Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg de piept de pui,
3 oua,
200 grame de pesmet alb,
2oo ml ulei,
faina,
sare,
piper,
mustar,
castraveti murat si gogosari,
parizer traditional,
cascaval.
Mod de Preparare: Se bate pieptul de pui, se condimenteaza cu sare si piper, se unge cu un strat subtire de mustar peste care se pune parizerul feliat subtire, apoi se pun castravetii si gogosarii taiati cubulute, la fel si cateva cubulute de cascaval; se ruleaza si se prinde la capete cu scobitori dupa care se dau prin faina, ou si pesmet dupa care se prajesc in ulei incins.
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.