Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente: Pentru blat : 6 oua 600 gr iaurt 150 gr zahar 75 gr faina (ce se amesteca cu) 1.5 gr drojdie uscata Coaja rasa si sucul de la o lamaie Un praf de sare Pentru sirop : 125 gr zahar 125 ml ...
Ingrediente: 500 g cartofi, 500 g țelină, 2 cepe, 50 ml ulei, 2 ardei iuți verzi, o conservă cu roșii, o legătură mărar, sare, piper. Mod de Preparare: Se curăță cartofii, se spală și se ...
Ingrediente: 1 kg spanac 1 ceapa 1 ceascuta de sos de rosii cu ardei 4 catei usturoi 1 lingura ulei sare si piper, dupa gust Mod de preparare: Spanacul se alege si se spala bine. In acest timp, se pune ...
Ingrediente: 2 oua 200 g zahar brun 300 g morcovi rasi 180 g faina 140 ml ulei de floarea-soarelui 100 g nuca macinata + cateva nuci jumatati 50 g stafide (optional) ½ lingurita cu bicarbonat 1 lingurita ...
Ingrediente: 500 gr ficatei de pui 60 ml ulei 200 ml lapte 50 ml vin alb sec 1 ceapa 150 ml bulion 1 lingura zahar brun piper si sare dupa gust 1/2 legatura de patrunjel verde Mod de preparare: Ficateii ...
Ingrediente: Pentru foile de clatite 2 oua 200 ml lapte 200-250 ml apa Faina cat cuprinde (aprox 300-400 gr) un praf de sare Pentru umplutura 500 gr branza proaspata 5-6 linguri zahar 1 ou Stafide 1 ...
Ingrediente: 300 gr biscuiti traditionali (300-400 gr) 375 gr unt (la temperatura camerei) 250 gr zahar pudra (foarte fin) 5 galbenusuri 300 ml lapte caldut 3 linguri de cacao Esenta de rom Fulgi de nuca ...
Ingrediente: Pentru aluatul de tarta (crusta): 500 gr faina 60 gr unt foarte rece 1 ou 1 lingura de otet Un praf de sare Apa rece (aprox. 50 ml cat sa lege ingredientele) Pentru umplutura: 100 gr kaiser ...
Ingrediente: 350 g miere 350 g făină 3 ouă 3 linguri zahăr o jumătate linguriţă bicarbonat un sfert linguriţă scorţişoară un sfert linguriţă cuişoare pisate 1 lingură rom 1 lingură ulei 100 ...
Ingrediente: 300 g paste tip penne 30 ml ulei 1 ceapa mare pulpa de la 5 rosii 1 lingura pasta de tomate 4 catei de usturoi 1 lingurita de zahar 40 ml apa calda cimbru uscat sare si piper dupa gust Mod ...
Ingrediente: 2 banane micute verzi, necoapte ulei pentru prajit un strop de sare Mod de Preparare: Este un snack des intalnit la indieni si e foarte popular. Puneti suficient ulei la incalzit intr-o oala de ...
Ingrediente: Pentru sos: 125 g unt 25 g cacao 100 ml lapte 150 g zahar esenta de rom/ vanilie Pentru blat: 4 oua 225 g faina ½ pliculet cu praf de copt 200 g zahar tos alb 1 cutiuta mica cu ...
Ingrediente: 500 g piept de pui 2 linguri cu orez 1 ou 1 lingura cu capere 1 legatura de patrunjel sare Pentru sos: 500 ml lapte 50 g unt 2 linguri cu faina 1/2 lingurita cu nucsoara 1 ceapa 3 foi ...
Ingrediente: 500 g pulpe de pui dezosate 1 ou piper pesmet ulei pentru prajit 1 salata 2 ardei iuti 1 legatura ceapa verde 1 morcov dressing de ierburi Mod de preparare: Toaca pulpele de pui. Adauga ...
Ingrediente: 200 gr nuca prajita, tocata biscuiti simpli o cana de cafea preparata 250 gr crema de ciocolata (Nutella, Finetti) Blat (tava de 20/25cm): 4 albusuri 5 linguri zahar 2 linguri pesmet 2 linguri ...
Ingrediente: 8 oua 1 l lapte 300 gr zahar Mod de preparare: Intr-o cratita (mai de sacrificiu) se caramelizeaza 100 gr zahar si se intinde apoi uniform caramelul obtinut pe tot fundul si pe peretii cratitei ...
Ingrediente: 500 gr de ficat propaspat de pui 2 cepe (taiate rondele) 2 catei de usturoi (2-3; tocati marunt) 1 ceasca de apa Sare Piper Cimbru (sau busuioc uscat) Mod de Preparare: Incingem uleiul in ...
Ingredinte: 150 grame de unt 300 grame de făină 50 grame de zahăr pudră 4 linguri de lapte 2 ouă Pentru cremă: 500 de grame de brânză de vaci 1 pachet zahăr vanilat 1 pachet budincă de ...
Ingrediente: 240 gr faina 300 gr zahar 5 oua 140 ml lapte 80 gr unt topit Coaja de la 3 lamai O lingurita praf de copt Un praf de sare Mod de Preparare: Intr-un bol incapator punem ouale, zaharul, untul, ...
Ingrediente: 3 fire ceapa verde, 2 morcovi, 1 patrunjel, 2 ardei galbeni, 3 cartofi noi, o mana buna de mazare, 1 dovlecel mai mic, 1 catel usturoi, 3-4 rosii, sare, piper, frunze de patrunjel, 100-150 ...
Ingrediente: 1 kg cartofi albi 1 ceapa potrivita 1 legatura de leurda 1 legatura de patrunjel 70 g margarina la temperatura camerei pesmet ulei sare piper Mod de preparare: Fierbe cartofii in coaja in ...
Ingrediente: Pentru clatite 375 g faina 1 g sare 5 g praf de copt 500 ml apa 1 ou mare 7 ml de otet din vin alb 15 ml de ulei de gatit Pentru umplutura de spanac 25 g unt 25 g faina 125 ml lapte sare ...
Ingrediente: 140 g făină 150 g zahăr 3 linguri cacao 185 ml lapte 2 linguri unt un ou un praf de copt un praf de sare Mod de preparare: Cuptorul se preîncălzeşte la 190 de grade Celsius. Se ...
Ingrediente: 420 g faina 15 g bicarbonat 1 g sare 250 g ulei de floarea soarelui 400 g zahar 4 oua 320 g morcov ras 2 conserve de ananas 5 g scortisoara Topping 500 g branza dulce sucul si coaja de ...
Ingrediente: 1 ceapa mica 500 g cartofi 1 morcov mare 1 legatura patrunjel 1/4 telina 2 mere acrisoare 2 castraveti murati 100 g mazare fiarta 1-2 liguri de mustar 150 g maioneza sare piper macinat Mod ...
Ingrediente: 250 gr spaghete (250-300 gr) 150 gr cascaval vegetal ras 1 morcov ras pe razatoarea mare 1/2 radacina de telina rasa pe razatoarea mare 1 ardei gras mare (taiat cubulete) 2 linguri de ulei 3 ...
Ingrediente: 280 g faina, 100 g zahar pudra, 200 g zahar pudra vanilat, 100 g nuci/ alune/ migdale macinate fin, 200 g margarina, 1 fiola esenta de vanilie, sare. Mod de preparare: Freaca margarina cu ...
Ingrediente: Aluat: (pentru doua blaturi): 400 gr faina 1 cub mic de drojdie (25 gr) 2 linguri ulei 1 praf de sare 1 lingurita zahar 1/2 cana apa minerala Pentru umplutura: 1 bol mic cu ciuperci conservate 100 ...
Ingrediente: Pentru 3 foi : 200 gr zahar tos 250 ml bors 250 ml ulei praf de copt un praf de sare faina cat cuprinde (aprox 1 kg) Pentru umplutura: 800 gr gem de prune (orice al gem facut in casa) 300 ...
Ingrediente: 500 gr fasole boabe fiartă 2 tulpini de țelină 3 fire de ceapă verde 8 roșii cherry verdețuri proaspete (pătrunjel, mărar) 2 linguri oțet 3 linguri ulei de măsline Sare, piper Mod ...
Ingrediente: 250 gr margarina o cana nuci 2 cani zahar 3 oua 4 foi napolitana Glazura: 100 gr ciocolata (optional) Mod de preparare: Se caramelizeaza 200 gr zahar (o cana). Cand are culoarea aurie, se ...
Ingrediente: 500 g fasole verde congelată 2 cutii cu roșii decojite în suc 2 cepe 3-4 căței de usturoi 1 lingură cu făină (opțional) ulei vegetal sare piper Mod de preparare: Taie mărunt ...
Ingrediente: 300 grame paste fără ou, 1 ceapă, 2 căţei de usturoi, 400 grame roşii decojite din conservă, 100 ml vin alb, 150 grame de măsline, sare, piper, busuioc Mod de prepapare: Pastele se ...
Ingrediente: 500 gr cartofi 1 ceapa 3-4 linguri ulei de masline boia dulce 3-4 rosii patrunjel verde sare, piper Mod de preparare: Fierbem cartofii cu tot cu coaja pana intra usor furculita in ei, dar ...
Ingrediente: 300 g ciuperci, 500 g varză, 1 ardei, 1 gogoşar, 1 ceapă roşie, 3-4 cartofi, 100 g roşii prunişoare, 2 morcovi, 2 legături de mărar, 1 cană de orez, 2 linguri de ulei, sare, piper borş. Mod ...
Ingrediente: 300 gr soia granule 1 morcov 1 ceapa 50 ml ulei 1 capatana usturoi 50 ml apa minerala 100 gr faina sare si piper – dupa gust ulei pentru prajit Mod de preparare: Ceapa, morcovul se ...
Ingrediente: 3-4 cepe, 7-8 cartofi curățați și tăiați cuburi, o mână de măsline, o cană suc de roșii, sare, piper, frunze de dafin, ulei, apă Mod de preparare: Ceapa se toacă mărunt ...
Ingrediente: 6 cartofi medii 200 gr ciuperci proaspete 1 ceapa 10 ml ulei pentru uns cartofii 50 ml ulei 1/2 legatura patrunjel sare si piper dupa gust Mod de preparare: Cartofii se spala si se curata ...
Ingrediente: 250 grame de orez, supă de legume, 1 ceapă, 1 morcov, 1 ardei roşu, 200 grame ciuperci, sare, piper, pătrunjel verde, ulei. Mod de preparare: Ceapa şi morcovul se călesc în ...
Ingrediente: 300 g malai 1 lingura cu unt 200 g branza feta 250 g faina 1/2 pliculet cu praf de copt ulei sare Mod de preparare: Pune la fiert aproximativ 500 ml de apa cu un praf de sare si unt. Cand ...
Ingrediente: Aluatul: 500 g faina pentru cozonac 300 ml lapte 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita ulei 20 g drojdie Glazura: miere de albine miez de nuca Mod de preparare: Se dizolva drojdia ...
Ingrediente: 5 ouă, 150 g zahăr, 220 g făină, 100 ml ulei, 1/2 plic praf de copt, 1 lingură cacao, 1 ceaşcă zmeură congelată. Mod de Preparare: Zmeura decongelată se trece prin sită. Albuşurile ...
Ingrediente: 5-6 cartofi fierti medii, 100 gr cas oaie sau branza, 100 gr sunca Praga, 10 masline negre fara samburi, 2 oua, 160 ml smantana, unt/ulei pentru tava, 100 ge pesmet, sare, piper. Mod de ...
Ingrediente pentru doua portii: 4 cotlete de porc 200 de gr paste (Farfalle) 3 linguri cu varf de masline fara samburi 3 linguri de mustar dulce 2 linguri otet 3-4 catei de usturoi 2 lingurite de cimbru 2 ...
Ingrediente: o cană şi jumătate de fulgi de nucă de cocos 1 lingură cu seminţe de floarea-soarelui mărunţite (sau orice alte nuci/seminţe) 6 linguri cu pudră de cacao 1 linguriţă cu coajă de portocală ...