Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Bulgari de zapada

Ingrediente: 2 cani de faina alba, 1/2 lingurita sare, 1 cana de margarina sau unt nesarat, 1/2 cana zahar granular (tos), 1 esenta de vanilie, 1 cana de nuci fin macinate, 1 cana de zahar pudra. Mod de preparare: ...

06.01.2012
Pasta di Teo

Ingrediente     250 g paste fainoase     200 g kaizer     200 g file piept de pui     200 g mozzarella     170 g smantana     ...

05.01.2012
File de crap cu sos de smântână

Ingrediente 3 bucati file de crap romanesc, 300 g smantana, 2-3 linguri whisky (sau brandy), putin mustar, 2 linguri ulei de floarea soarelui, 3 linguri pasta de tomate, verdeturi mediteraneene, sare, piper. Mod ...

04.01.2012
Pulpe de pui la cuptor

Ingrediente: 3-4 pulpe de pui 10 cartofi 3 cepe 3-4 gogosari 2 morcovi o radacina patrunjel ulei suc de rosii (optional) Preparare: Se taie bucati mari 10 cartofi, 2 morcovi, o radacina de patrunjel, ...

03.01.2012
Cartof umplut cu cârnat prăjit

Ingrediente: 2 cartofi mari 2 cirnati 2 felii de brinza (topita sau cascaval sau ce vrea fiecare ...) optional morcovi sare, ulei. Preparare: Se curata cartofii de coaja, se gauresc si se face un tunel prin ...

02.01.2012
Fursecuri cu nuca

Ingrediente: Aluat: 280 g faina, 140 g unt, 80 g zahar pudra, 3 galbenusuri. Umplutura: 3 albusuri, 200 g zahar, 140 g uca macinata, 20 g nuci pt ornat. Mod de preparare: Se freaca untul cu zaharul pudra si ...

30.12.2011
Ruladă de legume cu piept de pui

Ingrediente: 1 kg de piept de pui dezosat, 500 gr de legume amestec mexican, 2 linguri cu ulei, sare si piper dupa gust, o cana de suc de rosii. Mod de preparare: Se spala pieptul de pui se bate ca la snitele, ...

29.12.2011
Cotlet în vin alb

Ingrediente: cotlet de porc cu os taiat felii, usturoi, piper, sare, boia de ardei (dulce sau iute dupa gust), vin alb sec. Preparare: Cotletul taiat felii se sareaza, se pipereza, se presara cu boia de ardei ...

28.12.2011
Cozonac cu portocale

Ingrediente: 175 g faina de cozonac 175 g zahar 60 g migdale pisate 125 g unt, la temperatura camerei 2 oua 4 linguri lapte coaja rasa de la o portocala Pentru topping: zeama de la o portocala 90 g zahar Mod ...

27.12.2011
Prăjitura Kinder pinguin

Ingrediente pentru blat: 10 ouă, 200 g zahăr, vanilie, 5 linguri de griş, 5 linguri făină, 5 linguri cacao, 5 linguri miere, 1 praf copt, sare, 50 ml lapte, 270 ml ulei. Pentru glazură: 200 g ciocolată neagră, ...

24.12.2011
Friptură cu sos de legume

Ingrediente: 1 kg. carne de porc (piept sau spata), 2 linguri de unt netopit, 4 linguri de ulei, 2 cepe, 3-4 ciuperci mari, o lingurita de faina, 1 pahar de vin alb, 1 pahar zeama de carne, patrunjel verde, 4-5 ...

23.12.2011
Cartofi gratinați cu cotlet de porc și sos de ciuperci

Ingrediente: pentru 4 portii: 12 cartofi de marime potrivita 400 gr cotlet de porc 1 conserva de ciuperci Sare, piper Preparare: Cartofii se spala bine si se pun la fiert cu tot cu coaja. In oala in care ...

22.12.2011
Bulgări de zăpadă

Ingrediente: 4 oua, 100 g zahar tos, 500 ml lapte, zahar vanilat. Preparare: Albusurile se bat spuma (se pot pune 2 albusuri in plus), se adauga zaharul tos 20 g pentru fiecare albus si spuma se bate in continuare ...

21.12.2011
Sarmale dezbrăcate cu mămăligă

Ingrediente: 800g tocata de porc si de vita bacon afumat 2 cepe marisoare orez, ulei, 2 oua, sare, piper, patrunjel verde, marar, sos de rosii, smantana. Preparare: Se foloseste carne tocata de porc ...

20.12.2011
Fursecuri semiluna cu gem

Ingrediente: 350g faina, 50g zahar, alb 250g unt de masa, 2 galbenusuri, 4 linguri de apa, 150g gem de capsuni, 50 g ciocolata alba rasa, 100g nuci tocate, sare. Mod de preparare: Intr-un vas se pune faina, untul, ...

19.12.2011
Biscuiți pentru Moș Crăciun

Ingrediente: 300 g faina 2 galbenusuri de ou 175 g unt rece 110 g zahar pudra 1 pachetel zahar vanilat 2-3 linguri de apa rece Glazura: 125 g zahar pudra 2 albusuri 15 g suc de lamiie Mod de preparare: ...

17.12.2011
Mancare de linte cu orez

Ingrediente: 300gr. linte fiarta 250-300gr. orez fiert 3 cepe taiate marunt 4-5 catei de usturoi zdrobiti 200gr. rosii din conserva taiate marunt 2 linguri de ulei 2 linguri de unt sau margarina 200ml. ...

16.12.2011
Prăjiturele însiropate cu zulufi din cremă de lămâie

Ingrediente: 200g unt foarte moale, plus extra 200g zahăr tos 4 ouă mari 100g mălai grişat 140g făină coaja a 3 lămâi Pentru zulufi 4 linguri cremă de lămâie 5 linguri zahăr tos 1 ...

15.12.2011
Aripioare la cuptor

Cu aceasta reteta economisim mult timp. Se prepara deodata atat friptura cat si garnitura. Ingrediente: aripioare pui, cartofi, mujdei de usturoi, 50 - 100 ml vin alb demise, maghiran, sare untura sau ulei Mod ...

13.12.2011
Morcov cu salată de mere şi maioneză

Ingrediente: 3 morcovi groşi, 1 linguriţă zahăr, sare,1 lingură suc de lămâie. Pentru salată: 2 mere acrişoare, 3 linguri smântână, 4 linguri maioneză, 5 castraveciori în oţet, ...

11.12.2011
Cartofi umpluți

Ingrediente: 4 cartofi mari, două căni cu brânză de vaci, o lingură de margarină, sare, o jumătate de felie de pâine înmuiată în apă şi stoarsă, un ou crud. Preparare: cartofii ...

06.12.2011
Parjoale de peste

Ingrediente: 1 Kg peste file 4 oua 1 ceapa mica usturoi marar 100 g fulgi de porumb sare, piper, ulei pentru prajit Mod de preparare: Pestele se toaca,si pe rand se adauga toate ingredientele. Cu ...

05.12.2011
Musaca de cartofi cu sos bolognez

Ingrediente: 2 kg de cartofi jumatate de pachet de unt de masa 1 cana de 250 ml lapte dulce 2 oua 150 gr cascaval ras 400 gr sos bolognez sare, piper, patrunjel, ulei Mod de preparare: Cartofi se ...

04.12.2011
Prajitura cu portocala si lamaie

Ingrediente: 1 pachet mic de piscoturi, 1 plic de gelatina, 1L lapte, 1 lamaie, 2-3 portocale, 2 oua, 3 linguri de faina sau amidon de porumb, 1 pachet de unt. Preparare: Se pune folie de plastic in tava in care ...

01.12.2011
Tort de biscuiti

Ingrediente: 4 oua, 6 linguri de zahar, 1 pachet de unt, cacao, 3 pachete biscuiti Mod de preparare: Se face crema din 4 oua cu 6 linguri de zahar pe aburi se amesteca mereu pana capata consistenta, se lasa ...

30.11.2011
Mere in aluat

Ingrediente: Foi 300 g faina, 150 ml apa, 1 lingurita ulei, un varf de cutit sare, 200-250 g unt Umplutura 8 mere medii, dulci, 8 lingurite de zahar, 1 lingurita scortisoara Mod de preparare: Se face o coca ...

29.11.2011
Drob din soia cu orez

Ingrediente: soia 200gr, orez 250gr, 2oua, patrunjel, marar, morcov 2buc, ceapa 3buc, ulei 100ml aprox. Mod de preparare:  Soia se tine in apa fierbinte in care am adaugat codimente: cimbru, busuioc, sare ...

26.11.2011
Prăjitură cu ciocolată

Ingrediente: 250 g de margarină, 500 g de zahăr, cinci linguri cu cacao, o cană cu lapte, patru ouă, 200 g de făină, un pachet de praf de copt, alune, rom, ciocolată, coajă de lămâie caramel. Preparare: ...

25.11.2011
Chec de post cu fructe

Ingrediente: 1 grapefruit, 2 mere, 1 portocala, 100 g miez de nuca, 100 g stafide, 200 g faina, 100 g zahar, 100 ml ulei, 1/2 lingurita praf de copt, scortisoara Mod de preparare: Grapefruitul se taie in doua ...

24.11.2011
Budincă de griș

Ingrediente: 1 cana (250ml) gris 5 oua 100g zahar 750ml-1l lapte 250g zahar coaja rasa de la o lamaie 2 pliculete zahar vanilat Mod de preparare: Se bat galbenusurile cu 100g zahar, adaugam grisul. Separat, ...

23.11.2011
Spaghete cu ciuperci

Ingrediente: 250 g spaghete, 250 g ciuperci, 3 linguri ulei masline, 8 frunze busuioc, 3 catei usturoi, sare, piper. Mod de preparare: Spaghetele se fierb in apa cu sare. Se clatesc cu apa rece dupa fierbere ...

22.11.2011
Cartofi ţărănești

Ingrediente: 10 cartofi, 3 catei de usturoi, 2 ceapa, 1 cana ulei, 1 cana apa, piper, sare. Mod de preparare: Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit. Cartofii se curata, se spala, se taie si se adauga ...

21.11.2011
Chiftele de post

Ingrediente: 1 cutie ciuperci, 2 cartofi potriviti, 2 linguri orez, 2 cepe mici, boia, 1 legatura patrunjel, sare, piper, ulei pentru prajit, 3 linguri faina. Mod de preparare: Cartofii se curata si se pun la ...

20.11.2011
Tochitura

Ingrediente: pulpa de porc 700gr, costita 400gr, ficat porc 500gr, carnati afumati 400gr, rosii in bullion, sare, piper, usturoi(dupa gust), branza de burduf, mamaliguta, cantitatile ajung cam pentru 5-6 portii Mod ...

17.11.2011
Prajitura cu miere

Ingrediente: 5 oua, 100g miere, 160g gris, 100g zahar pudra, 50g faina, un praf de copt, 2 linguri cacao, 100g gem de afine sau zmeura, 100g cocos ras. Preparare: Amestecati 4 galbenusuri cu un ou intreg, mierea, ...

16.11.2011
Spaghete cu legume - de post

Ingrediente: 250 g spaghete fara ou (se pot folosi orice fel de paste care nu contin ou), 300 g ciuperci conservate la borcan sau ciuperci proaspete, un dovlecel potrivit, o vanata de marime medie, 200 g cascaval ...

14.11.2011
Chec cu portocale

Ingrediente: 2 oua, 280 g faina, 200 g zahar, 150 g ulei, 150 g lapte sau iaurt, 1/2 lingurita bicarbonat sau praf de copt, 4-5 bucati rahat, 1/2 pahar de nuci amestecate cu stafide, coaje de portocale zaharisita. Mod ...

13.11.2011
Fasole cu ciolan

Ingrediente: 1 ciolan, 5 linguri ulei, 500 gr fasole alba, 5 ceape, 2 morcovi, 5 gogosari rosii, 0,5 l suc de rosii, sare, piper, patrunjel, cimbru. Mod de preparare: Se fierbe fasolea la oala de presiune impreuna ...

07.11.2011
Papanasi din branza de vaci

Ingrediente: 500 gr branza de vaci; 2 oua; 1/2 lingurita de bicarbonat de sodiu cu putina zeama de lamaie; 3 linguri de zahar; vanilie; smantana dulce; putina sare; 100 gr faina; Mod de preparare: Branza de ...

06.11.2011
Prăjitură cu portocale și ciocolată

Ingrediente: 1 portocala, mare si proaspata 120 grame de unt, frecat spuma 120 grame de zahar 2 oua 120 grame de faina 1 plic cu praf de copt 1 nuca de unt, pentru uns cateva linguri cu sirop de zahar (doua ...

04.11.2011
Chec cu mere și portocale

Ingrediente: 4 mere; 1 portocale; 1/2 cana zahar; 1/2 cana nuca maruntita; 1/2 ceasca ulei; 1/2 cani faina; stafide; scortisoara; 1 plic praf de copt; 2 plicuri vanilie; 1 lingurita bicarbonat de sodiu. Mod de ...

02.11.2011
Chiftele din varză și cartofi

Ingrediente: 1 varza mica, 2 cartofi, 4 linguri de faina, usturoi, sare, piper, ulei, o legatura de marar. Mod de preparare: Tocam varza marunt, o frecam cu sare si o lasam cateva minute in apa fiarta. Cartofii ...

01.11.2011
Musaca de Ovaz cu Cartofi

Ingrediente: 50 g unt, 2 cepe mijlocii, 2 catei de usturoi, 150 g de fulgi de ovaz, 150 g cascaval, 2 oua, 1 legatura de patrunjel verde, 2 cartofi,sare, piper. Preparare: Mai intai asezam fulgii de ovaz intr-o ...

31.10.2011
Musaca de cartofi

Ingrediente: cartofi 1,5 kg, carne tocata (porc + vita) 750 gr, ceapa 2 buc, rosii in bulion o cutie, patrunjel verde, piper, sare, oua 2 buc, ulei Sos alb: unt 50 gr, smantana 200 gr, lapte 100 ml, cascaval 150 ...

28.10.2011
Placinta cu dovleac

Ingrediente:1 kg dovleac, curatat, 150 g ulei, 100 g zahar, 1 pahar (200 ml) lapte, 1 lingurita rasa scortisoara pisata, Foi din comert sau preparate din: 1/2 kg faina, 3 linguri untdelemn, 1 pahar apa calduta putin ...

27.10.2011

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi îndrăgostiți trec pe lângă o cofetărie.
Ea: Mmm... ce bine miroase!
El: Daca vrei, mai trecem o dată.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro