Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: 150 g zahar, 100 g faina, 2 linguri rom, 2 linguri margarina, 2 linguri ulei, 2 cutii ananas rondele, 1 pliculet praf de copt, 1 pliculet zahar vanilat, lapte de soia. Mod de preparare: Se amesteca ...
Ingrediente: 600 g făină, 200 g unt, 250 ml smântână, 4 ouă, 500 g caşcaval, 500 g şuncă de pui sau porc, 5 cartofi, o linguriţă de oţet, o jumătate de pliculeţ cu praf de copt, sare, piper, ...
Ingrediente: 8 oua 350 zahar 400 gr faina (poate fi mai mult sau mai putin, depinde de oua si de zeama de la portocala) 10 linguri ulei 1 lingura cacao zeama de la o portocala mare sau o lamaie (alegeti voi ...
Ingrediente: 2 banane mari 50 gr unt 80 gr zahar esenta de rom Pentru decor: frisca batuta caramel Mod de preparare: Zaharul se topeste intr-o tigaie, apoi se adauga untul si romul. Adaugam bananele ...
Ingrediente: 2-3 fire ceapa verde, 1 morcov, 1 bucata de telina, (doar putin pentru gust) 1 ardei gras rosu, 1 catel de usturoi, 2-3 rosii, sare, piper, 3-4 lg de ulei, 1/2 kg pulpa de porc, 300-400 ...
Ingrediente: 1 kg. faina 200 gr. untura 250 gr. margarina 3 galbenusuri 1 ou intreg 3 lingurite de sare 1 lingurita de zahar 1 lingura de smintina 100 ml. lapte drojdie cit o nuca mai mare susan, mac Mod ...
Ingrediente: un pliculet zahar vanilat un cubulet unt un pahar stafide un pahar zahar 100 ml lapte o punga macaroane 5 oua esenta de vanilie Mod de preparare: Pastele se fierb conform instructiunilor ...
Ingrediente: 5-6 linguri de faina (sau cat cuprinde) 2 cesti de ananas bucati 1-2 cesti mere cubulete 2 pliculete zahar vanilat 1 lingurita de scortisoara 3 oua 1 ceasca de ulei 2 cesti de zahar esenta ...
Ingrediente: 1 piept de pui dezosat 100 gr susan 2 linguri sos soia 2 oua jumatate de lamaie 2 lingurite mustar 100 ml ulei (preferabil de masline) amidon o legatura de marar verde sare, piper Mod de ...
Ingrediente: 2 dovlecei 2 morcovi medii 2 cepe un ardei gras 50 g smantana 2 oua 150 g sunca 200 g cascaval o legatura patrunjel 2 linguri ulei masline sare piper Mod de Preparare: Curatam si taiem ...
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina pentru cozonac 300 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita ulei 20 g drojdie Glazura: 1 ceasca zahar 2 cesti cu apa 250 g nuci esenta rom, vanilie, coaja ...
Ingrediente blat: 4 oua, 200g zahar pudra, 250gunt sau margarina, 1/2 lingurita scortisoara, esenta vanilie, 270g faina, un plic praf de copt, 40g cacao, 4 mere potrivite (cca 500 g) pentru ...
Ingrediente: 500 gr ficatei de pui 60 ml ulei 200 ml lapte 20 ml vin alb sec 1 ceapa 100 ml bulion 5 catei de usturoi zdrobiti piper si sare dupa gust 1/2 legatura de patrunjel verde Mod de preparare: ...
Ingrediente: 1 pachet de unt (din care retii o lingura) 2 cani de zahar brun 2 oua 3 cani de fulgi de ovaz 2 cani si jumatate de faina 420 gr lapte 300 gr fulgi de ciocolata o ciocolata Schogetten o lingurita ...
Ingrediente: 500 g faina 250 g iaurt de fructe 250 g unt 82% grasime 1 plic praf de copt 2 plicuri zahar vanilat un strop de sare gem gros sau crema de ciocolata zahar farin vanilat pentru pudrat Mod ...
Ingrediente: 50 grame unt coaja rasă de la 2 lămâi şi sucul acestora 115 grame zahăr – de preferat pudră 2 ouă – separate 50 grame făină 1 linguriţă praf de copt 300 ml lapte Mod ...
Ingradiente: 3 cartofi 50 g telemea 50 g cascaval 50 g unt 1 ou 1 lingura patrunjel uscat sare si piper 2 linguri susan 50 g pesmet Mod de preparare: Cartofii ii fierbem in coaja in apa cu sare. Dupa ...
Ingrediente: 1 pachet de margarina, 1 cana de nuci (cana de 200 ml), doua cani si jumatate de zahar, 3 oua, 4 foi de napolitane, 50g ciocolata Mod de preparare: Amesteci margarina cu ouale si cu o ...
Ingrediente Crema de ciocolata Nutella (sau Fineti) – 400g Biscuiti Petit Beurre – 350g Arahide (alune sau nuci) – 250g Lapte caldut – 150ml Peltea (sau zeama de la orice dulceata, dupa ...
Ingrediente: 600 g piept de pui 350 g ciuperci o ceapa mare 2 catei usturoi 2 ardei 3 rosii cimbru uscat sare piper Mod de Preparare: Intr-un castron se caleste ceapa taiata marunt si ardeiul taiat fasii. ...
Ingrediente: Aluat o cană de făină o jumătate de pachet de unt 6 linguri de zahăr tos un ou o lingura de mac Crema 3 galbenusuri zeama de la o lamaie coaja de la o lamaie 70 gr unt 200 gr lapte 8 ...
Ingrediente: 500 g făină, 100 g untură sau unt. 300 ml lapte, 50 g drojdie proaspătă, 4 gălbenușuri, 150 g zahăr, 1/2 linguriță sare, coaja de la 1/2 lămâie, 2 linguri esență vanilie. Umplutură: 400 ...
Ingrediente: Blat: 300 g faina; 200 g unt; 1 plic zahar pudra vanilat (80 g); 3 galbenusuri; 100 g smantana. Umplutura: 200 g gem; 8 albusuri; 2 plicuri zahar pudra vanilat (160 g); 50 g faina; 25 ...
Ingrediente: 750 gr carne tocata de porc 2-3 ardei copti 1 ceapa mare 1/2 conserva de ciuperci 3-4 catei de usturoi 2 cartofi 2 felii de paine (franzela) 1 legatura de marar 1 legatura de patrunjel 1 ou ...
Ingrediente: 1 piept de curcan 1 kg cartofi 2 morcovi 5 ardei copti 2 cepe 200 g cas dulce ...
Ingrediente: 1 kg de file de cod (dar puteți folosi orice alt pește care vă place), 2 morcovi, o ceapă, o căpățână de usturoi, 2 lămâi, 3-4 sute de grame de broccoli, 1 kg de cartofi, ...
Ingrediente: 2 dovlecei 2 oua 200-300g cascaval sau branza pesmet faina sare, piper Mod de Preparare: Dovleceii curatati de coaja se taie rondele si se presara cu sare. Se lasa la rece o ora. Ouale se bat ...
Ingrediente: Blat: 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 1 cana lapte praf 1 pachet de unt un praf de sare Pentru umplutura: 2 kg mere 2 pliculete zahar vanilat 1-2 lingurite de scortisoara 2-3 linguri ...
Ingrediente: 200g orez 75ml lapte 50 g parmezan 30g unt 100g cascaval sare, piper, ulei pentru prajit Mod de preparare: Fierbeti laptele, adaugati sare si orezul, fierbeti timp de 15 minute fara a-l amesteca. ...
Ingrediente: 1 piept pui 150 gr unt 100 gr crema branza 2 linguri mustar 1 ardei gras rosu patrunjel verde sare Mod de preparare: Se fierbe pieptul de pui in apa cu sare apoi se da prin masina de tocat. ...
Ingrediente: 1 kg cartofi, 2 castraveciori în oțet, 200 g parizer, 1 ceapă albă, 1 măr, 1/2 lămâie, 2 linguri oțet de mere cu miere, 1 linguriță muștar, 3 linguri maioneză, o lingură ...
Ingrediente: 4 fileuri de cod, sare, piper, 1 ou mare, 4 linguri lapte, 4 linguri pesmet, 4 linguri cașaval ras, 2 linguri ulei de măsline, feliuțe de lămâie. Mod de Preparare: Fileurile de ...
Ingrediente: 1 kg de cartofi 2 oua 2 cepe 10 linguri de faina (3 linguri pentru compozitie, 7 linguri pentru formarea chiftelutelor, inainte de prajire) sare si piper dupa gust 20 ml ulei pentru prajit ceapa 200 ...
Ingrediente: 1 punga de spaghete 1 kg carne tocata 2 conserve de ciuperci 1 ceapa cascaval sos de rosii 1 legatura de patrunjel condimente Mod de Preparare: Ceapa o tocam si o calim intr-o tigaie pana ...
Ingrediente: fasole uscata 2 morcovi 4 cepe 2 capatani de usturoi boia dulce ulei carnati proaspeti de casa Mod de Preparare: Se lasa fasolea la inmuiat in apa rece, de pe o zi pe alta si apoi se fierbe, ...
Ingrediente: Pentru foi: 3 oua o cana cu zahar 1 cana cu nuci pisate 1 lingura cu bicarbonat 4 linguri cu miere 1 varf de cutit cu sare faina cat cuprinde Crema: 1 kg de smantana cu 20% grasime o cana ...
Ingrediente: 1 varza (nu prea mica) 2 cepe mari 1 ardei gras 1 pahar suc de rosii sau 1 cutie rosii decojite 500 g carne de porc (puteti folosi kaiser, piept de porc, etc) 1 frunza de dafin cimbru sare, ...
Ingrediente: 350 g făină, 100 g zahăr, 1 linguriță sare, 10 g praf de copt, 200 g margarină, 1 borcan gem de prune, 100 g nucă măcinată Mod de Preparare: Într-un castron cernem făina cu ...
Ingrediente: Blat: 2 oua mici 4 linguri cu zahar 4 linguri ulei 5 linguri faina Crema de iaurt: 250 g iaurt daca vreti sa fie si mai acrut puteti mari cantitatea de iaurt 250 ml frisca lichida 10 g gelatina 5 ...
Ingrediente: Pentru blatul alb: 5 oua 5 linguri de zahar 5 linguri de faina 5 linguri ulei un praf de sare Pentru blatul de cacao: 5 oua 5 linguri de zahar 3 linguri de faina 2 linguri cacao un praf ...
Ingrediente: 660 g faina 440 ml lapte cald 50 g unt 10 g grojdie uscata 3 oua mari zahar vanilat ulei de floarea soarelui pentru prajit zahar farin vanilat pentru pudrat (optional) Mod de preparare: Untul ...
Ingrediente: 4 buc de piept de pui, 100 gr ciuperci champignon, 3 linguri unt, 2 linguri faina, 250 ml lapte, 50 gr smantana, sare, piper. Mod de Preparare: Se amesteca intr-un vas o lingura de unt topit ...
Ingrediente: 2 bucati piept de pui dezosat si fara piele 1 punga de cus-cus - 250 g 1 lamaie 400 g iaurt 2 cuburi de pasare (instant) 2 fire de ceapa verde 3 catei de usturoi 1 ardei iute verde patrunjel 2 ...
Ingrediente: 200 g seminte de susan; 100 g zahar; 2 lingurite miere de albine; esenta de rom. Mod de preparare: Se topeste zaharul intr-o cratita, se adauga apoi mierea de albine, esenta de rom si semintele ...
Ingrediente: Pentru foaia de rulada: 5 oua 5 linguri zahar 7 linguri faina 2 plicuri zahar vanilat Pentru crema de ciocolata: 2 oua 100 ml lapte 150 gr ciocolata 250 gr unt sau margarina esenta ...