Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 kg cartofi albi
1 ceapa potrivita
1 legatura de leurda
1 legatura de patrunjel
70 g margarina la temperatura camerei
pesmet
ulei
sare
piper
Mod de preparare: Fierbe cartofii in coaja in apa cu sare. Cand scobitoarea intra lejer in ei, scurge cartofii, lasa-i sa se racoreasca putin si curata-i de coaja. Paseaza-i ca pentru piure. Toaca ceapa, leurda si patrunjelul. Pune-le peste piureul de cartofi, adauga margarina, pesmet (vreo 100-150 g), sare si piper dupa gust. Ia cu lingura din compozitia de chiftele de cartofi de post si aplatizeaz-o intre palmele umede. Prajeste-le in ulei incins. Serveste celor dragi chiftele de cartofi de post alaturi de o salata de sezon.
Adina va doreste Pofta Buna!
Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.