Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente 6 porții: 1 unt 600 g faina un vârf de lingurita de sare 2 oua 200 grame zahar 1 praf de copt zeama de la o jumatate de lamaie 1 zahar vanilat Mod de Preparare: Am frmântat aluatul ...
Ingrediente 4 porții 100 g fulgi de cocos, 50 g alune, 1/4 lingurita scortisoara, esenta de vanilie, 3 albuse, un praf de sare, 150 g zahar. Mod de Preparare: Amestecam fulgii de cocos cu alunele macinate, ...
Ingrediente: 100 g unt moale 175 g zahăr 1 lingură zahăr vanilat 4 ouă 250 g făină 1 pachețel praf de budincă cu vanilie 1 pachețel praf de copt 125 ml lapte 1 pachețel brânză proaspătă ...
Ingrediente: 3 porții 2 rosii 1/2 castravete 1/2 ardei verde 1 ceapa rosie 50 gr masline negre 100 gr feta ulei de masline oregano sare Mod de Preparare: Se taie rosiile si castravetele in bucati mari. ...
Ingrediente: 6 ouă un cartof mare fiert 3 felii de șuncă sau o felie de friptură de pui, tăiate în cubulețe mici o cană de brânză rasă sau cașcaval o ceapă mică, tocată fin o lingură ...
Ingrediente: 800 g ciuperci champignon, curăţatate şi tăiate felii 2 linguri ulei de măsline 10 căţei de usturoi mărunţiţi 200 ml vin alb sec o jumătate de legătură pătrunjel tocat sare piper Mod ...
Rețetele acestei băuturi diferă de la regiune la regiune, dar una dintre regiunile țării unde se găsește afinată de calitate superioară este Bucovina. Ingrediente: 5 kg de afine 2 kg de zahăr 1,5 ...
Ingrediente: o salata verde 500 g ciuperci champignion 100 g somon afumat 2 linguri zeama de lamaie o jumatate legatura marar 2 linguri ulei masline sare. Mod de Preparare: Salata se spala bine, se rupe ...
Ingrediente 4 porții: o telina mai mare sare, piper maioneza Pentru maioneza: 2 galbenusuri 300 ml ulei o lingurita mustar clasic zeama de lamaie sare, piper alb Mod de Preparare: Curatam si spalam ...
Ingrediente: 60 g unt 2 morcovi 4 ouă 60 g făină 120 g migdale măcinate 2 lingurițe praf de copt 5 foi gelatină albă 1 cutie iaurt (500 g) 60 g zahăr 1 cutie smântână (200 ml) 1 strat ...
Ingrediente: 4 porții 1 morcov mare 1 catel de usturoi 1 mar verde 2 bete de telina 2 linguri ulei de masline 100 g sunca de pui 20 g brinza telemea (feta chesse) 4 cartofi mari fierti de culoarea galbena 100 ...
Ingrediente: Pentru aluat: 250 game untură 500 grame făină 6 gălbenuşuri 1 praf de sare 3-4 linguri smântână Pentru umplutură: 6 albuşuri 300 grame nucă măcinată 300 grame zahăr 3 ...
Ingrediente: 200 g unt, 4 galbenusuri, 100 g zahar, 200 g faina, coaja de la o lamaie, un varf de cutit bicarbonat de sodiu, 5-6 linguri gem de caise, 4 albusuri, 200 g zahar, 150 g nuci. Mod de Preparare: ...
Ingrediente: 6 porții 500 g cartofi rosii, din cei nefainosi o ceapa 500 g ficatei de pui 2 linguri faina ulei sare, piper, boia dulce Mod de Preparare: Cartofi se curata se taie cubulete si se pun la ...
Ingrediente: 500 grame penne/ fusilli din faina integrala 1 castravete 2-3 rosii 2 cepe rosii 100 grame masline negre 100 grame masline verzi 100 grame masline Kalamata 1 ardei (eu am folosit galben) 2 ...
Ingrediente: 4 porții 3 ardei grasi (taiati in jumatati) O jumatate de dovlecel mic (curatat; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din conserva, scurse) 3 feliute de ghimbir 3 linguri cu ulei ...
Ingrediente: 3 rosii, o conserva de ton, 100 gr masline fara sambure, 150 gr boabe de porumb, ulei de masline, zeama de la o lamaie, sare. Mod de preparare: Se pun intr-un bol rosiile taiate in bucati ...
INGREDIENTE 8 cartofi potrivit de mari 200 g unt 100 g telemea de oaie 150 g caşcaval 150 g şunculiţă afumată 1/2 lingurita verdeaţă uscată (cimbru) sare piper câteva ...
Ingrediente: 4 pulpe de pui slabe, cu piele, spălate o legătură coriandru proaspăt 2 fire lemon grass coaja şi zeama de la 2 lime 1 ardei iute verde, fără seminţe 2 linguri ulei o bucăţică de ghimbir, ...
Ingrediente: 1 dovlecel mai mărișor 200 g brânză de burduf 1 ceapă roșie 5 căței de usturoi 1 legătură mărar cimbru piper boia de ardei 150 g pesmet 2 ouă Mod de preparare: Decojim ...
Ingrediente: 6 porții 5 oua 450 gr cartofi 1 ceapa 300 gr branza topita feliata 4 felii de sunca presata sare piper Mod de reparare: Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare. Bateti ouale, adaugati sare ...
Ingrediente: 6 porții 7 caise 2 oua 100 ml de lapte de nuca cocos 1 pachet de zahar vanilat 50 gr de zahar 1 lingurita de rozmarin uscat Mod de Preparare: Taiati caisele in jumatate si scoateti samburele. ...
Ingrediente: Blat: 5 ouă, 2 linguri zahar, 6 linguri faina, 100 g vișine fără sâmburi, 1 plic zahar vanilinat, 1 esență de vanilie, sare Crema: 1 plic budinca de vanilie, 600 ml lapte, 150 ...
Ingrediente: 12 ciuperci mari champignons 12 oua de prepelita sare piper ierburi aromatice Mod de Preparare: Curatati ciupercile si scoateti piciorul pentru a crea loc in care sa puneti oul. Spargeti cate ...
Ingrediente: 6 ouă un cartof mare fiert 3 felii de șuncă sau o felie de friptură de pui, tăiate în cubulețe mici o cană de brânză rasă sau cașcaval o ceapă mică, tocată fin o lingură ...
Ingrediente: 500 g ficăței de pui Sare Piper O cană lapte Mod de Preparare: Ficățeii de pui spălați bine în mai multe ape, se lasă la scurs. Se toarnă laptele într-un castron și ...
Ingrediente: 4 porții cartofi unt ulei de masline sare cimbru, boia de ardei Mod de Preparare: Se fac foarte simplu... se curata cartofii de coaja si apoi se taie felii subtiri pe trei sferturi din adancime. ...
Ingrediente 4 porții un pachet de foi de placinta 500 g branza de vaci dulce 4 oua zahar esenta de vanilie un zahar vanilat lapte batut pentru uns stafide Mod de Preparare: Branza se scurge foarte bine ...
Ingrediente 8 porții: Blat: 6 galbenusuri, 200 g unt, 250 g faina, 200 g zahar, 1/2 lamaie 1 pliculet zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, Glazura: 6 albusuri, 200 g zahar, 1 pahar nuci macinate, 2 ...
Ingrediente 2 porții: o ceapa verde un fir de praz 2 ardei grasi, unul verde, unul rosu cateva ciuperci 2 catei de usturoi o cana de orez zeama de legume sau de pui ulei de masline sare, piper Mod de ...
Ingrediente 6 porții: 2 pulpe de pui 50 g unt 100 ml vin alb 100 ml apa cimbru, patrunjel verde sare, vegeta, piper 1 foaie de dafin 2 morcovi Mod de Preparare: Pulpele de pui se spala, se zvanta, se ...
Ingrediente 2 porții: 3 rosii 300 g telemea 1 castravete lung, curatat si taiat cubulete 1/2 lingura ulei de masline ardei rosu taiat fin Mod de Preparare: Amestecati toate ingredientele. Serviti cu paine ...
Ingrediente 2 porții 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru sos: 300 gr iaurt 2% grasime 1 ...
Ingrediente 4 porții: 1 piep de pui 100 g sunca 100 g cascaval sare, piper 2 oua faina pesmet Mod de Preparare: Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor, cu ciocanul de snitele, ...
Ingrediente: 4 porții 1 dovlecel mic razalit 1/2 cana faina 1 ou 1 ceapa verde taiata fin 1 lingura de patrunjel taiat fin sare si piper 2 linguri de ulei Mod de Preparare: Amestecam dovlecelul si resul ...
Ingrediente 5 porții: 400-500 g carne slaba de porc 300 g ciuperci proaspete o ceapa mare 4-5 catei de usturoi 4-5 linguri bulion o lingura mustar clasic 100 ml vin 100 ml supa sare, vegeta, boia dulce patrunjel ...
Ingrediente 6 porții: un dovlecel potrivit de mare maioneza marar patrunjel sare Mod de Preparare: Curatam dovlecelul de coaja, il spalam apoi il taiem in patru. Scoatem semintele mai mari, cu ajutorul ...
Ingrediente: 400 gr de piept de pui 1 ceapa mare 1 ardei kapia rosu 400 gr de ciuperci conserva 200 gr de smantana 100 gr cascaval 1 lingura de faina 100 gr de unt 2 rosii sare piper Mod de preparare: ...
Ingrediente: 400 g brânză de vaci cremoasă 190 g de iaurt degresat 5 linguri de zahăr 3 linguri de griș 3 linguri de făină 1 pahar de afine (proaspete sau decongelate) 2 ouă zahăr pudră jumătate ...
Ingrediente: 2 porții 3 felii de sunca feliate fasii 1 rosie mare taiata in feliute 3 frunze de busuiuc 2 catei de usturoi zdrobiti 1 bucatica de ghimbir de 2 cm razalita 1 cutie de 250 g de smantana de ...
Ingrediente: un sfert de cană de zahăr 1 linguriță de apă jumătate de pachet de unt pe care îl punem la foc și îl topim 6 linguri de pudră de cacao 6-7 linguri de făină 2 căni de lapte ...
Ingrediente: 11 rosii potrivite o cana de orez 500 gr carne tocata din pulpa de porc 3 cepe potrivite 3 linguri de ulei 1 ou condimente pentru carne tocata patrunjel 2 lingurite baza pentru mancaruri sare ...
Ingrediente: 4 porții 2 vinete, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 lingurita ierburi de provence, sare, piper, 3 rosii. Mod de Preparare: Vinetele se spala, se inlatura cotorul si se taie fasii lungi de 1 cm. ...