Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

1

Ingrediente:
1 kg muschiulet de porc
3 foi de dafin
3 linguri de sare grunjoasa
2 fire de rozmarin
2 fire de cimbru
4 catei de usturoi, zdrobiti
5-6 boabe de piper negru
3-4 linguri de ulei de floarea-soarelui
1 ceapa mica, tocata
500 g ciupercute champignon, curatate si feliate
500 ml smantana pentru gatit (32% grasime)
2 linguri de marar proaspat, tocat
2 linguri de brandy
sare
piper negru, proaspat macinat

Mod de Preparare: Se curata muschiuletul de sidef si grasime. Se spala bine si se usuca prin tamponare cu prosoape de hartie. Se pun intr-o oala 5 litri de apa, sarea grunjoasa, cimbrul si rozmarinul, usturoiul, dafinul si piperul. Se da in clocot, apoi se acopera, se stinge flacara si se lasa sa infuzeze pana ce lichidul se raceste complet. Se introduce muschiuletul in saramura, se acopera si se lasa la marinat peste noapte. Se scoate apoi din saramura, se scurge bine si se sterge cu grija cu prosoape de hartie. Se lasa apoi sa se zvante, la temperatura camerei, circa 1-2 ore. Se tempereaza muschiuletul 1-2 ore, la temparatura camerei. Se taie apoi pe transversala, bucati de 2 cm grosime. Se sareaza si se pipereza dupa gust. Se incinge restul de ulei intr-o tigaie neaderenta si se prajesc bucatelele de carne 2-3 minute pe fiecare parte, sau cat este necesar ca sa fie facute si rumenite dupa dorinta. Se face acest lucru in transe, ca sa nu se aglomereze tigaia (se prajesc cate 4-6 felii odata).Se scot din tigaie bucatile prajite si se asaza pe un gratar metalic, asezat deasupra unei farfurii. Se acopera lejer cu folie metalica si se lasa sa stea 10 minute, cat timp de prepara sosul. Se adauga in tigaie ceapa si se sareaza. Daca este nevoie se mai adauga 1 lingura de ulei. Se prajeste la foc mediu, racaind fundul tigaii ca sa se curete de micile resturi caramelizate lasate de carne. Se adauga ciupercutele si se gatesc 2-3 minute, amestecand ocazional. Se adauga brandy si se inclina tigaia ca sa se aprinda. Se flambeaza ciupercutele pana ce flacara se stinge de la sine. Alcoolul a ars astfel, iar aroma bauturii a ramas in sos. Se adauga smantana si sucul lasat in farfuria de sub grilajul pe care se odihnesc feliutele de carne prajita. Se amesteca 2 minute, pana ce sosul se ingroasa usor. Se adauga mararul si se amesteca rapid. Se ia tigaia de pe foc. Se serveste carnea cu sos alb de ciuperci si salata verde.

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro




DorohoiNews.ro



GALERIE FOTO

1
DorohoiNews.ro, 13-01-2022

Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.

NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.

Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.

Am fost informat(a) despre Politica de Confidențialitate şi de Securitate a prelucrării datelor cu caracter personal, declar ca am peste 16 ani și sunt de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal:
- pentru ofertare comerciala
- pentru activitati promotionale: concursuri, reclame, publicitate
Security Code

COMENTARII VIZITATORI

Fii primul care comenteaza!

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


- Tu de cât timp ai permisul?
- De două săptămâni!
- Și ai făcut accident deja?!
- Da, dar din vina celuilalt!
- Ce-a făcut?
- M-a lăsat să conduc...



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Angajăm personal fast-food – shaormerie în Dorohoi

Angajăm personal fast-food – shaormerie în Dorohoi
Ești o personă serioasă, dinamică și îți dorești un job? Vino în echipa Zehab Kebab ...

SC BENCHEA AGROFERM angajează vânzătoare

SC BENCHEA AGROFERM angajează vânzătoare
Societatea Comercială BENCHEA AGROFERM angajează vânzătoare. Pentru detalii va așteptăm la ...

SC angajează persoană cu experiență în achiziții și relații de parteneriat cu producători și furnizori

SC angajează persoană cu experiență în achiziții și relații de parteneriat cu producători și furnizori
Societate Comercială din Dorohoi angajează persoană cu experiență în achiziții și relații ...

Colectivul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Dorohoi transmite Sincere condoleanțe!

Colectivul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Dorohoi transmite Sincere condoleanțe!
Colectivul Școlii Gimnaziale „Ștefan cel Mare” Dorohoi este alături de colega Doina Corlatianu ...

GAVROMARM ART MASONRY solicită emiterea autorizației de mediu pentru obiectivul Atelier prelucrare piatră naturală

GAVROMARM ART MASONRY solicită emiterea autorizației de mediu pentru obiectivul Atelier prelucrare piatră naturală
SC GAVROMARM ART MASONRY SRL solicită emiterea autorizației de mediu pentru obiectivul Atelier prelucrare ...

Colectivul Servicii Publice Locale Dorohoi transmit Sincere condoleanțe!

Colectivul Servicii Publice Locale Dorohoi transmit Sincere condoleanțe!
Cu inimile îndurerate, conducerea societății și întregul colectiv al SC SERVICII PUBLICE ...

Și-a luat aripi spre cer ANA GRIGORE

Și-a luat aripi spre cer ANA GRIGORE
Cu durere în suflet și mare greutate, vă anunțăm trecerea la cele veșnice, roaba lui Dumnezeu, ...

Vând Peugeot 308, an 2010

Vând Peugeot 308, an 2010
Vând Peugeot stare f bună mai multe detalii la nr de tf 0743317658

Colectivul Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi transmite Sincere Condoleanțe!

Colectivul Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi transmite Sincere Condoleanțe!
Colectivul Colegiului Național „Grigore Ghica” Dorohoi regretă decesul distinsei doamne ...

SC AVI-DIMAX SRL solicită emiterea autorizației de mediu pentru „ATELIER DEBITAT BUȘTENI”

SC AVI-DIMAX SRL solicită emiterea autorizației de mediu pentru „ATELIER DEBITAT BUȘTENI”
SC AVI-DIMAX SRL din Broscăuți, județul Botoșani, solicită emiterea autorizației de mediu pentru ...

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro