Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Prăjitură de post cu ananas

Ingrediente: 150 g zahar, 100 g faina, 2 linguri rom, 2 linguri margarina, 2 linguri ulei, 2 cutii ananas rondele, 1 pliculet praf de copt, 1 pliculet zahar vanilat, lapte de soia. Mod de preparare: Se amesteca ...

18.03.2013
Ruladă cu caşcaval şi şuncă

Ingrediente: 600 g făină, 200 g unt, 250 ml smântână, 4 ouă, 500 g caşcaval, 500 g şuncă de pui sau porc, 5 cartofi, o linguriţă de oţet, o jumătate de pliculeţ cu praf de copt, sare, piper, ...

17.03.2013
Chec cu cacao și nuci

Ingrediente: 8 oua 350 zahar 400 gr faina (poate fi mai mult sau mai putin, depinde de oua si de zeama de la portocala) 10 linguri ulei 1 lingura cacao zeama de la o portocala mare sau o lamaie (alegeti voi ...

16.03.2013
Desert cu banane şi caramel

Ingrediente: 2 banane mari 50 gr unt 80 gr zahar esenta de rom Pentru decor: frisca batuta caramel Mod de preparare: Zaharul se topeste intr-o tigaie, apoi se adauga untul si romul. Adaugam bananele ...

15.03.2013
Tocană de porc cu legume și tăiței lați

Ingrediente: 2-3 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 bucata de telina, (doar putin pentru gust) 1 ardei gras rosu, 1 catel de usturoi, 2-3 rosii, sare, piper, 3-4 lg de ulei, 1/2 kg pulpa de porc, 300-400 ...

14.03.2013
Sărățele fragede

Ingrediente: 1 kg. faina 200 gr. untura 250 gr. margarina 3 galbenusuri 1 ou intreg 3 lingurite de sare 1 lingurita de zahar 1 lingura de smintina 100 ml. lapte drojdie cit o nuca mai mare susan, mac Mod ...

13.03.2013
Budincă de macaroane

Ingrediente: un pliculet zahar vanilat un cubulet unt un pahar stafide un pahar zahar 100 ml lapte o punga macaroane 5 oua esenta de vanilie Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor ...

12.03.2013
Prăjitură cu mere și ananas

Ingrediente: 5-6 linguri de faina (sau cat cuprinde) 2 cesti de ananas bucati 1-2 cesti mere cubulete 2 pliculete zahar vanilat 1 lingurita de scortisoara 3 oua 1 ceasca de ulei 2 cesti de zahar esenta ...

11.03.2013
Pui shanghai

Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 100 gr susan 2 linguri sos soia 2 oua jumatate de lamaie 2 lingurite mustar 100 ml ulei (preferabil de masline) amidon o legatura de marar verde sare, piper Mod de ...

10.03.2013
Legume gratinate cu șuncă și cașcaval

Ingrediente: 2 dovlecei 2 morcovi medii 2 cepe un ardei gras 50 g smantana 2 oua 150 g sunca 200 g cascaval o legatura patrunjel 2 linguri ulei masline sare piper Mod de Preparare: Curatam si taiem ...

09.03.2013
Mucenici moldovenești

Ingrediente: Aluatul: 500 g faina pentru cozonac 300 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita ulei 20 g drojdie Glazura: 1 ceasca zahar 2 cesti cu apa 250 g nuci esenta rom, vanilie, coaja ...

08.03.2013
Prăjitură cu mere, ciocolată și nuci

Ingrediente blat: 4 oua, 200g zahar pudra, 250gunt sau margarina, 1/2 lingurita scortisoara, esenta vanilie, 270g faina, un plic praf de copt, 40g cacao, 4 mere potrivite (cca 500 g) pentru ...

07.03.2013
Ficăţei de pui în sos de roşii

Ingrediente: 500 gr ficatei de pui 60 ml ulei 200 ml lapte 20 ml vin alb sec 1 ceapa 100 ml bulion 5 catei de usturoi zdrobiti piper si sare dupa gust 1/2 legatura de patrunjel verde Mod de preparare: ...

06.03.2013
Prăjitură cu fulgi de ovăz și ciocolată

Ingrediente: 1 pachet de unt (din care retii o lingura) 2 cani de zahar brun 2 oua 3 cani de fulgi de ovaz 2 cani si jumatate de faina 420 gr lapte 300 gr fulgi de ciocolata o ciocolata Schogetten o lingurita ...

05.03.2013
Cornulețe fragede cu iaurt de fructe și gem

Ingrediente: 500 g faina 250 g iaurt de fructe 250 g unt 82% grasime 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat un strop de sare gem gros sau crema de ciocolata zahar farin vanilat pentru pudrat Mod ...

04.03.2013
Budincă de lămâie

Ingrediente: 50 grame unt coaja rasă de la 2 lămâi şi sucul acestora 115 grame zahăr – de preferat pudră 2 ouă – separate 50 grame făină 1 linguriţă praf de copt 300 ml lapte Mod ...

03.03.2013
Bulgărași de cartofi cu brânză

Ingradiente: 3 cartofi 50 g telemea 50 g cascaval 50 g unt 1 ou 1 lingura patrunjel uscat sare si piper 2 linguri susan 50 g pesmet Mod de preparare: Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ...

02.03.2013
Napolitane cu caramel și nuci

Ingrediente: 1 pachet de margarina, 1 cana de nuci (cana de 200 ml), doua cani si jumatate de zahar, 3 oua, 4 foi de napolitane, 50g ciocolata Mod de preparare: Amesteci margarina cu ouale si cu o ...

01.03.2013
Tort de ciocolată cu biscuiți și alune

Ingrediente Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g Biscuiti Petit Beurre – 350g Arahide (alune sau nuci) – 250g Lapte caldut – 150ml Peltea (sau zeama de la orice dulceata, dupa ...

28.02.2013
Mâncare cu piept de pui și legume

Ingrediente: 600 g piept de pui 350 g ciuperci o ceapa mare 2 catei usturoi 2 ardei 3 rosii cimbru uscat sare piper Mod de Preparare: Intr-un castron se caleste ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii. ...

27.02.2013
Tartă cu vișine, cremă de lămâie și bezea

Ingrediente: Aluat o cană de făină o jumătate de pachet de unt 6 linguri de zahăr tos un ou o lingura de mac Crema 3 galbenusuri zeama de la o lamaie coaja de la o lamaie 70 gr unt 200 gr lapte 8 ...

26.02.2013
Poale-n brâu, ca la mama acasă

Ingrediente: 500 g făină, 100 g untură sau unt. 300 ml lapte, 50 g drojdie proaspătă, 4 gălbenușuri, 150 g zahăr, 1/2 linguriță sare, coaja de la 1/2 lămâie, 2 linguri esență vanilie. Umplutură: 400 ...

25.02.2013
Tartă cu nuci

Ingrediente: Blat: 300 g faina; 200 g unt; 1 plic zahar pudra vanilat (80 g); 3 galbenusuri; 100 g smantana. Umplutura: 200 g gem; 8 albusuri; 2 plicuri zahar pudra vanilat (160 g); 50 g faina; 25 ...

24.02.2013
Ruladă de carne tocată

Ingrediente: 750 gr carne tocata de porc 2-3 ardei copti 1 ceapa mare 1/2 conserva de ciuperci 3-4 catei de usturoi 2 cartofi 2 felii de paine (franzela) 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel 1 ou ...

23.02.2013
Musaca în trei culori

Ingrediente:    1 piept de curcan    1 kg cartofi    2 morcovi    5 ardei copti    2 cepe    200 g cas dulce    ...

22.02.2013
Cod cu legume la cuptor

Ingrediente: 1 kg de file de cod (dar puteți folosi orice alt pește care vă place), 2 morcovi, o ceapă, o căpățână de usturoi, 2 lămâi, 3-4 sute de grame de broccoli, 1 kg de cartofi, ...

21.02.2013
Dovlecei surpriză

Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua 200-300g cascaval sau branza pesmet faina sare, piper Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se bat ...

20.02.2013
Prăjitură inteligentă cu mere

Ingrediente: Blat: 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 1 cana lapte praf 1 pachet de unt un praf de sare Pentru umplutura: 2 kg mere 2 pliculete zahar vanilat 1-2 lingurite de scortisoara 2-3 linguri ...

19.02.2013
Mingiuțe de orez cu cașcaval

Ingrediente: 200g orez 75ml lapte 50 g parmezan 30g unt 100g cascaval sare, piper, ulei pentru prajit Mod de preparare: Fierbeti laptele, adaugati sare si orezul, fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. ...

18.02.2013
Ruladă din piept de pui

Ingrediente: 1 piept pui 150 gr unt 100 gr crema branza 2 linguri mustar 1 ardei gras rosu patrunjel verde sare Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare apoi se da prin masina de tocat. ...

17.02.2013
Salată de cartofi cu parizer

Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 castraveciori în oțet, 200 g parizer, 1 ceapă albă, 1 măr, 1/2 lămâie, 2 linguri oțet de mere cu miere, 1 linguriță muștar, 3 linguri maioneză, o lingură ...

16.02.2013
File de cod gratinat

Ingrediente: 4 fileuri de cod, sare, piper, 1 ou mare, 4 linguri lapte, 4 linguri pesmet, 4 linguri cașaval ras, 2 linguri ulei de măsline, feliuțe de lămâie. Mod de Preparare: Fileurile de ...

15.02.2013
Chifteluţe de cartofi

Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 oua 2 cepe 10 linguri de faina (3 linguri pentru compozitie, 7 linguri pentru formarea chiftelutelor, inainte de prajire) sare si piper dupa gust 20 ml ulei pentru prajit ceapa 200 ...

14.02.2013
Paste cu carne tocată

Ingrediente: 1 punga de spaghete 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente Mod de Preparare: Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana ...

13.02.2013
Fasole bătută cu cârnați

Ingrediente: fasole uscata 2 morcovi 4 cepe 2 capatani de usturoi boia dulce ulei carnati proaspeti de casa Mod de Preparare: Se lasa fasolea la inmuiat in apa rece, de pe o zi pe alta si apoi se fierbe, ...

12.02.2013
Prăjitură fină cu foi din miere și nucă

Ingrediente: Pentru foi: 3 oua o cana cu zahar 1 cana cu nuci pisate 1 lingura cu bicarbonat 4 linguri cu miere 1 varf de cutit cu sare faina cat cuprinde Crema: 1 kg de smantana cu 20% grasime o cana ...

11.02.2013
Mâncare de varză cu carne de porc

Ingrediente: 1 varza (nu prea mica) 2 cepe mari 1 ardei gras 1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite 500 g carne de porc (puteti folosi kaiser, piept de porc, etc) 1 frunza de dafin cimbru sare, ...

10.02.2013
Prăjitură cu gem și nucă

Ingrediente: 350 g făină, 100 g zahăr, 1 linguriță sare, 10 g praf de copt, 200 g margarină, 1 borcan gem de prune, 100 g nucă măcinată Mod de Preparare: Într-un castron cernem făina cu ...

09.02.2013
Tort cu cremă de iaurt și ananas

Ingrediente: Blat: 2 oua mici 4 linguri cu zahar 4 linguri ulei 5 linguri faina Crema de iaurt: 250 g iaurt daca vreti sa fie si mai acrut puteti mari cantitatea de iaurt 250 ml frisca lichida 10 g gelatina 5 ...

08.02.2013
Prăjitură cu două creme

Ingrediente: Pentru blatul alb: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina 5 linguri ulei un praf de sare Pentru blatul de cacao: 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 2 linguri cacao un praf ...

07.02.2013
Gogoșele pufoase umplute cu gem

Ingrediente: 660 g faina 440 ml lapte cald 50 g unt 10 g grojdie uscata 3 oua mari zahar vanilat ulei de floarea soarelui pentru prajit zahar farin vanilat pentru pudrat (optional) Mod de preparare: Untul ...

06.02.2013
Piept de pui cu sos de ciuperci

Ingrediente: 4 buc de piept de pui, 100 gr ciuperci champignon, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 50 gr smantana, sare, piper. Mod de Preparare: Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit ...

05.02.2013
Piept de pui cu sos răcoritor

Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele 1 punga de cus-cus - 250 g 1 lamaie 400 g iaurt 2 cuburi de pasare (instant) 2 fire de ceapa verde 3 catei de usturoi 1 ardei iute verde patrunjel 2 ...

04.02.2013
Batoane de susan

Ingrediente: 200 g seminte de susan; 100 g zahar; 2 lingurite miere de albine; esenta de rom. Mod de preparare: Se topeste zaharul intr-o cratita, se adauga apoi mierea de albine, esenta de rom si semintele ...

03.02.2013
Ruladă cu cremă de ciocolată

Ingrediente: Pentru foaia de rulada: 5 oua 5 linguri zahar 7  linguri faina 2 plicuri zahar vanilat Pentru crema de ciocolata: 2 oua 100 ml lapte 150 gr ciocolata 250 gr unt sau margarina esenta ...

02.02.2013

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro