Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Cornuleţe fragede cu nucă

Ingrediente: Pentru aluat: 250 game untură 500 grame făină 6 gălbenuşuri 1 praf de sare 3-4 linguri smântână Pentru umplutură: 6 albuşuri 300 grame nucă măcinată 300 grame zahăr 3 ...

04.07.2018
Prăjiturele figaro

Ingrediente: 200 g unt, 4 galbenusuri, 100 g zahar, 200 g faina, coaja de la o lamaie, un varf de cutit bicarbonat de sodiu, 5-6 linguri gem de caise, 4 albusuri, 200 g zahar, 150 g nuci. Mod de Preparare: ...

03.07.2018
Cartofi țărănești cu ficăței de pui

Ingrediente: 6 porții 500 g cartofi rosii, din cei nefainosi o ceapa 500 g ficatei de pui 2 linguri faina ulei sare, piper, boia dulce Mod de Preparare: Cartofi se curata se taie cubulete si se pun la ...

02.07.2018
Salată grecească cu paste

Ingrediente: 500 grame penne/ fusilli din faina integrala 1 castravete 2-3 rosii 2 cepe rosii 100 grame masline negre 100 grame masline verzi 100 grame masline Kalamata 1 ardei (eu am folosit galben) 2 ...

01.07.2018
Ardei umpluți cu ciuperci și dovleac

Ingrediente: 4 porții 3 ardei grasi (taiati in jumatati) O jumatate de dovlecel mic (curatat; aproximativ 150 g.) 200 g. de ciuperci champignon (din conserva, scurse) 3 feliute de ghimbir 3 linguri cu ulei ...

30.06.2018
Salată de ton cu roşii şi măsline

Ingrediente: 3 rosii, o conserva de ton, 100 gr masline fara sambure, 150 gr boabe de porumb, ulei de masline, zeama de la o lamaie, sare. Mod de preparare: Se pun intr-un bol rosiile taiate in bucati ...

29.06.2018
Cartofi umpluți cu telemea și șuncă

INGREDIENTE  8 cartofi potrivit de mari  200 g unt  100 g telemea de oaie  150 g caşcaval  150 g şunculiţă afumată  1/2 lingurita verdeaţă uscată (cimbru)  sare  piper  câteva ...

28.06.2018
Cele mai bune pulpe de pui la grătar

Ingrediente: 4 pulpe de pui slabe, cu piele, spălate o legătură coriandru proaspăt 2 fire lemon grass coaja şi zeama de la 2 lime 1 ardei iute verde, fără seminţe 2 linguri ulei o bucăţică de ghimbir, ...

27.06.2018
Chiftele din dovlecei cu brânză

Ingrediente: 1 dovlecel mai mărișor 200 g brânză de burduf 1 ceapă roșie 5 căței de usturoi 1 legătură mărar cimbru piper boia de ardei 150 g pesmet 2 ouă Mod de preparare: Decojim ...

26.06.2018
Brookies

Ingrediente: Aluatul de furseuri: 100 gr unt moale 90 gr zahar brun 1 ou 180 gr faina 1 lingurita de cafea cu praf de copt 100 gr pepite de ciocolata Aluatul de negresa: 2 oua 100 gr zahar 90 gr faina 150 ...

25.06.2018
Rulou cu șuncă și brânză topită

Ingrediente: 6 porții 5 oua 450 gr cartofi 1 ceapa 300 gr branza topita feliata 4 felii de sunca presata sare piper Mod de reparare: Decojiti cartofii si dati-i pe razatoare. Bateti ouale, adaugati sare ...

24.06.2018
Caise gratinate

Ingrediente: 6 porții 7 caise 2 oua 100 ml de lapte de nuca cocos 1 pachet de zahar vanilat 50 gr de zahar 1 lingurita de rozmarin uscat Mod de Preparare: Taiati caisele in jumatate si scoateti samburele. ...

23.06.2018
Prăjitură cu vișine, vanilie și jeleu

Ingrediente: Blat: 5 ouă, 2 linguri zahar, 6 linguri faina, 100 g vișine fără sâmburi, 1 plic zahar vanilinat, 1 esență de vanilie, sare Crema: 1 plic budinca de vanilie, 600 ml lapte, 150 ...

22.06.2018
Ciuperci cu ouă

Ingrediente: 12 ciuperci mari champignons 12 oua de prepelita sare piper ierburi aromatice Mod de Preparare: Curatati ciupercile si scoateti piciorul pentru a crea loc in care sa puneti oul. Spargeti cate ...

21.06.2018
Vişinată

Ingrediente: 3 kilograme vişine 1,2 kilograme zahăr 600 ml alcool dublu rafinat sau vodca Mod de preparare: Spălaţi vişinele cu tot cu sâmburi. Aşezaţi vişinele şi zahărul în straturi ...

20.06.2018
Frittata, o reţetă perfectă pentru zilele de vară

Ingrediente: 6 ouă un cartof mare fiert 3 felii de șuncă sau o felie de friptură de pui, tăiate în cubulețe mici o cană de brânză rasă sau cașcaval o ceapă mică, tocată fin o lingură ...

19.06.2018
Ficăței de pui la tigaie fără ulei

Ingrediente: 500 g ficăței de pui Sare Piper O cană lapte Mod de Preparare: Ficățeii de pui spălați bine în mai multe ape, se lasă la scurs. Se toarnă laptele într-un castron și ...

18.06.2018
Cartofi evantai

Ingrediente: 4 porții cartofi unt ulei de masline sare cimbru, boia de ardei Mod de Preparare: Se fac foarte simplu... se curata cartofii de coaja si apoi se taie felii subtiri pe trei sferturi din adancime. ...

17.06.2018
Strudel cu brânză dulce

Ingrediente 4 porții un pachet de foi de placinta 500 g branza de vaci dulce 4 oua zahar esenta de vanilie un zahar vanilat lapte batut pentru uns stafide Mod de Preparare: Branza se scurge foarte bine ...

16.06.2018
Prăjitură cu glazură de nuci

Ingrediente 8 porții: Blat: 6 galbenusuri, 200 g unt, 250 g faina, 200 g zahar, 1/2 lamaie 1 pliculet zahar vanilat, 1 pliculet praf de copt, Glazura: 6 albusuri, 200 g zahar, 1 pahar nuci macinate, 2 ...

15.06.2018
Orez cu legume

Ingrediente 2 porții: o ceapa verde un fir de praz 2 ardei grasi, unul verde, unul rosu cateva ciuperci 2 catei de usturoi o cana de orez zeama de legume sau de pui ulei de masline sare, piper Mod de ...

14.06.2018
Sote de pui cu sos de vin

Ingrediente 6 porții: 2 pulpe de pui 50 g unt 100 ml vin alb 100 ml apa cimbru, patrunjel verde sare, vegeta, piper 1 foaie de dafin 2 morcovi Mod de Preparare: Pulpele de pui se spala, se zvanta, se ...

13.06.2018
Salată cu telemea

Ingrediente 2 porții: 3 rosii 300 g telemea 1 castravete lung, curatat si taiat cubulete 1/2 lingura ulei de masline ardei rosu taiat fin Mod de Preparare: Amestecati toate ingredientele. Serviti cu paine ...

12.06.2018
Pui la cuptor cu sos de iaurt

Ingrediente 2 porții 4 ciocanele de pui boia de ardei cimbru piper vegeta (sau vegeta speciala pentru pui) ulei de masline/floarea soarelui/ porumb (ce va place) Pentru sos: 300 gr iaurt 2% grasime 1 ...

11.06.2018
Cordon bleu

Ingrediente 4 porții: 1 piep de pui 100 g sunca 100 g cascaval sare, piper 2 oua faina pesmet Mod de Preparare: Pieptul de pui se spala, se dezoseaza se feliaza si se bate usor, cu ciocanul de snitele, ...

10.06.2018
Chifteluțe cu dovlecel

Ingrediente: 4 porții 1 dovlecel mic razalit 1/2 cana faina 1 ou 1 ceapa verde taiata fin 1 lingura de patrunjel taiat fin sare si piper 2 linguri de ulei Mod de Preparare: Amestecam dovlecelul si resul ...

09.06.2018
Carne de porc cu ciuperci în sos de muștar

Ingrediente 5 porții: 400-500 g carne slaba de porc 300 g ciuperci proaspete o ceapa mare 4-5 catei de usturoi 4-5 linguri bulion o lingura mustar clasic 100 ml vin 100 ml supa sare, vegeta, boia dulce patrunjel ...

08.06.2018
Dovlecel cu maioneză

Ingrediente 6 porții: un dovlecel potrivit de mare maioneza marar patrunjel sare Mod de Preparare: Curatam dovlecelul de coaja, il spalam apoi il taiem in patru. Scoatem semintele mai mari, cu ajutorul ...

07.06.2018
Piept de pui cu legume la cuptor

Ingrediente: 400 gr de piept de pui 1 ceapa mare 1 ardei kapia rosu 400 gr de ciuperci conserva 200 gr de smantana 100 gr cascaval 1 lingura de faina 100 gr de unt 2 rosii sare piper Mod de preparare: ...

06.06.2018
Prăjitură cu brânză și afine

Ingrediente: 400 g brânză de vaci cremoasă 190 g de iaurt degresat 5 linguri de zahăr 3 linguri de griș 3 linguri de făină 1 pahar de afine (proaspete sau decongelate) 2 ouă zahăr pudră jumătate ...

05.06.2018
Paste cu ciuperci, roșii și smântână

Ingrediente: 2 porții 3 felii de sunca feliate fasii 1 rosie mare taiata in feliute 3 frunze de busuiuc 2 catei de usturoi zdrobiti 1 bucatica de ghimbir de 2 cm razalita 1 cutie de 250 g de smantana de ...

04.06.2018
Prăjitură inteligentă. O reţetă cu care nu vei da niciodată greş

Ingrediente: un sfert de cană de zahăr 1 linguriță de apă jumătate de pachet de unt pe care îl punem la foc și îl topim 6 linguri de pudră de cacao 6-7 linguri de făină 2 căni de lapte ...

03.06.2018
Roșii umplute

Ingrediente: 11 rosii potrivite o cana de orez 500 gr carne tocata din pulpa de porc 3 cepe potrivite 3 linguri de ulei 1 ou condimente pentru carne tocata patrunjel 2 lingurite baza pentru mancaruri sare ...

02.06.2018
Rulouri de vinete

Ingrediente: 4 porții 2 vinete, 2 morcovi, 1 dovlecel, 1 lingurita ierburi de provence, sare, piper, 3 rosii. Mod de Preparare: Vinetele se spala, se inlatura cotorul si se taie fasii lungi de 1 cm. ...

01.06.2018
Ciuperci umplute cu brânză de vaci

Ingrediente: 3 porții 9 ciuperci mari, 200 g branza de vaci, 1 lingura cu unt, 1 lingura cu ulei, 3 fire de ceapa verde, 1 catel de usturoi, 1/2 legatura de marar, 2 oua, sare, piper, ornare: ceapa ...

31.05.2018
Ostropel de pui. Reţeta din caietul bunicii!

Ostropel de pui, o mâncare care ne duce cu gândul la copilărie, la curtea bunicilor, la zilele în care vara era doar o lungă vacanţă. Ingrediente: 1 morcov 1 ceapă 100 g untură 1 căpăţână ...

30.05.2018
Salată de crudități

Ingrediente 2 porții: 1 buc telina 2 buc morcov 3 buc mar 100 g  maioneza lingura ulei masline sare, piper. Mod de Preparare: Se curata de coaja telina, morcovul si marul, se dau pe razatoare. Se ...

29.05.2018
Piept de pui grecesc

Ingrediente: 500 g piept de pui 50 g măsline Kalamata fără sâmburi 100 g brânză Feta 100 g roșii 3 linguri ulei de măsline O mână frunze de busuioc Sare Piper Mod de Preparare: ...

28.05.2018
Friptură de vită condimentată

Ingrediente: 4 fripturi (de aprox. 250-300 g fiecare) 1 linguriță piper verde 1 linguriță coriandru boabe 1 linguriță cimbru uscat 1 linguriță fulgi de ardei iute 1 linguriță sare grunjoasă Ulei ...

27.05.2018
Ștrudel cu brânză

Ingrediente: 450 g aluat foietaj, 350 g brânză de vaci, 1 ou, 100 g zahăr, 50 g stafide, 1 ou pentru uns. Mod de Preparare: Aluatul se lasă la decongelat peste noapte în frigider. Într-un ...

26.05.2018
Budincă de griș

Ingrediente: 8 porții 4 oua, 150 g gris, 150 g zahar, 1 litru lapte, esenta vanilie. un praf de sare, unt pentru uns tava. Mod de Preparare: Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga unul ...

25.05.2018
Tartă cu rubarbă

Ingrediente: 500 gr de rubarba 50 gr zahar brun 1/2 lamaie 4 oua 80 gr zahar 1 plic zahar vanilat 100 gr faina 1 plic praf de copt 1 praf de sare 75 gr pudra de migdale 50 gr unt Mod de Preparare: ...

24.05.2018
Spaghetti cu sos picant de vițel

Ingrediente: 1 morcov 1 pastarnac 1 ceapa 4 linguri de ulei de masline 300 g carne de vitel tocata mare 3 catei de usturoi pisati 2 linguri de condimente maruntite (busuioc, cimbru, rozmarin) 1 pahar suc ...

23.05.2018
Plăcintă dobrogeană

Ingrediente: 8 porții 1 pachet foi de plăcintă de 400 g, 6 ouă, 500 g smântână, 250 g telemea de vacă sau oaie, 250 g brânză de vaci, aprox. 100 ml ulei. Mod de Preparare: Foile ...

22.05.2018
Salată de pui cu rucola, iaurt și usturoi

Ingrediente: 600 g piept de pui 150 g rucola 150 g iaurt 3 căței de usturoi 3 linguri ulei de măsline 1 lingură mărar (proaspăt tocat) 1 fir ceapă verde Zeama de la 1/2 lămâie Sare Piper ...

21.05.2018

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Un tip, mort de beat, stă pe trotuar în faţa unui bar. Un străin vrea să îl ridice. Insul îi zice:
- Hei! Ştii tu cine sunt eu?
- Nu! Cine?
- Isus Hristos!
Străinul nu-l crede, însă insul ţine morţiş să i-o dovedească.
- Vino cu mine!, îi spune insul, intrând în bar, cu străinul după el.
Barmanul îl vede pe beţiv şi zice supărat:
- Isuse! Iar eşti aici...



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro




PNL Botosani



PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

PNL Botosani

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro