Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]
Ingrediente:
1 ceapa,
2 morcovi,
4 felii bacon afumat,
100 g fasole alba - boabe mari,
3 linguri smântâna,
sare,
piper,
patrunjel,
coriandru
Mod de Preparare: Se taie ceapa pestiori, morcovul betioare subiri, bacon -ul felii. Se pun intr-o tigaie cu putin ulei si se calesc 5-6 minute. Se adauga o cana cu apa si se acopera tigaia cu un capac. Dupa alte 5-10 minute, cand apa a scazut, se adauga sare, piper, fasolea fiarta separat si smântâna. Se mai da 2-3 clocote si se opreste focul. Se adauga coriandru si patrunjel verde. Un ghiveci simplu, cu un sos cremos, uor afumat si legume fragede si dulci.
Profesoara: Copii, dați-mi exemplu de o pasăre zburătoare! 
Alina: Condorul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Alina: Avocat! 
Profesoara: Ați văzut, copii, un copil de avocat ce știe? 
Gigel: Vulturul, doamna. 
Profesoara: Bravo! Ce e tatăl tău? 
Gigel: Om de afaceri! 
Profesoara: Ați văzut, copii…
Ionel: Crocodilul, doamna. 
Profesoara: Cum e posibil să spui așa o prostie, cum să zboare crocodilul? Ce e tatăl tău? 
Ionel: Procuror DNA! 
Profesoara: Copii, zboară și crocodilul. Mai jos, dar zboară și el!
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.