Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 grame ficat de pui
1 cana lapte
2 cepe
1 canita de vin alb dulce
ulei
sare, piper
Mod de Preparare: Ficateii se curata, se spala apoi se pun intr-un vas in care se toarna laptele si se lasa cca 1 ora. In ulei se caleste ceapa taiata julienne pana devene translucida. Peste ceapa se pun ficateii scursi bine de lapte, se amesteca un pic, apoi se prajesc usor pe ambele parti. Se toarna vinul, piperul si sarea. Se ia tigaia de pe foc, se acopera cu folie de aluminiu si o dam la cuptor la 200 de grade Celsius, pentru 10 minute. Dupa cele 10 minute indepartam folia si lasam sa se rumeneasca ficatul pe ambele parti. Se serveste imediat cu mamaliga si muraturi!
Călătorie cu vaporul de croazieră.
La un moment dat vine o furtună iar vaporul se scufundă.
Au supraviețuit doar un iluzionist și unpapagal.
După câteva zile, plutind fiecare pe câte o scândură, papagalul zice:
- OK! Mă dau bătut. Unde e vaporul???
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.