Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Pasca cu ciocolata

Ingrediente: aluat: 350 g faina, 150 g unt, 2-3 linguri zahar pudra, 2 linguri smantana, 1 galbenus, sare, 1 lingurita praf de copt crema: 2 pahare de zahar, 0,5 l lapte, 5 oua, 50 g unt, 50 g cacao, 4 linguri ...

11.04.2012
Drob de miel cu piept de pui

Ingrediente: 1 piept de pui 1 inima si 1 ficat de miel 7 oua 2 legaturi ceapa verde 2 legaturi marar 2 linguri smantana 1 colt de paine piper, sare dupa gust 1 gogosar in otet cateva masline si frunzulite ...

10.04.2012
Chipsuri de mere

Ingrediente: 4-5 mere medii 1 l apă minerală zeama de la o lămâie Mod de preparare: Merele se spală în apă rece, apoi se scot cotoarele, cu un cuţit special. Se taie inele de 2-3 mm grosime ...

08.04.2012
Tartă de ciocolată și caramel

Ingrediente: 200 g biscuiti digestivi 100 g unt, topit 10 ml esenta de caramel Pentru umplutura: 360 g lapte condensat 20 ml esenta de caramel 200 g ciocolata neagra, rupta in bucatele 180 ml frisca lichida 40 ...

07.04.2012
Pască cu brânză de vaci

Ingrediente: 500 g aluat de cozonac, 1 gălbenuş pentru uns pasca, 1 lingură unt sau ulei pentru uns tava. Pentru umplutură ai nevoie de: 1/2 kg brânza dulce de vaci, 1 cană de zahăr, stafide, 3 ouă, ...

06.04.2012
Cartofi cu pulpe la cuptor

Ingrediente: kg cartofi 3 pulpe pui 4 rosii 3 catei de usturoi o ceapa 2 linguri de ulei un ardei cimbru sare Mod de preparare: Se spala si se toaca cubulete rosiile, ceapa, ardeiul, usturoiul. Se calesc ...

05.04.2012
Chec de post cu cremă de portocale

Ingrediente:    1 pahar de ulei     1 pahar de apa minerala    1 pahar de zahar tos    2 pahare de faina    1 plic de praf ...

04.04.2012
Friptura de miel

Ingrediente: 10 bucati carne si coasta de miel; 10 catei de usturoi; cimbru uscat sau proaspat; rozmarin; 3 linguri de miere; ulei de masline; sare si piper dupa gust. Mod de preparare: Carnea de miel se spala ...

03.04.2012
Paste delicioase de post

Ingrediente: 1 pachet paste, 2 linguri bulion, 1 ceapa, 2 catei usturoi, ulei, sare, piper, apa. Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor. Intre timp preparam sosul. Intr-o craticioara cu putin ...

02.04.2012
Musaca de post

Ingrediente: cartofi, 2 morcovi, 2 cepe, legume mexicane, 2 catei de usturoi, 1 lingura de faina, ulei, sare, piper. Mod de preparare: Se curata morcovii si ceapa. Morcovul se da pe razatoare iar ceapa se toaca ...

01.04.2012
Tocană de cartofi – rețetă de post

Ingrediente: cartofi, roșii, ceapă (ceapă verde sau orice fel de ceapă), un gogoșar, pătrunjel verde. Mod de Preparare: Se taie toate legumele (cu excepția roșiei) și se pun într-o cratiță, cu ...

31.03.2012
Ficăţei de pui cu usturoi la ceaun

Ingrediente: 500 g ficatei de pui 6 catei usturoi sare, piper dupa gust 4 linguri ulei apa   Mod de preparare: Spalam ficateii si ii curatam de pielite. Ii condimentam dupa gust cu sare si piper si ii ...

30.03.2012
Paste cu nuca si miere

Ingrediente: 1 punga paste, 200 g nuci, 3 l apa, 3 linguri zahar, sare, scortisoara, vin. Mod de preparare: Pastele se fierb in apa clocotita cu putina sare si scortisoara, timp de 8 minute. Se scurg si se clatesc ...

29.03.2012
Ciocănele de pui în fulgi de porumb

Ingrediente: 1 punga ciocanele (6-8 ciocanele) 2 oua 100 gr. faina 1 punga fulgi de porumb sare, piper ulei pentru prajit Mod de Preparare: Curatam ciocanelele de pui de piele, apoi le spalam bine. Intr-o ...

28.03.2012
Mâncărică de urzici

Ingrediente: 1 Kg urzici 1 ceapa 10-15 catei usturoi condimente Mod de preparare: Se separa frunzele de tije sub jet de apa, dupa care se mai clatesc frunzele in cateva ape. Se introduc in apa fierbinte si ...

27.03.2012
Prăjitură cu ciocolată și nucă de cocos

Ingrediente: Pentru blat 5 oua; 1 si 1/2 pahar zahar; 3 linguri de cacao; 3 linguri de faina; esenta rom; 200g cocos macinat. Pentru glazura 200 ml frisca lichida; 160 g ciocolata; Unt cat o nuca. Mod ...

26.03.2012
Paste cu sos de roșii și carne de vită

Ingrediente: 300g carne tocată de vită ¼ ceapă mică 1 căţel de usturoi 1 morcov ulei de măsline 1 cană de vin roşu 1 conservă de roşii condimente Mod de preparare: Se sotează ¼ ...

25.03.2012
Budincă de cartofi

Ingrediente: 1 kg cartofi 1 cana branza de vaci 3 oua 5 lingurite unt 3 cepe verzi, doar partea alba sare, piper, dupa gust Mod de Preparare: Se fierb cartofii si se scurg, apoi se mai lasa 5 minute la ...

24.03.2012
Budincă de orez cu stafide şi scorţişoară

Ingrediente: 1 şi 1/3 cani de apă 2/3 cana de orez 1 cana lapte praf ½ cana de stafide sau o banană feliată ½ cana de zahăr vanilie scorţişoară praf 2 ouă bătute uşor Mod de preparare: ...

23.03.2012
Ciuperci umplute – rețetă de post

Ingrediente: 6-7 ciuperci o ceapă medie 1-2 roşii medii 1 cartof mărar sare piper Mod de preparare: Ciupercile se curăţă de pieliţe şi de codiţe. Se scobesc apoi bine şi se aşază pe o tavă. ...

22.03.2012
Mancare de cartofi cu castraveti murati

Ingrediente: 1Kg cartofi 300-350 g castraveti murati o ceapa o cescuta ulei o cana suc de rosii 2 linguri bulion boia dulce, verdeata, sare si piper. Mod de preparare: Intr-o cratita se pune uleiul, ...

21.03.2012
Crochete din cartofi și cașcaval

Ingrediente:   500 g cartofi   50 g faina    30 g unt/margarina/ulei    2 oua   50 g cascaval   100g telemea   marar ...

20.03.2012
Supă cremă de cartofi

Ingrediente: 3 linguri unt 4 morcovi 2 ceape 6 cartofi 1 lingurita sare 20 gr piper Mod de Preparare: Se fierb cartofii (curatati de coaja) si morcovii cu un praf de sare, circa jumatate de ora, in oala ...

19.03.2012
Prăjiturele crocante - dietetice

Ingrediente: o cana de tarate de grau, o cana de ovaz, doua cani de faina, o lingura de ulei, 100g de stafide, 100g de alune, un ou, o cana de suc de mere, o lingurita de praf de copt, 2 lingurite ...

18.03.2012
Desert cu fulgi de ciocolată

Ingrediente: o cana de zahar, un pachet de unt, un plic de zahar vanilat, o cana de fulgi de ovaz, doua cani de fulgi de ciocolata, o jumatate de cana de lapte. Mod de preparare: Amesteca laptele cu ...

17.03.2012
Ciuperci sote

Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline o lingură oţet balsamic 2-3 căţei de usturoi, tocaţi fin 450 g ciuperci tăiate oregano sare piper Mod de preparare: Încingeţi într-o tigaie adâncă ...

15.03.2012
Budincă de cartofi

Ingrediente: 1 kg cartofi decojiti 1 ceasca branza de vaci 3 oua 5 lingurite unt 3 cepe verzi, doar partea alba sare, piper, dupa gust Mod de Preparare: Se fierb cartofii si se scurg, apoi se mai lasa 5 ...

14.03.2012
Prajitură cu mere și griș (de post)

Ingrediente:    1/2 cana faina 1/2 cana gris    1/2 cana zahar    75 g margarina    1 lingurita praf de copt    2 plicuri zahar ...

13.03.2012
Iahnie de Fasole cu Ciolan

Ingrediente: aprox 750 g fasole alba uscata    1 ciolan afumat micut (max 1 kg)    3 morcovi    1 ardei rosu  2 cepe    4 foi de dafin    ...

11.03.2012
Mâncare de țelină cu măsline

Ingrediente:    1 kg telina 2 cepe    50 ml bulion    1 lingurita de zahar   1 lingura de faina    50 g masline negre    ...

10.03.2012
Prajitura rapida cu mere si zahar ars (de post)

Ingrediente: 1,2 kg mere, 150 g zahar pentru caramelizat, 150 g margarina, 1 cana gris, 1 cana faina, 1 cana zahar, 1 plic praf de copt, 2 plicuri zahar vanilat, 1 lingurita scortisoara, 6 linguri de zahar pentru ...

09.03.2012
Salată de fasole boabe

Ingrediente: 1 conserva de fasole rosie (de 400 g) 1 conserva de fasole galbena (de 400 g) 1-2 castraveti murati 1 ceapa rosie 2-3 linguri ketchup dulce sau iute, dupa preferinte sare, piper putin patrunjel Mod ...

08.03.2012
Mucenici moldovenesti

Ingrediente: Aluatul: 500 g faina pentru cozonac 300 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita ulei 20 g drojdie Glazura: 1 ceasca zahar 2 cesti cu apa 250 g nuci esenta rom, vanilie, ...

07.03.2012
Paste cu Nuci și Usturoi

Ingrediente:    200 g paste integrale    100 g nuci    6 - 7 linguri ulei masline 7 - 8 catei de usturoi    40 g parmezan    1 ...

06.03.2012
Ciuperci Sote

Ingrediente: 4 linguri ulei de măsline o lingură oţet balsamic 2-3 căţei de usturoi, tocaţi fin 450 g ciuperci tăiate oregano sare piper Mod de preparare: Încingeţi într-o tigaie adâncă ...

05.03.2012
Cartofi taranesti cu friptura de pui

Ingrediente: cartofi suc de rosii sau bulion 3-4 catei de usturoi 1 ardei gras 2 cepe mai mici condimente (sare, piper, boia de ardei dulce si iute, ienibahar, o foaie de dafin) leustean Mod de preparare: ...

04.03.2012
Spaghete cu legume - de post

Ingrediente: 250 g spaghete fara ou (se pot folosi orice fel de paste care nu contin ou), 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete, un dovlecel potrivit, o vanata de marime medie, 200 g cascaval ...

03.03.2012
Frigărui cu Legume

Ingrediente:     4-5 rosii mici    2 dovecei subriti    3 cepe rosii    vreo 10 - 12 ciuperci micute, fara picioruse    1 ...

02.03.2012
Cartofi Aromați

Ingrediente:         1 kg de cartofi    400 g rosii decojite (o cutie)    50 g cascaval (optional)    2 - 3 catei de usturoi   ...

01.03.2012
Tocană franțuzească de legume

Ingrediente:    400 gr ciuperci    200 gr pasta tomate (rosii proaspete daca faceti reteta vara) 2 morcovi    1 ceapa    1-2 cartofi    ...

29.02.2012
Fasole Batută (Frecată)

Începând de astăzi, pentru a mulțumi cititorii acestei rubrici, voi posta și rețete de post, dar vor fi alternate cu cele de frupt, în încercarea de ai mulțumi și pe cei care nu țin ...

28.02.2012
Mini Pizza

Pentru o portie generoasa de mini pizza (in jur de 15 bucati) avem nevoie de: 220 g branza dulce dietetica    200 g unt    200 g faina    100 g ciuperci    ...

27.02.2012
Placintă creaţă cu branză dulce şi stafide

Ingrediente: Pentru foi: 200 ml apa minerala, o lingura ulei, un varf de cutit sare, faina cat cuprinde pentru a iesi un aluat bun de intins Pentru umplutura: 1 kg branza proaspata de vaci, 2 pachete zahar vanilat, ...

26.02.2012
Tartă cu gutui şi mere

Ingrediente: 150g făină,70 g.margarină,4 linguri apă,sare. Pentru umplutură: 3 gutui, 2 mere, 70 g zahăr,100 g.margarină. Mod de preparare: Amesteci făina cu margarină, apă, sare şi frămânţi ...

24.02.2012
Prăjitură cu brânză

Ingrediente: Oua 4 bucati, 2 pentru aluat si 2 pentru branza Zahar 1 pahar de 250 ml Smantana 250 ml Unt 2 linguri, unt topit Faina 1 pahar de 250 ml Praf de copt sau bicarbonat de sodiu Branza de vaci 500 ...

23.02.2012

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro