se opune si cine nu .

14.11.2011 la 13:00

da cand l ati votata pe chior ati uitat,cand ati strigat toti...privatizare...d zeu vi le a dat pe amandoua...participati la mitingul prostiei,dar participati ca oricum in 2012 vor mai fi multi care vor vota ce au mai votatsi....sa va ia si uleiul din candele va doresc

14.11.2011 la 12:38

domnule primar chiar faceti ceva pentru locurile de munca ca posibilitati au fost cand sa discutat sa se faca kaunflandu in dorohoi nu stiu ce partid nu a fost de acord ,cu carffuru s-a intimplat la fel ca stati si va certati ca ghiori si nu face-ti nimic am inteles ca metro tot la botosani se face ca un alt partid nu e de acord bravo voua felicitari

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Pacientul înainte de operație:
- Care sunt șansele?
- Domnule, am făcut operația asta deja de peste 30 de ori!
- Atunci pot să stau liniștit...
- Normal, odată și odată tot trebuie să reușească!



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!

Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru ambalare. Vezi detalii!
Societate comercială din Dorohoi angajează muncitor (bărbat) pentru lucru pe instalație de preparare ...

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează barman și ospătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!

„Atelier Alarme” Dorohoi angajează personal. Vezi detalii!
„Atelier Alarme” Dorohoi angajează ajutor de electrician / electrician curenti slabi / tehnician ...

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar

Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și Pizzar
Rezerv Art Dorohoi angajează lucrător Fast-food și pizzar. Relații la telefon: 0747677372

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!

Texty Garments Dorohoi angajează! Vezi pentru ce post poți depune CV-ul!
Societatea S.C. Texty Garments S.R.L. Dorohoi, cu sediul în str. Colonel Vasiliu, nr. 70, angajează ...

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală

Vând apartament cu 2 camere, ultracentral, lângă Piața Centrală
Caracteristici: - Suprafață generoasă: 54 mp; - 2 camere spațioase și luminoase; - Etajul 4, bloc ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro