Ingrediente:
2 vinete
100 gr piept pui
1 ou
1 ceapa
1 rosie
2 fire patrunjel
1 lingura ulei
sare, piper
Mod de preparare Se feliaza vinetele pe lungime, se presara cu sare si se lasa la scurs cam jumatate de ora. Se marunteste pieptul de pui la robot. Se toaca ceapa si se caleste intr-o lingura de ulei. Se adauga pieptul si se lasa pe foc pana ce pieptul incepe sa se albeasca. Se adauga rosia taiata cubulete si se mai lasa putin pe foc. Se adauga patrunjelul tocat si se asezoneaza cu sare si piper. Se lasa umplutura sa se raceasca. Intre timp se pun vinetele pe gratar si se coc pe ambele parti. Se aseaza pe felia de vinete o gramajoara de umplutura, se ruleaza strans si se prind rulourile cu cate o scobitoare.
Se lasa aproximativ un minut, apoi se scot scobitorile si se pot servi.
Adina va doreste Pofta Buna!
DorohoiNews.ro, 09-08-2012
Va rugam sa folositi un limbaj decent; mesajele postate vor fi validate de un Moderator inainte de a fi publicate pe site.
NOTA: Va rugam sa comentati la obiect, legat de continutul prezentat in material. Orice deviere in afara subiectului, folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului (autorilor) materialului, afisarea de anunturi publicitare, precum si jigniri, trivialitati, injurii aduse celorlalti cititori care au scris un comentariu se va sanctiona prin cenzurarea partiala a comentariului, stergerea integrala sau chiar interzicerea dreptului de a posta, prin blocarea IP-ului folosit.
Site-ul www.dorohoinews.ro nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revine integral autorului comentariului.