Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: Pentru salata: 200 gr paste 40 gr roșii uscate la soare 125 gr mozzarella di bufala (sau fior di latte) Ulei de măsline Sare Piper Pentru pesto de dovlecei: 225 gr dovlecel 25 gr semințe ...
Ingrediente: 8 ciuperci (medii/mari) 125 gr de mozzarella (o bila) 15 măsline negre fără sâmburi 4 bucăți de roșii uscate la soare 1 cățel de usturoi 3 linguri parmezan ras Câteva frunze ...
Ingrediente: Puiul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 3 pulpe de pui sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1 eșalotă 500 gr ciuperci champignons 250 ...
Ingrediente: Pentru Blat/crusta: 225 gr faina cernuta 200 gr unt foarte rece 2 linguri de zahar tos 2 galbenusuri 1 praf de sare Un cub de unt pentru uns tava de tarta Pentru Crema: 5 oua 100 gr zahar ...
Ingrediente: 1 muschiulet de porc 2 catei usturoi 1 cepsoara 150 gr porumb boabe din conserva 250 gr fasole rosie din conserva sos soia cimbru, curry, boia rosii uscate 4 feliute carnat chorizo 1 buchetel ...
Ingrediente: o ceapa mare un cartof mediu un morcov mare un pastarnac sau radacina de patrunjel o telina medie un pumn de mazare, obligatoriu! jumatate de ardei rosu, jumatate de dovlecel mic, un pumn de ...
Ingrediente: 2 mere medii, cu coaja, fara seminte si cotor, taiata cubulete de 1-2 cm 3 tulpini de telina, taiate in cubulete de aproximativ - aceleasi dimensiuni 1-2 linguri de zeama de lamaie 1/3 cana ...
Ingrediente: 1 varza medie (1-1,5kg) 1kg ceafa porc 2 morcovi 1 ceapa alba 2 rosii 2-3 linguri pasta rosii o lingura unt/ 2-3 linguri ulei bors acru condimente: sare, piper, foi dafin, cimbru Mod de ...
Ingrediente: 1 aluat de foietaj o felie de șuncă presată 125 gr cașcaval ras 16 lingurițe de crema de branza 1 gălbenuș Mod de Preparare: Desfaceți aluatul de foietaj. Tăiați șunca presată în ...
Ingrediente: 4 tortilla 150 gr brânză proaspătă 140 gr ton mărunțit 50 gr de rucola Mod de Preparare: Într-un castron de salată amestecați crema de brânza și tonul mărunțit. ...
Ingrediente: 400 gr piept de pui (franjuri de pui) 2 iaurturi simple 2 catei de usturoi 1 lamaie netratata O mana de patrunjel proaspat Sare Piper Mod de Preparare: Pregatiti marinada intr-un castron de ...
Ingrediente: 6 felii de somon afumat 200 gr crema de branza 4 sparanghel verde fiert seminte de susan Mod de Preparare: Asezati o folie de plastic pe o suprafata de lucru (un blat). Puneti o felie de somon ...
Ingrediente: 85 gr unt 85 gr zahar brun 1 ou 150 gr faina 1 lngurita de praf de copt 1 plic de zahar vanilat 100 gr de pepite de ciocolata 2 biscuiti 6 Marhmallows Mod de Preparare: Amestecati untul ...
Ingrediente: Pentru foi: 200 g faina 50 g zahar 30 g miere 1 ou 1 ling lapte 1 praf de copt Pentru umplutura: 800 g biscuiti 150 g unt 250 ml lapte 150 g zaharesenta de rom 3 linguri praf de ciocolata Mod ...
Ingrediente: 2 ouă întregi gălbenușuri 120 g zahăr suc de lămâie coaja de lămâie 5 g amidon de porumb 60 g unt zahăr pudră Mod de preparare: Ca să prepari acest desert, nu ai ...
Ingrediente: 1 pâte sablée Pentru crema de patiserie: 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar pudra 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 8 kiwi Mod de Preparare: Puneti aluatul in forma ...
Ingrediente Aluatul : 375 ml apa 1 cub de supa de pui 230 gr de faina Umplutura : 300 gr piept de pui 1 ceapa 1/2 ardei rosu patrunjel sare piper 1 ou pesmet ulei Mod de Preparare: Puneti apa + ...
Ingrediente: Pentru foile de clatite 2 oua 200 ml lapte 200-250 ml apa Faina cat cuprinde (aprox 300-400 gr) un praf de sare Pentru umplutura 500 gr branza proaspata 5-6 linguri zahar 1 ou Stafide 1 ...
Ingrediente: 75 de biscuiți uscați (rotunzi) 250 gr unt moale 250 gr zahăr 3 gălbenușuri 200 ml cafea 1 linguriță de zahăr Mod de Preparare: Într-un bol, frecați untul înmuiat timp ...
Ingrediente: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 3 pulpe de pui sare piper cimbru 100 ml de apă Sosul: 15 gr de unt 1 strop de ulei de măsline 1 ceapa 500 gr ciuperci champignons 250 gr spanac ...
Ingrediente: 4 oua 90 gr zahar 70 gr faina 200 gr oua de ciocolata 140 gr unt Mod de Preparare: Preincalziti cuptorul la 180°C. Frecati ouale cu zaharul, incorporati faina. Topiti ouale de ciocolata ...
Ingrediente: 350 gr de legume (morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr smântână de smântână 1 lingură amidon de porumb 2 ouă 40 g cașcaval ras Câteva frunze ...
Ingrediente: 150 grame spanac crud 2 linguri ulei masline 200 grame branza Mozzarella rasa 2 legaturi ceapa verde 6 oua Sare Alte mirodenii Mod de Preparare: Incalziti cuptorul la 190 grade celsius. ...
Ingrediente: 450 gr biscuiti Oreo 50 ml lapte 50 gr unt moale 70 ml smantana lichida 70 gr ciocolata neagra nuca de cocos rasa (optional) Mod de Preparare: Separati crema de biscuiti. Tocati biscuitii pentru ...
Ingrediente: 200 gr spaghete 200 ml sos de rosii 1 bila de mozzarella (cu putina apa) 12 măsline negre Câteva frunze de busuioc proaspăt Sare O jumătate de ceapă (mică) Mod de Preparare: Aduceți ...
Ingrediente: 2-3 foi de napolitana 200 g zahar (sau dupa gust) 150-200g unt 200 g de nuca in loc de nuca se poate pune si alune esenta de rom (dupa gust) Mod de Preparare: Intr-un castron se freaca untul ...
Ingrediente: Baza: 300 gr de biscuiți digestivi 125 gr unt nesărat Caramel toffee: (sau 200 gr caramel cu unt sărat din comerț) 75 gr de unt 75 gr zahăr 1/2 cutie de lapte condensat îndulcit (200 ...
Ingrediente: 1 kg pulpa de porc cimbru salvie tocata sare piper supa de carne din cub 200 ml bere piure de cartofi ulei de masline Mod de Preparare: Pulpa se cureti de pielite, se sterge prin tamponare ...
Ingrediente: 180 gr paste (paccheri) 100 gr ton în suc propriu Sucul de 1/4 lămâie 80 gr fistic (decojit) 2 linguri ulei de măsline extravirgin Ceapă (după gust) Mod de Preparare: Puneți ...
Ingrediente Pentru baza: 125 gr biscuiti petits beurre 80 gr unt Pentru umplutura: 450 gr crema de branza philadelphia 200 gr mascarpone 150 gr zahar 50 ml de smantana lichida 2 foi de gelatina 200 gr ...
Ingrediente: 1 conopida 1 praz 3 oua 250-300ml smantana 125ml frisca lichida (neindulcita) sare, piper mozarella Mod de Preparare: Fierbem conopida timp de 5-7 min in apa cu sare. O scurgem si o scoatem ...
Ingrediente: 2 cepe rosii + 4 oua 240 g ton bucati, in suc propriu cateva frunze de patrujel 1 lingura cappere otet de vin alb ulei de masline sare, piper Mod de Preparare: Fierbeti ouale intr-o cantitate ...
Ingrediente: 2 pulpe de rață a câte 250 de grame/bucată 2 portocale de mărime medie 2-3 căței de usturoi sare grunjoasă și piper negru proaspăt râșnit opțional, 1 rămurică de rozmarin ...
Ingrediente: 1 cutie mica de mazare cu morcovi 100 g mazare 3 morcovi fierte 100 g paste scurte 100 g porumb dulce sucul de la 1/2 lamaie 1 ceapa verde 1 lingurita de ulei de masline / de floarea soarelui Mod ...
Ingrediente pentru 2 portii: o ceapa mica putin ulei o cutie 250 gr mazare Bonduelle (dupa ce s-a scurs lichidul) o lingurita legume deshidratate (sau vegeta, caz in care nu se mai adauga sare ) 2 cani de apa sare ...
Ingrediente: 50 g telemea 100 g cascaval 2 oua 1 lingura faina sare si piper 4 linguri pesmet ulei pentru prajit Mod de Preparare: Telemeaua si cascavalul rase pe razatoarea cu ochiuri mici se amesteca ...
Ingrediente primul strat: 4 oua 150 g zahar 2 plicuri de zahar vanilat 3 linguri faina 600 g branza de vaci data prin sita pentru o textura mai cremoasa 100 g stafide Ingrediente stratul 2: 4 galbenusuri 150 ...
Ingrediente: 600 g brânză de vaci grasă 100 g smântână 6 ouă 300 g zahăr 6 linguri făină 180 g unt, la temperatura camerei 100 g stafide 1 praf de copt sare coaja rasă de la o ...
Ingrediente -300 g de aluat de cozonac -250 g ciocolata neagra cu minimum 50% cacao -250 g mascarpone sau o smantana de casa foarte groasa -250 g unt cu peste 80% grasime -8 galbenusuri -150 g zahar -30 ml ...
Ingrediente: 350 gr de legume (morcovi și dovlecel) 1 ceapă galbenă (mică) 100 gr iaurt grecesc 1 lingură amidon de porumb 2 ouă 40 g cașcaval ras Câteva frunze de pătrunjel 1 strop de ...
Ingrediente: 350 gr de paste (penne rigate) 2 rosii 150 gr de feta 85 gr masline negre fara samburi 5 linguri de ulei de măsline 1 lingura otet balsamic ierburi de Provence sare piper Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 400 g fasole boabe 2 cepe 3 morcovi 3-4 foi de dafin 200 ml suc de rosii ulei boia dulce sare, piper patrunjel verde Mod de Preparare: Fasolea o spalam si o lasam la inmuiat in apa rece ...
Ingrediente: o cană de curmale tocate, fără sâmburi, două căni de făină integrală, două lingurițe de praf de copt, scorțișoară, o jumătate de cană de ovăz, 3 banane medii bine coapte unt ...
Ingrediente: 150 gr de cartofi 1 dovlecel 2 morcovi 1 ou 2 linguri faina ulei de masline sare piper nucsoara Mod de Preparare: Curatati cartofii si taiatii in cubulete. Fierbeti-i aproximativ 15 minute ...
Ingrediente: 200 g orez 1/2 kg ciuperci pleurotus 500 ml supa de legume 1 lg smântâna 1 catel de usturoi 1 legatura ceapa verde mazare boabe porumb fiert 1/2 pahar vin alb 50 g unt ulei ...