Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Ada Macovei

Reforma din sistemul de învăţământ, făcută după ureche, în stil lăutăresc, lasă cadrele didactice la cheremul inspectorilor şcolari.

Simpatiile politice sau lipsa acestora, pilele şi micile atenţii, atârnă mult mai greu în învăţământul românesc decât un curriculum vitae fără de cusur. A simtit-o pe pielea ei o educatoare din Dorohoi care s-a trezit fără loc de muncă în prag de începere a noului an şcolar, scrie enational.ro. Deşi are un masterat în consiliere psihologică şi educaţională şi a promovat examenul pentru post cu 7,25, Elvira Ailenei nu a fost titularizată, fiind practic pusă pe liber. 

Decizia a fost luată pe picior de directorul grădiniţei, Constantin M., un preot cu veleităţi de manager, care obişnuieşte să împartă funcţiile după alte crierii decât cele profesionale. Pentru că înalta faţă bisericească are un cuvânt politic greu de spus în Botoşani, deciza a fost acceptată fără drept de apel de inspectorul şcolar general Ada Macovei. Mai mult aceasta a recunoscut că acesta, la adăpostul legii, poate să decidă soarta oricărui angajat. Şi ca umilinţa să fie completă, drept premiu de consolare, Elvirei Ailenei i pus în vedere că ar putea să opteze pentru un post vacant într-o unitate aflată la 40 de kilometri de Dorohoi. (DorohoiNews.ro)

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PNL Botosani



DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

Ada Macovei
DorohoiNews.ro, 09-09-2011
29Local

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

14.09.2011 la 00:09

Multa vorbarie, degeaba. Fara rost, fara substanta, prea multe injurii nelalocul lor etc. Situatia se va rezolva intr-un mod sau altul, fara ca pe noi cei care dam cu tifla aici sa ne afecteze cu ceva. Fiecare cu vina lui, cu opinia lui. Dincolo de toate astea, totul va intra in normal la un moment dat si va merge inainte. Toate cele bune tuturor si abtineti-va de la injurii gratuite, fara sa cunoasteti oamenii la care faceti referire.

12.09.2011 la 15:50

parintele sa nu uite ca gradinitele inca sunt gradinite de stat si dumnealui nu este dumnezeu sa decida soarta unor oameni care au muncit si au facut o facultate. Sa nu uite ca cine sapa groapa altuia cade singur in ea. nu e bine sa te bucuri de necazul nimanui dar cu siguranta vor fi multi care se vor bucura atunci cand o sa-i pice scaunul.

11.09.2011 la 22:46

mai zabalosule la cusca s-o trimiti pe mata ,eu o stiu doar din vedere pe aceasta femeie si bravo ei daca se ingrijeste ,probabil nevastata umbla cu noroiul intre degete si cu mamaliga pe dinti.Ma minunez cata rautate si invidie poate sa existe la niste slujitori a Domnului si cum judeca ei pe toata lumea... si da din fericire si eu am grija de mine si ma intretin e ceva rau in asta?

11.09.2011 la 19:58

O fi baba Ailenei dar ma intreb: pensionara care papa si salar si pensie (de vreo 4 sau 5 ani)la gradinita 4 nu e baba? ea de ce nu lasa locul liber pentru unul tanar? Oricum eu cred ca marea majoritate a pensionarilor, daca ar merge la un examen ca cele din vara asta, nu ar lua note de trecere cu toate ”pretentiile” lor.

11.09.2011 la 15:09

nu cred ca e cazul sa mai faca atata valva ,,babuta ailenei,,..oricum nu are nici o treaba cu realitatea...mai bine ar sta acasa...dar sunt scumpe cremele de infrumusetare care oricum nu o mai ajuta...de la o varsta te lasa creierul...dar si fata..ca la ,,babuta pyssy,, ailenei..marea doamna a orasului...sau a judetului..cat despre diana se vede ca tine cu ea, poate e in aceiasi situatie...hai mergeti la cusca...

10.09.2011 la 17:44

parinte da ce sustinatori ai... saraci cu duhul...oare cand au dat BAC.ul????Perla la bac ---popa=barbat batran cu coroana:)))))))))))))))

10.09.2011 la 17:35

Se pare ca dumneata esti foarte limitat ,eu am dat explicatia din Dex pt. contextul la care se referea discutia,dar daca dumneata esti un tzaran cartofor este problema dumitale ,cat despre scoala mea nu e cazul sa discutam, nu stiu unde ai vazut dumneata ca am zis eu ca am facut,, FACULTATEA TA DE FILOLOGIE,, :)))la liceu ma refeream -profil filologie .Pt. ca sa nu pleci prost de aici iti recomand sa cauti la Dex si cuvantul lingau(si nu lua explicatia , om care manaca mult, ca nu la aia fac referire).Si asa este, ar trebui sa se uite fiecare in ,,propria ograda,,cum zice popa M ...inclusiv el

10.09.2011 la 15:43

Carte de joc pe care este reprezentat chipul unui bărbat în vârstă cu coroană; rege.NU LUA DIN DEX DOAR CE ITI CONVINE IA SI PRANZUL, EVENTUAL CINA, NU DOAR MICUL DEJUN......................... LA FACULTATEA TA DE FILOLOGIE AI STUDIAT DOAR DEX-UL?????????? SAU AI OPTAT PENTRU DEX

10.09.2011 la 15:00

Poate ca ar fi mult mai bine daca nu s-ar comenta atat de mult pe seama acestui subiect. Fiecare din cei implicati ar trebui sa stie ca cu cat faci mai mult rau unei persoane, la randul tau vei primi exact ceea ce ai dat.Daca preotul a facut o nedreptate ar fi cinstit sa-si indrepte greseala cat se mai poate. Dumnealui ar trebui sa stie cel mai bine ca Dumnezeu nu lasa nici o fapta rea nepedepsita.

10.09.2011 la 12:26

fiind fata de oras m-am dus direct la Dex -PÓPĂ ~i m. 1) (mai ales în biserica ortodoxă) Slujitor al cultului; preot. ◊Ar trebui sa pui mana pe carte inainte de a te trezi dand sugestii altora,mai ales unei absolvente de filologie care a manacat Dex cu paine la micul dejun.Pt. tine sunt convinsa ca singurul pop e cel de pe camp .

10.09.2011 la 08:07

DRAGA,CONSULTA MAI INTAI DEX-UL. POPI AI SA GASESTE LA BUNICA TA PE CAMP,ACUM TOAMNA, CAND STRANGE PORUMBUL.SAU LA CARTI CAND JOCI TU ASA CA INAINTE SA-TI DAI CU PAREREA CONSULTA DEX-UL!!!!!!!!!!

09.09.2011 la 23:25

daca domnul Constantin M este Director la seminar ,director la gradinita ,preda ore de religie atunci cand mai are timp sa fie si preot????

09.09.2011 la 23:00

http://titularizare.edu.ro/2011/generated/files/j/index.html#BT

09.09.2011 la 22:42

hai nu va mai agitati ca nu va asigura preotul un loc in RAI ,acolo nu mai conteaza daca e pe criterii politice pus director .SI da sunt ortodoxa cred in biserica si in Dumnezeu dar nu cred in oamenii care au uitat ca treaba lor e sa se ocupe de suflete nu de buzunarele oamenilor.Daca aceasta doamna nu are veleitati de pedagog exista inspectoratul scolar care poate decide ,nu un preot.

09.09.2011 la 22:28

Stimata Diana, iti recomand cu toata caldura sa studiezi curriculum-ul vitae fără de cusur al doamnei in cauza. Poate te vei convinge singura.

09.09.2011 la 22:17

1.Pr Muha este si directorul Seminarului Teologic din Dorohoi iar Gradinita Nr.4 apartine administritativ de Seminar. 2.Nu directorii de scoala sau liceu fac numirile ci inspectoratul. 3. Intaietate au titularii nu suplinitorii. 4. Nu incerca sa denaturezi biserica ortodoxa daca esti de alta confesiune, nu cred ca asta te va juta la mantuire.

09.09.2011 la 20:22

raspuns DIANEI;preotii slujesc in biserica,dar acest preot este directorul unei unitati scolare si ca urmare este indreptatit sa se intereseze de calitatea si capacitatea profesionala a celor angajati.

09.09.2011 la 19:51

doamna a luat 7,25 la suplinire... iar la sedinta publica , atunci cand a fost strigata in ordinea mediilor ea a ales localitatea la 40 de km.... si nu chiar atat e mai aproape.. mi se pare cas vreo 20. In fine... deci daca dorea trebuia sa mearga pe 13 august parca la titularizare si sa ia atunci 7,25 pt ca la suplinire cu aceasta nota ... nu faci nimic. Au fost note mai mari ca doamnei. De exemplu o prietena a luat 7,9 e proaspat iesita din facultate si a prins post la loturi enescu. deci doamna nu are dreptul sa se planga, mai ales ca nu are nici facultatea de stiinte ale educatiei. Si... uite asa mai bine ar preda religia.

09.09.2011 la 19:46

Eu nu o cunosc pe aceasta d-na educatoare,daca nu este apta sa predea f. bine dar nu cred ca e treaba popii sa faca distribuirea invatatorilor si profesorilor ,din cate stiu popii slujesc in biserici ,profesorii la catedra ,bucatarii la cratitza ,ar trebui sa-si vada fiecare de locul lui de munca.

09.09.2011 la 18:45

nu vad de ce doamna, se tot agita, ca oricum este o analfabeta. nu a dat nici un examen de titularizare, sau da a sustinut mai multe , ca in fiecare seara........este o imorala, o persoana care nu este capabila de a infrunta realitatea. as vrea sa o intreb daca stie vreo rugaciune......sa si-o spuna in fiecare zi......

09.09.2011 la 17:45

doamna oricum nu avea har de educatoare bsau profesoara de religie, mai bine ar prezenta moda .oricum ii place!!!!!!!!!!

09.09.2011 la 17:29

Si-a pus cineva problema ca poate parintii copiilor nu erau multumiti de doamna educatoare?

09.09.2011 la 14:15

Ce spune parintele Muha este just, toate sc. din jud. au necalificati, dar uni reusesc sa intre pe fagas...d-na Ailenei cine este???burte pe carte.

09.09.2011 la 13:44

E usor sa gasesti vinovati, daca am reusi cu totii sa dam dovada de o farama de sinceritate, am vedea ca totusi se respecta si niste reguli....si pot fi n motive pt care tanti asta super dotata sa nu poata primi un post..... p.s.: angajarile in invatamant nu se fac pe baza de cv, din pacate pt unii

09.09.2011 la 13:28

mai da mai bine te-ai ocupa de cele sfinte ,de sufletele pacatosilor si ai lasa alte domenii ,ca cine se ocupa de prea multe treburi nu face pe niciuna buna.Mai urmeaza sa te ocupi si de politie si consilier la primarie si esti peste tot.Mai bine ai sta la biserica sa-ti faci treaba pt. care esti platit ca despre meseria de preot trebuie sa ai har... ceea ce lipseste popilor de azi.

09.09.2011 la 12:13

PARINTE ERA MAI BINE DACA V-ATI FI OPRIT DOAR LA A DA EXPLICATII(ORICUM ESTE INTERESANT DE CE V-ATI SIMTIT ATAT DE REPEDE)SI NU TREBUIA SA CONTINUATI CU A VA DESCREDITA PRIN ULTIMA FRAZA. PACAT, AVEAM O ALTA PARERE DESPRE DVS. DAR CUVINTELE PE CARE LE-ATI FOLOSIT VA ARATA ADEVARATA FATA

09.09.2011 la 11:52

da are dreptate doamna se dau posturi pe sub mana si in sedintele publice nu ai ce sa iei... rusine sa le fie inspectorilor de la isj Botosani

09.09.2011 la 11:32

Doamna Ailenei nu a sustinut examen de titularizare, ci de suplinire. Iar masterul dansei nu o recomanda ca fiind calificata. Deci este suplinitor necalificat si in oras nu poate preda un necalificat, ci doar la tara, conform politicii actuale a MECTS- dupa rezultatele de la Bac din acest an. Asa incat doamna va trebui sa accepte realitatea pe care si-a pregatit-o singura. Nu vad de ce arunca in altii cu noroi, in loc sa se uite in propria ograda.

09.09.2011 la 09:52

Ma scuzati ca ma bag si eu ca musca, dar poate pur si simplu au fost alti candidati care au luat note mai mari decat tanti si, drept urmare, s-au putut titulariza. Zic si eu, ca doar sunt oameni de au luat peste 9 si nu s-au titularizat.

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

SC angajează personal pentru fabrică de lactate

SC angajează personal pentru fabrică de lactate
SC angajează personal pentru fabrică de lactate, calificați și necalificați. Relații la telefon: ...

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative

SC din Dorohoi angajează personal pentru curățenie sedii administrative
Societate Comercială din Dorohoi angajează personal auxiliar pentru curățenie sedii administrative. ...

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență

SC din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență
Societate comercială din Dorohoi angajează ajutor de bucătar cu sau fără experiență. Pentru mai ...

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal

GAVROMARM, depozit de marmură și granit în Saucenița, angajează personal
SC GAVROMARM SRL depozit de marmură și granit în Saucenița angajează, în condițiile ...

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare

Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare
Magazinul Peneș Curcanul Dorohoi angajează gestionar - vânzătoare. CV-urile se pot depune la ...

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență

Societate comercială din Dorohoi angajează mecanici agricoli cu experiență
Societate comercială din Dorohoi cu profil agricol angajează mecanici agricoli cu experiență. Informații ...

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri

BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri
BAMBOO angajează supraveghetoare sală jocuri! Oferim și cerem seriozitate maximă! Salariul este motivant, ...

Căutăm o bonă cu experiență

Căutăm o bonă cu experiență
Căutăm o bonă cu experiență pentru a lucra la domiciliu cu un copil de un an jumătate. Candidatul ...

Vând colțar

Vând colțar
Vând canapea colțar in stare foarte buna și masa extensibila, preț 1500 lei. Relatii la telefon ...

Cumpăr apartament cu trei camere

Cumpăr apartament cu trei camere
Cumpar apartament cu 3 camere decomandat et 1 sau 2 in localitatea Dorohoi jud Botosani, zona centru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro