Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Echipa Gr. Sc. Regina Maria Dorohoi_09

Aventura dorohoienilor la faza finală a Cupei Coca-Cola, disputată la Bucureşti, s-a încheiat astăzi, în urma celor două înfrângeri suferite.

Băieţii de la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi au părăsit terenul dezamăgiţi, însă se vor întoarce acasă cu experienţa participării la faza finală a unei competiţii de nivel naţional.

„Meciurile au fost de o valoare ridicată şi s-a văzut valoarea echipelor care joacă în campionatele de juniori, la Craiova respectiv Bucureşti. Băieţii au intrat determinaţi pe teren şi au luptat pentru a face faţă acestei competiţii, iar diferenţele de scor au fost acceptabile şi eu zic că ne-am descurcat destul de bine. Sunt foarte mulţumit de prestaţia băieţilor care au făcut tot ce au putut, însă experienţa celorlalţi şi-a spus cuvântul.”,
a declarat în exclusivitate pentru Dorohoi News, prof. Emilian Pochişcan, imediat după sfârşitul celui de-al doilea meci.

--------------------------------------

Dorohoi News vă prezintă LIVE rezultatele şi evoluţia băieţilor de la Grupul Şcolar „Regina Maria” Dorohoi, prezenţi la faza finală a Cupei Coca-Cola de la Bucureşti.

UPDATE 16:00: După înfrângerea suferită în faţa celor de la „Benjamin Franklin”, dorohoienii au pierdut şi în faţa celor de la „Traian Demetrescu”. Câştigătoarea grupei se va stabili după meciul direct dintre „Benjamin Franklin” şi „Traian Demetrescu”, disputat mâine la ora 11:00.

UPDATE 15:55: Aventura băieţilor de la „Regina Maria” s-a încheiat la Bucureşti. S-a terminat şi cel de-al doilea meci al dorohoienilor, au fost învinşi de cei de la „Traian Demetrescu” cu scorul de 8-5.

UPDATE 15:30: Repriză pe viaţă şi pe moarte la Bucureşti. „Regina Maria” este condusă la pauză de cei de la „Traian Demetrescu” cu scorul de 3-1.

UPDATE 15:05: A început cel de-al doilea meci al grupei 1. Partida se va disputata între „Regina Maria” (Dorohoi) şi „Traian Demetrescu” (Craiova).

UPDATE 14:45: Dorohoienii se pregătesc pentru cel de-al doilea meci pe care îl vor disputa la ora 15:00, împotriva celor de la Traian Demetrescu (Craiova)

UPDATE 13:35: „Regina Maria” joacă următorul meci împotriva celor de la „Traian Demetrescu” la ora 15:00.

UPDATE 13:05: Dorohoienii au un răgaz de 2 ore în care trebuie să se odihnească pentru meciul următor. Pentru a se menține în lupta pentru finală, „Regina Maria” trebuie să învingă la scor pe cei de la „Traian Demetrescu” și să aștepte rezultatul meciului de mâine disputat între „Benjamin Franklin” şi „Traian Demetrescu”.

UPDATE 12:55: Final de meci la București. Valoarea şi tehnica bucureştenilor a fost net superioară dorohoienilor, care nu au reuşit să înscrie decât de 4 ori. Meciul s-a încheiat în favoarea celor de la „Benjamin Franklin” cu scorul de 8-4.

UPDATE 12:25: După o repriză nebună, „Regina Maria” este condusă la pauză de cei de la „Benjamin Franklin” (juniorii de la echipa Dinamo București) cu scorul de 4-2

UPDATE 12:00: A început partida disputată între Benjamin Franklin (BUCURESTI) şi Regina Maria (Dorohoi).

UPDATE 11:15: Băieții au ajuns la Sala Polivalentă București. Încep emoţiile și se pregătesc de primul meci pe care îl vor disputa la ora 12:00, împotriva celor de la Benjamin Franklin (BUCURESTI)

--------------------------------------

Astăzi, echipa Grupului Școlar „Regina Maria” Dorohoi, va juca cele două meciuri din grupa finală 1 a competiţiei organizate de Gazeta Sporturilor și Coca – Cola.


În urma tragerii la sorţi pentru formarea celor două grupe finale, echipa coordonată de prof. Emilian Pochișcan și Cătălin Scripcaru se va confrunta în grupa 1 cu B. Franklin (Bucureşti) şi cu T. Demetrescu (Craiova), componenţa grupei 2 fiind M. Eliade (Bucureşti), M. Eliade (Tg. Mureş) si L. Blaga (Timişoara).

Vezi programul complet al etapei finale disputate astăzi la Bucureşti:

Vineri, 18 mai 2012

12:00 – 13:00 Benjamin Franklin (BUCURESTI) - Regina Maria (Dorohoi / IASI)
14:00 – 15:00 Mircea Eliade (BUCURESTI) - Mircea Eliade (Sighisoara / TG.MURES)
15:00 – 16:00 Regina Maria (Dorohoi / IASI) - Traian Demetrescu (Craiova / CONSTANTA) (DorohoiNews.ro, Andrei B.)

Autor: DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro





GALERIE FOTO

Echipa Gr. Sc. Regina Maria Dorohoi_09
DorohoiNews.ro, 18-05-2012

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

23.05.2012 la 18:45

lasa'i bah neamtzu ca ei numa asta stiu sa critice dar unu nu a venit sa zica bravo bah a'ti ajuns pana la faza finala , ei vroiau si faza finala castigata si dupa cred ca vroiau un campionat intre galaxii sa castigam si acolo si tot asa , nici de la botosani nici de la iasi nici la bucuresti nu a fost unu care sa ne zica macar bun bah ati ajuns pana acolo , si de fumat vreau sa vina unu din astia care comenteaza sa joace cu fumatori de la echipa sa vad daca ne fac fatza

23.05.2012 la 15:39

auziti in meciurile de bucuresti nu m-am simtit obosit ca in celelalte, desi fumez ... rup tigarile in 2, altfel joci cand stii ca e faza finala, nu mai tii cont ca vai fumezi sau cel putin nu simti, asta e situatia, noi suntem multumiti ca am ajuns acolo, sa vedem de acum si alte generatii sa ajunga pana la bucuresti, si nu sunt juma de echipa fumatori, sunt doar eu si cu g..., deci 2 jucatori care am alergat tot meciu , respectiv cel cu craiova si nu tineam cont ca am mai jucat un meci

21.05.2012 la 09:38

De ce nu a jucat o echipa din Bucuresti doua meciuri in patru ore daca tot au fost pregatiti si joaca la un nivel inalt..??!! Si pe noi cine ne impedica sa avem scoli sportive si sa ne antrenam ??...Adevarul ca cei care se ocupa cu pregatirea elevilor in scoli (generale sau licee)nu sunt competenti si o fac numai pentru bani si recompense iar copii sunt cei mai perdanti..Nici selectia nu este corecta(apropo de fumat si invatatura)...Totusi a jucat cineva cu tigara in gura..??!

20.05.2012 la 15:57

ati ajuns prea departe chiar mai departe decat ati visat .... si cum ziceau si alti lasati fumatul bagati sala sa aveti forta si na vor mai fii competitii in care sa demonstrati daca ati crescut in valoare sau nu oricum felicitari un rez onorabil pentru dorohoi!!!

20.05.2012 la 13:08

Nu se compara fotbalul de la noi cu fotbalul de la ei. Cred ca dorohoienii au atins maximul atunci cand ai trecut de \"campionatul\" de la Iasi! Valoarea jucatorilor de la Craiova si Bucuresti isi spune cuvantul! Avand in vedere ca in \"echipa dorohoienilor\" mai mult de o jumatate de echipa fumeaza era de asteptat pentru ca efortul este mare si nu se poate face fata! Si programul intradevar a fost incarcat dar in fotbalul la nivel inalt asa este programul. Oricum...felicitari.

19.05.2012 la 08:18

A fost prea incarcat programul . Nici cei de la juniorii craiovei / dinamo nu puteau face fata .. RUSINe !

18.05.2012 la 19:54

bv baietii...:)

18.05.2012 la 16:45

era de asteptat infrangerea

18.05.2012 la 10:04

Cu programul asta ,cu doua meciuri in decurs de 2-3 ore(nici macar unul dimineata si unul seara)cineva vrea sa scape mai repede de noi si sa ne trimita mai repede acasa...Dar cred ca baietii le vor strica calculele si nu vor pierde ocazia sa ajunga in finala..Succes.!!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Discuţie între doi colegi:
- Ai auzit? A murit şeful!
- Da! Şi mă tot întreb cine a mai murit odată cu el.
- De ce?
- Păi, scria în anunţ că „odată cu el a murit unul dintre cei mai capabili angajaţi ai companiei noastre”.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Ofer spre închiriere apartament

Ofer spre închiriere apartament
Ofer spre închiriere apartament cu 2 camere,zona Olinescu lângă 2 Pași .Apartamentul este ...

Închiriez spațiu comercial

Închiriez spațiu comercial
Inchiriez sp.comercial in suprafata de 200mp. Relații la telefon: 0748993952

SC angajează șofer categoria C+E

SC angajează șofer categoria C+E
SC din Dorohoi angajează șofer categoria C+E. Relații la telefon: 0745182610

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin

SABCO-S Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin
SC SABCO-S SRL din Dorohoi angajează lucrător comercial pentru magazin. Detalii la telefon 0745182610 ...

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare

SABCO-S Dorohoi angajează operator facturare
SC SABCO-S SRL din Dorohoi scoate pentru angajare un post de operator facturare. Detalii la telefon: ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro