Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Prăjitură raffaello

Ingrediente Blatul 1: 3 oua 3 linguri zahar (pudra) 1 lingura ulei 3 linguri faina esenta de vanilie Blatul 2: 3 albusuri 3 linguri zahar 100 g fulgi de cocos 1 lingura faina esenta de vanilie Crema: 400 ...

24.12.2017
Cotlet de porc cu miez de lapte, în crustă de pesmet

Ingrediente: 4 cotlete slabe de porc, fără os 60 ml lapte 60 g parmezan ras 60 g pesmet un sfert de linguriţă praf de usturoi sare piper 7-8 linguri ulei Mod de preparare: Laptele se pune într-un ...

23.12.2017
Cea mai bună friptură de porc

Ingrediente: 800 g pulpă de porc, feliată subţire (6 bucăţi) 55 g unt 60 ml sos de soia 7-8 fire de ceapă verde 2 căţei de usturoi sare piper Mod de preparare: Untul se topeşte pe foc, într-o ...

22.12.2017
Paste cu ciuperci la cuptor

Ingrediente: 500 de grame de ciuperci, 500 de ml de suc de rosii, o cana cu apa, o legatura de verdeata (patrunjel proaspat), o mana de spaghete sare, cimbru, o ceasca cu ulei. Mod de Preparare: Se spala ...

21.12.2017
Ciocolată cu dragoste

Ingrediente Pentru blat: 3 oua 130 g zahar 130 ml ulei 70 g nuca macinata 110 g faina 40 ml ness (2 linguri ness dizolvate in apa) 50 ml lichior de ciocolata 50 ml coniac 1 praf de copt Pentru sirop: 80 ...

20.12.2017
Negresă cu cappuccino

Ingrediente 120 g ciocolata 100 g unt 3/4 cana zahar 1 plic zahar vanilat 2 linguri cappuccino 2 oua 1/2 cana faina 1/2 cana nuca macinata 1/2 plic praf de copt o priza sare 125 g mascarpone 120 g unt ...

19.12.2017
Papricaș cu ciuperci

Ingrediente 750 g ciuperci 75 ml ulei 12 g faina 150 g ceapa 700 g cartofi 100 g smantana patrunjel verde boia dulce, sare, piper Mod de Preparare: Ciupercile se taie felii, iar ceapa si patrunjelul se ...

18.12.2017
Ciorbă de burtă tradițională

Ingrediente  1 kg burtă de vită  1 os de vită  2 morcovi  1 gulie  2 rădăcini pătrunjel  1 ţelină mică  1 lingura piper boabe  2 foi dafin  1/2 ardei ...

17.12.2017
Friptură de porc cu bere

Ingrediente: 1 kg carne de porc 5 cepe 1 catel usturoi 3 linguri miere 50 g unt 500 ml bere neagră cimbru 100 ml ulei sare piper Mod de preparare: Friptura de porc capătă un gust special atunci când ...

16.12.2017
Ciulama de pui

Ingrediente pieptul de la 2 pui (1-1.2kg) 2 cepe 1 morcov 200 g unt 200 g faina 250 g smantana  condimente, sare piper jumatate legatura de patrunjel. Mod de Preparare: Se taie pieptul de pui in ...

15.12.2017
Varză dulce cu carne de porc afumată

Ingrediente: o varza frumoasa (cam de 1.2 kg) 350 g piept de porc fiert si afumat (merge si costita sau kaizer) 100 ml ulei 2 linguri bulion 2 linguri secretul gustului un varf de lingurita piper. Mod de ...

14.12.2017
Chec cu ciocolată și alune

Ingrediente: 100 g unt 150 g zahar 200 g ciocolata cu alune 2 oua esenta de vanilie 150 g faina 1 praf de copt Mod de Preparare: Untul moale la temperatura camerei se freaca cu zaharul, pana devine ca ...

13.12.2017
Salată de iarnă, de post

Ingrediente: 4-5 cartofi o ceapa mare un ardei gras o salata verde un castravete mare verde sau castraveti murati sare piper ulei sau maioneza de post zeama de lamaie 10-15 masline. Mod de Preparare: ...

12.12.2017
Tocăniță de vită cu ciuperci

Ingrediente: 1 kg carne de vită 500 g ciuperci 2 căței de usturoi 600 ml apă sau supă clară de carne 2 linguri ulei 50 g amidon sare piper pătrunjel Mod de preparare: Tai carnea cubulețe, apoi ...

11.12.2017
Cea mai ușoară și delicioasă prăjitură de post

Ingrediente: un kilogram de mere, 200 g făină, 200 g griș, 200 g zahăr, 50 g margarină Mod de preparare: Se unge o tava cu margarină. Se amestecă faina cu grișul și zahărul, se pun în tavă ...

10.12.2017
Cartofi cu crustă la cuptor

Ingrediente 1 kg cartofi 3-4 oua 50 g cascaval 5 linguri de smantana patrunjel verde sare piper putin unt Mod de Preparare: Cartofii se fierb in coaja, se curata si se taie rondele. Se unge un vas de ...

09.12.2017
Mâncărică de mazăre

Ingrediente: 1 ceapa 1 morcov 450 g mazare 1 lingurita sare 1 lingurita boia 1 lingurita zahar 1 lingura faina  supa de pui sau apa. Mod de Preparare: Punem la calit ceapa si morcov taiat cubulete, ...

08.12.2017
Ouă umplute cu castraveciori murați, verdețuri și brânză

Ingrediente 6 oua mari, fierte tari 1 catel mic de usturoi, dat prin razatoare 2-3 castraveciori murati, tocati marunt 4-5 linguri de branza proaspata de vaca 1/2 lingurita de piper alb macinat sare marar ...

07.12.2017
Tartă caramel cu mere

Ingrediente: pt aluat de tarta: 250 g faina  100 g margarina sau untura 120 g zahar 1 ou un praf de sare, cat luati cu 3 degete 1 plic zahar vanilat 1 plic praf de copt 200 g zahar 50 ml apa 50 g ...

05.12.2017
Salată de cartofi

Ingrediente 4 cartofi mari, 2 morcovi, 1 ceapă, 150 g mazăre, 100 g porumb, 2 ouă fierte tari, o lingură oțet, sare, piper, maioneză dintr-un ou, măsline pentru ornat Mod de Preparare Se fierb ...

04.12.2017
Prăjitură Zebra

Ingrediente 18 albusuri 21 linguri de zahar 24 linguri de nuca macinata 9 linguri de faina pt fiecare foaie cate:  6 albusuri, 7 linguri zahar, 6 linguri nuca, 3 linguri faina 18 galbenusuri 18 ...

03.12.2017
Ruladă cu cremă de lapte

Ingrediente Blat: 4 oua 150 g faina 150 zahar 2 linguri cacao Crema: 250 ml lapte 25 g amidon 1 lingura zahar 25 g ciocolata alba 70 g unt 40 g zahar pudra Mod de Preparare: Mixam ouale cu zaharul ...

02.12.2017
Celebrul CIOLAN CU FASOLE în cea mai savuroasă variantă

De 1 decembrie, românii obişnuiesc să servească o porţie de fasole cu ciolan. Iată cea mai bună reţetă! Ingrediente: 1 kg de fasole fiartă ciolan afumat fără os ulei o ceapă o lingură ...

01.12.2017
Somon în pergament

Ingrediente: 2 fileuri de somon 2 morcovi 1 praz sare piper cmbru Mod de Preparare: Taie un patrat de hartie pergament. Curatati morcovii si taiati-i felii folosindu-va de un aparat de curatat coaja. Asezati ...

30.11.2017
Cum prepari pieptul de pui pentru a fi moale şi suculent

Pieptul de pui este preferat adesea pentru că este un aliment consistent şi se găteşte repede. Problema este că adesea ni se întâmplă că pieptul de pui să iasă prea uscat. Secretul unui piept ...

29.11.2017
Chec de post

Ingrediente: 175 g zahar 100 ml ulei 200 ml apa minerala 200 g faina o lingurita esenta de rom o lingurita esenta de vanilie o lingurita coaja de lamaie un pliculet praf de copt 2 linguri cacao 2 linguri ...

28.11.2017
Salată cu șuncă presată

Ingrediente: 300 gr sunca presata 3 castraveti murati maioneza sare, piper Mod de Preparare: Sunca si catravetele se taie fasii subtiri, se amesteca cu maioneza (maioneza pe care o veti face acum dintr-un ...

27.11.2017
Paste cu sos alb

Ingrediente: Paste  200 grame șuncă presată Smantână dulce LA DORNA (o cutie mică) 1 bucățică de brânză cu mucegai Mod de Preparare: Punem pastele la fiert. In acest timp, tăiem ...

26.11.2017
Ficăţei de pui cu ceapă

Ingrediente 500 gr ficatei pui 1 ceapa mare (cca 150 gr) 1/2 lingurita cimbru uscat (sau 1 fir cimbru proaspat) 1/2 fir rozmarin 1/2 lingurita piper 1 lingurita rasa boia 1 lingurita vegeta naturala sare 40 ...

25.11.2017
Fasole cu ciolan afumat

Ingrediente: 400 gr fasole uscata alba 2 cepe 2 morcovi 1/2 capatana telina 1 radacina patrunjel 1 ardei gras 2 lingurite boia de ardei dulce 1 lingurita cimbru pisat 1 ciolan afumat cca 1,5 kg 5 l apa Mod ...

24.11.2017
Friptură mediteraneană

Ingrediente 5oo gr carne de vitel fara os 4 linguri ulei de masline 2 rosii 2 ardei grasi 100 gr masline negre fara samburi 50 ml vin rosu 2 catei de usturoi cate o linguurita de cimbru, tarhon, marar 1 ...

23.11.2017
Pilaf cu legume - de post

Ingrediente: 300 gr orez 2 morcovi 3 cepe mici sau una mare o felie de radacina de telina 1 ardei gras 2 rosii patrunjel verde sare si piper dupa gust 2 linguri ulei apa Mod de Preparare:  morcovii, ...

22.11.2017
Rulou cu brânză, șuncă și salam

Ingrediente: 240 ml lapte caldut 100 ml apa 80 ml ulei un ou o lingurita sare o lingura zahar brut 600 g faina 7 g drojdie uscata(un plic) Mod de Preparare: din toate ingredientele am facut un aluat, ...

21.11.2017
Omletă spaniolă cu șuncă și cașcaval

Ingrediente:  4 cartofi medii  6 oua  1/2 ceapa  4 felii sunca  8 felii cascaval  sare  ulei de masline Mod de preparare: Intr-o tigaie adanca, incinge 3-4 linguri de ...

20.11.2017
Somon cu sos de șampanie

Ingrediente: Pentru somon ne trebuie: Ulei de masline 50 ml vin alb Sare, piper Jumatate lamaie stoarsa 2 catei de usturoi Pentru sosul de sampanie avem nevoie de: 20 ml ulei de masline  1 ceapa ...

19.11.2017
Baclava

Ingrediente Pentru o tava dreptunghiulara de 20cm/40cm un pachet foi de placinta 500 – 700 gr nuca 1 cana si jumatate ulei pentru uns foile Nuca se imparte in 2, jumatate se toaca cu cutitul sau se farama ...

18.11.2017
Salată de varză cu maioneză, smântână și brânză

Ingrediente: 2 cani varza razalita 1 morcov razalit 1/4 cana maioneza  1/4 cana smantana 2 linguri mustar dijon sau taranesc sucul de la o lamaie sare si piper 1/4 cana de branza) patrunjel verde taiat ...

17.11.2017
Tochitură de porc

Ingrediente: Avem nevoie de (pentru 2-3 portii): 500 gr pulpa de porc 200 gr carnati 3 linguri de bulion 3 fire de usturoi verde (puteti folosi si usturoi uscat) 1 pahar de vin Sare Piper Cimbru Busuioc Boia ...

16.11.2017
Prăjitură deșteaptă cu ciocolată

Ingrediente: 500 ml lapte caldut 5 oua 150 gr zahar 5 linguri de faina 3 linguri de apa 1 plic de zahar vanilinat 50 gr unt 100 gr ciocolata neagra Un praf de sare Se orneaza cu cacao (si ciocolata alba ...

15.11.2017
Tartă aperitiv cu kaiser și legume

Ingrediente Pentru aluatul de tarta (crusta): 500 gr faina 60 gr unt foarte rece 1 ou 1 lingura de otet Un praf de sare Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele) Pentru umplutura: 100 gr kaiser ...

14.11.2017
Tartă cu cremă de lămâie

Ingrediente Pentru Blat/crusta: 225 gr faina cernuta 200 gr unt foarte rece 2 linguri de zahar tos 2 galbenusuri 1 praf de sare Un cub de unt pentru uns tava de tarta Pentru Crema: 5 oua 100 gr zahar ...

13.11.2017
Prăjitură cu foi de napolitane

Ingrediente 1 pachet foi de napolitate 600 gr zahar 200 gr nuci (tocate cu cutitul) 4 oua 2 linguri cu varf de faina (2-3) 250 ml lapte 250 gr unt sau margarina Esenta de rom Mod de Preparare: Ouale se ...

12.11.2017
Ciorbă de fasole boabe, cu tarhon și ciolan afumat

Ingrediente 400 g fasole alba (lasata la inmuiat de seara pana a 2 a zi) 1 ciolan afumat dezosat 2 cepe 4 morcovi 3 teline mici 2 pastarnaci 2o boabe piper negru cimbru 300 ml bulion gros tarhon in otet, ...

11.11.2017
Tartă de cartofi cu brânză

Ingrediente 3 – 4 cartofi albi 2 oua 1 cana de telemea rasa o ceapa mica 1 lg cimbru uscat sare si piper, dupa gust boia dulce verdeturi maruntite: patrunjel, ceapa verde 1 lg ulei de masline Mod ...

10.11.2017
Aperitiv cu bacon

Ingrediente un aluat de foietaj (eu am luat Bella) 20 felii bacon 1 cutie de branza Philadelphia cu smantana Mod de Preparare: Se decongeleaza aluatul. Se intinde cu sucitorul un pic pe masa de lucru. Se unge ...

09.11.2017

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Profesor:
Cine răspunde la următoarea întrebare, poate merge acasă.
Un băiat aruncă geanta pe fereastră.
Profesorul:
Cine tocmai a aruncat ghiozdanul?
Băiatul:
Eu, și plec acasă acum.



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


PSD Botosani
DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

PSD Botosani

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro