Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Victor Mihalachi

În ultima perioadă echipa de suflet a dorohoienilor, FCM Dorohoi, s-a întărit cu mai mulţi jucători pentru a putea face performanţă şi pentru a face faţă în fotbalul mare. Până în prezent au fost aduşi la echipă opt jucători dintre care cinci de la FC Botoşani. Acest lucru s-a întâmplat deoarece lotul cu care FCM-ul a evoluat în tur, nu s-a ridicat la aşteptările finanţatorului, care spera la o clasare pe locurile 5-6.

„Am sperat în copiii pe care i-am promovat şi am crezut că echipa se va putea clasa pe locurile 5-6 pentru a evita retrogradarea. După turul de campionat s-a dovedit că nu este aşa şi am fost nevoit să fac achiziţii şi să bag bani în echipă”, a declarat pentru Dorohoi News, finanţatorul echipei FCM Dorohoi, Victor Mihalachi.

FCM Dorohoi a disputat în ultima perioadă mai multe meciuri amicale unde s-a descurcat bine, iar finanţatorul a fost încântat de prestaţia lotului actual. Aceştia vor pleca luni, 6 februarie, într-un cantonament montan la Câmpulung, unde vor sta 12 zile. Victor Mihalachi a mai precizat faptul că este posibil ca echipa să plece şi în străinătate pentru pregătire, iar dacă acest lucru nu va fi posibil va încerca să programeze câteva amicale cu echipe mai puternice din ţară. „Sunt mulţumit de prestaţia lotului actual în amicalele pe care le-a disputat. Echipa va pleca pleaca luni la Câmpulung, într-un cantonament de 12 zile şi luăm în calcul şi plecarea în străinătate. Dacă acest lucru nu va fi posibil, vom programa câteva amicale cu echipe mai puternice din ţară”, a precizat Victor Mihalachi.

Am nevoie de sprijinul autorităţilor locale

Finanţatorul s-a arăta interesat în a face investiţii pentru modernizarea terenului doi, a vestiarelor, aducerea unui secund, a unui preşedinte şi multe altele. Însă acesta a fost dezamăgit deoarece a avut promisiunea din partea autorităţilor locale că i se va încredinţa terenul pentru o perioadă mai lungă, pentr a putea investi şi pentru a putea face performanţă. „Dezamăgirea mea a fost că domnul primar şi consilierii locali mi-au zis că îmi vor da terenul ca să pot investi şi să fac acolo nişte vestiare mai elegante, deoarece totul este înghesuit, vechi şi multe lucruri sunt degradate şi trebuie refăcute. Vreau să fac investiţii, să fac terenul doi şi să întăresc echipa pentru a spera la promovarea în liga a II-a, însă am nevoie de sprijinul autorităţilor locale”, a declarat Victor Mihalachi.

FCM Dorohoi a fost preluată de către Victor Mihalachi când era în liga a IV-a şi a reuşit să o promoveze în liga a III-a. Acesta a facut achiziţii a investit şi doreşte performanţă însă acest lucru nu este posibil decât cu sprijinul autorităţilor locale. „Am luat echipa din liga a IV-a, am făcut achiziţii de foarte mulţi bani, am adus echipamente şi iată că acum echipa este în liga a III-a şi necesită mai multe fonduri şi sprijin din partea autorităţilor pentru că are un renume şi se numeşte FCM Dorohoi”, a subliniat Victor Mihalachi.

Apel către autorități

Victor Mihalachi a precizat că doreşte clarificarea lucrurilor între consilierii locali deoarece nu contează formaţiunea politică din care fac perte, ci contează faptul că sunt dorohoieni şi ceea ce se doreşte să se realizeze este pentru oraşul Dorohoi. „Vreau sprijinul autorităţilor, a politicienilor care sunt acolo, indiferent de partid sau formaţiune politică, deoarece echipa nu este FCM PDL, nici FCM PSD şi nici FCM USL, este FCM Dorohoi. Când cineva vine şi investeste, îi dai tot sprijinul posibil şi îl chemi la masă pentru a avea dialog. Eu nu pot să investesc în ceva în care nu am siguranţă, vom vedea în continuare ce va fi. Vreau să se clarifice un pic treburile, deoarece nu se înţeleg pentru că ăla e de la PDL, celălalt e de la PSD. Eu cred că toţi sunt dorohoieni acolo şi pe toţi ar trebui sa îi intereseze asta. Inițial am primit terenul pentru doi ani, dar nu am văzut nicio hârtie și nu m-a informat nimeni cu privire la acest lucru. Eu am venit să fac treabă pe termen lung, cel puţin 10 ani, să fac performanţă, nu să fac afacere din fotbal sau să mă pun bine cu cineva”, a mai adăugat pentru Dorohoi News, finanţatorul echipei FCM Dorohoi.

Investiție pe termen lung, pentru performanță la Dorohoi

Victor Mihalachi a dezvăluit faptul că nu doreşte să investească pentru a face perfortmanţă doar în fotbal ci şi în alte sporturi. Acesta s-a arătat încântat de copiii din această zonă, de înclinaţiile lor către sport şi doreşte să investească şi în alte sporturi pentru a-i putea promova. „Vreau să fac performanţă în fotbal, dar şi în sport în general. Ne gândim şi la alte discipline având în vedere că în zonă sunt copii foarte buni şi în alte sporturi. Aş dori sa avem un dialog cu profesorii de sport, autorităţi şi primarii din jurul Dorohoiului pentru a discuta cum facem, dacă se vrea sport”, a conchis Victor Mihalachi. (DorohoiNews.ro, Andrei B.)


Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Victor Mihalachi
DorohoiNews.ro, 05-02-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

16.02.2012 la 20:36

un om de sport ,este cel care a infiintat echipa de fotbal feminin de div.B,VOINTA DOROHOI,cel ce a reprezentat si mai reprezinta Dorohoiul in intrecerile de tenis de masa si cel ce are si echipa de fotbal in liga a IVa ,un om simplu dar cu ambitie, e vorba de LIVIU AILOAIE.

13.02.2012 la 19:38

Pe Mihalache il intereseaza mai mult sa puna mana pe baza sportiva 1 Mai si mai putin sa faca performanta cu elevii si tinerii din Dorohoi..!!!Are oamenii lui din Botosani..si juniorii de la Dante....

07.02.2012 la 16:43

cu o investitie pe termen lung in copii si s-ar putea si castiga din fotbal. dar nu vorbiti cu politicienii ca aia trebuie sa castige ei nicidecum sa favorizeze crearea unor "portite" de a face sport. sunt prea prosti

06.02.2012 la 19:10

In mun. Dorohoi este nevoi de un bazin olimpic sau o piscina mare pt adulti si minori cu sauna etc acest lucru ar aduce mult profit pt cei care investesc,sunt multi dorohoieni care isi doresc aest lucru

06.02.2012 la 14:09

bravo....daca se vrea se si poate!! succes

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro