Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Musaca de cartofi cu sos bolognez

Ingrediente: 2 kg de cartofi jumatate de pachet de unt de masa 1 cana de 250 ml lapte dulce 2 oua 150 gr cascaval ras 400 gr sos bolognez sare, piper, patrunjel, ulei Mod de preparare: Cartofi se ...

04.12.2011
Prajitura cu portocala si lamaie

Ingrediente: 1 pachet mic de piscoturi, 1 plic de gelatina, 1L lapte, 1 lamaie, 2-3 portocale, 2 oua, 3 linguri de faina sau amidon de porumb, 1 pachet de unt. Preparare: Se pune folie de plastic in tava in care ...

01.12.2011
Tort de biscuiti

Ingrediente: 4 oua, 6 linguri de zahar, 1 pachet de unt, cacao, 3 pachete biscuiti Mod de preparare: Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se amesteca mereu pana capata consistenta, se lasa ...

30.11.2011
Mere in aluat

Ingrediente: Foi 300 g faina, 150 ml apa, 1 lingurita ulei, un varf de cutit sare, 200-250 g unt Umplutura 8 mere medii, dulci, 8 lingurite de zahar, 1 lingurita scortisoara Mod de preparare: Se face o coca ...

29.11.2011
Drob din soia cu orez

Ingrediente: soia 200gr, orez 250gr, 2oua, patrunjel, marar, morcov 2buc, ceapa 3buc, ulei 100ml aprox. Mod de preparare:  Soia se tine in apa fierbinte in care am adaugat codimente: cimbru, busuioc, sare ...

26.11.2011
Prăjitură cu ciocolată

Ingrediente: 250 g de margarină, 500 g de zahăr, cinci linguri cu cacao, o cană cu lapte, patru ouă, 200 g de făină, un pachet de praf de copt, alune, rom, ciocolată, coajă de lămâie caramel. Preparare: ...

25.11.2011
Chec de post cu fructe

Ingrediente: 1 grapefruit, 2 mere, 1 portocala, 100 g miez de nuca, 100 g stafide, 200 g faina, 100 g zahar, 100 ml ulei, 1/2 lingurita praf de copt, scortisoara Mod de preparare: Grapefruitul se taie in doua ...

24.11.2011
Budincă de griș

Ingrediente: 1 cana (250ml) gris 5 oua 100g zahar 750ml-1l lapte 250g zahar coaja rasa de la o lamaie 2 pliculete zahar vanilat Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu 100g zahar, adaugam grisul. Separat, ...

23.11.2011
Spaghete cu ciuperci

Ingrediente: 250 g spaghete, 250 g ciuperci, 3 linguri ulei masline, 8 frunze busuioc, 3 catei usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere ...

22.11.2011
Cartofi ţărănești

Ingrediente: 10 cartofi, 3 catei de usturoi, 2 ceapa, 1 cana ulei, 1 cana apa, piper, sare. Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga ...

21.11.2011
Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina. Mod de preparare: Cartofii se curata si se pun la ...

20.11.2011
Tochitura

Ingrediente: pulpa de porc 700gr, costita 400gr, ficat porc 500gr, carnati afumati 400gr, rosii in bullion, sare, piper, usturoi(dupa gust), branza de burduf, mamaliguta, cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii Mod ...

17.11.2011
Prajitura cu miere

Ingrediente: 5 oua, 100g miere, 160g gris, 100g zahar pudra, 50g faina, un praf de copt, 2 linguri cacao, 100g gem de afine sau zmeura, 100g cocos ras. Preparare: Amestecati 4 galbenusuri cu un ou intreg, mierea, ...

16.11.2011
Spaghete cu legume - de post

Ingrediente: 250 g spaghete fara ou (se pot folosi orice fel de paste care nu contin ou), 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete, un dovlecel potrivit, o vanata de marime medie, 200 g cascaval ...

14.11.2011
Chec cu portocale

Ingrediente: 2 oua, 280 g faina, 200 g zahar, 150 g ulei, 150 g lapte sau iaurt, 1/2 lingurita bicarbonat sau praf de copt, 4-5 bucati rahat, 1/2 pahar de nuci amestecate cu stafide, coaje de portocale zaharisita. Mod ...

13.11.2011
Fasole cu ciolan

Ingrediente: 1 ciolan, 5 linguri ulei, 500 gr fasole alba, 5 ceape, 2 morcovi, 5 gogosari rosii, 0,5 l suc de rosii, sare, piper, patrunjel, cimbru. Mod de preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna ...

07.11.2011
Papanasi din branza de vaci

Ingrediente: 500 gr branza de vaci; 2 oua; 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie; 3 linguri de zahar; vanilie; smantana dulce; putina sare; 100 gr faina; Mod de preparare: Branza de ...

06.11.2011
Prăjitură cu portocale și ciocolată

Ingrediente: 1 portocala, mare si proaspata 120 grame de unt, frecat spuma 120 grame de zahar 2 oua 120 grame de faina 1 plic cu praf de copt 1 nuca de unt, pentru uns cateva linguri cu sirop de zahar (doua ...

04.11.2011
Chec cu mere și portocale

Ingrediente: 4 mere; 1 portocale; 1/2 cana zahar; 1/2 cana nuca maruntita; 1/2 ceasca ulei; 1/2 cani faina; stafide; scortisoara; 1 plic praf de copt; 2 plicuri vanilie; 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Mod de ...

02.11.2011
Chiftele din varză și cartofi

Ingrediente: 1 varza mica, 2 cartofi, 4 linguri de faina, usturoi, sare, piper, ulei, o legatura de marar. Mod de preparare: Tocam varza marunt, o frecam cu sare si o lasam cateva minute in apa fiarta. Cartofii ...

01.11.2011
Musaca de Ovaz cu Cartofi

Ingrediente: 50 g unt, 2 cepe mijlocii, 2 catei de usturoi, 150 g de fulgi de ovaz, 150 g cascaval, 2 oua, 1 legatura de patrunjel verde, 2 cartofi,sare, piper. Preparare: Mai intai asezam fulgii de ovaz intr-o ...

31.10.2011
Musaca de cartofi

Ingrediente: cartofi 1,5 kg, carne tocata (porc + vita) 750 gr, ceapa 2 buc, rosii in bulion o cutie, patrunjel verde, piper, sare, oua 2 buc, ulei Sos alb: unt 50 gr, smantana 200 gr, lapte 100 ml, cascaval 150 ...

28.10.2011
Placinta cu dovleac

Ingrediente:1 kg dovleac, curatat, 150 g ulei, 100 g zahar, 1 pahar (200 ml) lapte, 1 lingurita rasa scortisoara pisata, Foi din comert sau preparate din: 1/2 kg faina, 3 linguri untdelemn, 1 pahar apa calduta putin ...

27.10.2011
Pandispan pufos

Ingrediente: 7 oua 7 linguri apa 7 linguri ulei 1 cana si jumatate faina 1 cana si jumatate zahar 1 praf de copt zahar vanilat 2 linguri cacao Mod de preparare: Se separa ouale, se bate albusul spuma ...

24.10.2011
Crochete din cascaval

Ingrediente: 200 g cascaval sau 100 g cascaval si 100 g alte branzeturi (branza de burduf, telemea), 500 g cartofi, 2 oua, 3 linguri faina, sare, piper. Preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata si se ...

22.10.2011
Orez cu legume

Ingrediente: 200 gr orez, 1 cub supa de legume, 2 ciuperci, 1 ceapa mijlocie, 1 ardei gras, 4 catei de usturoi, 3-4 felii mai groase de dovlecel, patrunjel si marar verde, sare, piper, 2 linguri de ulei. Mod ...

21.10.2011
Salata de conopida cu ciuperci

Ingrediente: 1 conopida, 300 g ciuperci proaspete, 6 catei de usturoi, 2 linguri suc de lamiae, 1 legatura verdeata, ulei, sare Mod de preparare: Conopida se desface buchetele mici si se pune la fiert 15 minute ...

17.10.2011
Ardei Umpluti cu Varza Rosie

Ingrediente: 3 kg varza rosie, 3 kg ardei grasi,2 maini sare neiodata, piper boabe, foi dafin, 4 l apa rece, 750 ml otet, 750 gr zahar, 6 linguri sare, 1 lingura praf conservant Mod de preparare: Intai preparam ...

15.10.2011
Orez european

Ingrediente 3 linguri (45 g) margarina 1 capatana de usturoi faramitat 1 ceapa taiata 1 ardei gras taiat 1/2 cosulet (125 g) ciuperci taiate 2 bucati piept de pui, taiate in bucati 1 cana (250 g) orez 2 ...

14.10.2011
Tocana de legume (pentru iarna)

Ingrediente: 1,5 kg morcov, 1,5 kg ceapa, 1,5 kg ardei gras, 1,5 kg gogosari, 1,5 kg gogonele, 1 litru de ulei, 400 gr orez, 1 legatura frunza de telina, marar, patrunjel, sare (2 foi de dafin ) Mod de preparare: ...

13.10.2011
Crochete de cascaval

Ingrediente: 400 g cascaval  3 oua   200 g faina  150 ml lapte  250 g pesmet  50 g unt  2 g piper  15 g sare Mod de preparare: Se rade cascavalul Intr-o cratita se pun ...

09.10.2011
Prajitura cu nuci si dulceata de visine

Ingrediente: 2 cani faina, 1 cana apa minerala, 100 ml ulei, 1 lingura bicarbonat de sodiu stins cu zeama de lamaie, 1 cana nuca macinata, 1 pumn nuci taiate, 3 lingurite dulceata de visine, putina scortisoara, ...

08.10.2011
Macaroane cu nuca

Ingrediente: 250g paste, 300g nuca tocata, 200g zahar, 1 zahar vanilat, 1 esenta rom. Mod de preparare: Pregatesti pastele conform instructiunilor de pe ambalaj (aproximativ 10 min). Dupa ce au fiert le treci ...

06.10.2011
Prăjitură cu prune

Ingrediente: 200 g unt, trei ouă, 200 g zahăr, un plic de zahăr vanilat, 200 g făină, o linguriţă de amoniac stins cu suc de lămâie, un kilogram şi jumătate de prune coapte,50 g zahăr pudră. Preparare: ...

04.10.2011
Tocanita din Piept de Pui si Ardei Copti

Ingrediente: 600 gr piept de pui , 300 gr ardei Capia, 4 catei usturoi, 300-400 gr rosii, 30 ml ulei , 1 legatura patrunjel verde, sare, piper, 100 ml smantana Mod de preparare : Incalzim cuptorul in prealabil. ...

29.09.2011
Chec aperitiv

Ingrediente: 3 oua, 1 galbenus, 150g faina, 200g sunca, 100g masline taiate, 100g cascaval, 150 ml lapte, 100 ml ulei, putina drojdie, sare, piper. Preparare: Intr-un castron se bat ouale cu sarea si piperul, ...

28.09.2011
Rulada din piept de pui cu sos

Ingrediente: 4 linguri unt; 1 ceapa; 2 catei de usturoi; 200 ml supa de pui; 200 g smantana; 150 g telemea; 8 portii legume asortate (broccoli, morcovi, fasole verde etc.), fierte in aburi; sare; piper. Mod de ...

26.09.2011
Cartofi umpluti cu pui si ciuperci la cuptor

Ingrediente (4 portii): 4 cartofi mari, un piept de pui mare, 600-700 grame ciuperci, cascaval, patrunjel verde, ulei de masline Mod de preparare: Incepem prin a pune pieptul de pui si ciupercutele la fiert. ...

22.09.2011
Legume cu orez la cuptor

Ingrediente: 1 conopida mica, 200 g fasole verde, 3-4 morcovi, 2 gulii, 1 cana orez, 100 g unt sau margarina, 300 g smantana, sare, cateva fire de patrunjel. Mod de preparare: Cureti conopida, fasolea verde, ...

21.09.2011
Pere in ciocolata

Ingrediente: 6 pere de marime mijlocie 250 g ciocolata cu lapte 100 g zahar 50 g unt 100 ml vin alb Mod de preparare: Spala perele, curata-le de coaja si cu un cutit ascutit indeparteaza cotorul cu seminte, ...

17.09.2011
Eclere

Ingrediente: 10 oua, 2 1/2 cani de faina, 0,5 l apa, 1 cana ulei, sare. Pentru crema: 1 l lapte, 1/4 kg zahar, 8 linguri faina, 10 pliculete zahar vanilat. Mod de preparare: Se pun pe foc apa si uleiul. Cand ...

14.09.2011
Ficatei de pui cu sos de struguri si vin rosu

Pentru cartofii cremosi: 30 g unt 1 ceapa medie, curatata si taiata 1 catel de usturoi, curatat si taiat 500 g cartofi, curatati si taiati fin 284 ml smantana groasa sare si piper negru proaspat macinat Pentru ...

08.09.2011
Copanele de Pui Crocante

Ingrediente: 8 copanele de pui ( puteti folosi si piept de pui, o sa fie la fel de delicioasa reteta ), 1 cana de cereale sau pesmet, 2 linguri de faina, 2 oua, sare, piper, ulei pentru prajit. Mod de preparare: ...

04.09.2011
Banane cu lamaie si portocala

Ingrediente: 4 banane, zeama de la o lamaie, sucul  de la o portocala, 4 felii de portocala, decojite si taiate bucatele, 1 lingura zahar. Mod de preparare: Curata bananele de coaja si aranjeaza fiecare ...

03.09.2011
Budinca cu fructe

Ingrediente: 623 grame smantana grasa (impartita in 283 si respectiv 340 grame), 250 ml lapte, 1 betisor de vanilie, 3 oua, 2 linguri zahar pudra, dupa gust. Mod de preparare: Se amesteca 340 grame smantana, ...

01.09.2011

Publicitate



PUBLICITATE

Ecomed Dorohoi

PUBLICITATE

Info Turism Dorohoi

PUBLICITATE

PRO Casa DOROHOI

PUBLICITATE

Basota Pomirla

PARTENERI

Dorohoi News

PUBLICITATE

Depozitul UNU

CAMPANIE

Donare sange

PUBLICITATE

Decco Dorohoi

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

PARTENERI

Artificii Dorohoi

EVENIMENTE


Cine Globe



Uvertura

ZiareBotosani.ro

PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

FACEBOOK


PARTENERI

ZiareBotosani.ro

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ANUNTURI



DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

VREI FOC DE ARTIFICII LA NUNTA TA? NOI ITI DAM SOLUTIA! - NU EZITA SA NE CONTACTEZI.



DorohoiNews.ro