Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
500 g file de merluciu,
un catel de usturoi,
o rosie, patrunjel,
un cub de margarina sau unt,
smanatana o cescuta,
ulei de masline,
o jumatate de ceapa,
sare si piper dupa gust.
Mod de Preparare: Se pune intr-o cratita ulei de masline si un cub de margarina sau unt se adauga ceapa taiata feliute si un catel de usturoi taiat feliute. Se innabusesc putin apoi se adauga pestele, se lasa la foc mic pana se face pestele, cand este gata se adauga rosia taiata feliute si o cescuta mica de smantana, la final se adauga sarea, piperul si patrunjelul taiat marunt.
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare! 
Alina: Condorul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Alina: Avocat! 
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe? 
Gigel: Vulturul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Gigel: Om de afaceri! 
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna. 
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău? 
Ionel: Procuror DNA! 
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.