Daca sunteti martorul unor evenimente importante va rugam sa ne contactati la tel: 0749.877.802 sau email: [email protected]

Retete culinare:

Friptură de miel la cuptor

Ingrediente: 1 pulpă de miel (de preferat pulpa din spate) 2 kg cartofi noi 6-7 caţei mari usturoi 1 pahar mare vin alb 1 cană de apa 50 ml ulei de măsline sau floarea soarelui 2-3 crenguţe rozmarin 2-3 ...

11.04.2017
Chec cu ciocolată, prune uscate și rom

Ingrediente: Pentru aluat: 80-100 g. prune uscate 6 - 7 linguri rom 200 g. ciocolata cu lapte 100 g. unt 4 oua 150 g. zahar 200 g. migdale macinate 1 lingurita praf de copt 1 praf de sare 2 pliculete ...

10.04.2017
Plăcintă - pască, cu brânză dulce fără blat

Ingrediente: 500 g brânză de vaci proaspătă 2 liguri zahăr pudră 4 ouă 3 linguri de lapte stafide un praf de sare rom sau esență de rom 1 lingură de griș 30 g unt topit Mod de Preparare: ...

09.04.2017
Cel mai gustos drob de Paşte

Ingrediente: 1 kg măruntaie de miel - ficat, plămâni, inimă, rinichi, splină 150 g unt sărat 2 cepe mari 6 ouă mari 3 legături de ceapă verde, tocate mărunţel 3 legături usturoi verde, mărunţit 100 ...

08.04.2017
Ciuperci umplute cu piept de pui

Ingrediente: ciuperci, 200 gr piept de pui, 1 ceapa verde, 1/2 ardei capia rosu, 1 rosie, sare, piper, boia de ardei, ulei, cascaval. Mod de Preparare: Curatam ciupercile, taiem coziile si tocam marunt, ...

07.04.2017
Triunghiuri cu cașcaval

Ingrediente: 225 g faina 65 g unt 1 lg sare 1 lg praf copt 40 g cascaval ras 150 ml lapte pentru deasupra 2 lg lapte cascaval ras Mod de Preparare: Intr-un castron punem faina, sarea si untul rece, ...

06.04.2017
Salată de cartofi cu cârnați

Ingrediente: 700 g. cartofi  3, 4 oua 250 g. carnati Trandafir sare, piper  5,6 linguri ulei de masline 1 ceapa rosie 2 linguri otet din vin alb 80 g. castraveciori murati 2 fire de ceapa verde, ...

05.04.2017
Pacheţele cu şuncă şi caşcaval

Ingrediente: 2 foi de aluat foitaj 2 linguri unt nesărat 2 linguri făină 240 ml lapte cald 1 praf de sare piper negru măcinat, după gust nucşoară măcinată, opţional 220 g şuncă presată, tăiată ...

03.04.2017
Drob de legume

Ingrediente: 2-3 morcovi mari 4 cepe mari 2 dovlecei mai subtiri (cu samburi cat mai mici si putini) 1 ardei gras rosu, mare 1 ardei gras verde 200 g. mazare din conserva 1\2 punga cu granule de soia 1 cana ...

02.04.2017
Batoane cu rom

Ingrediente: Pentru aluat: 120 g. zahar pudra 200 g. faina 125 g. unt 30 g. cacao 2 linguri apa un praf de sare Pentru crema: 3 oua 240 g. zahar 100 ml. rom sau 2 sticlute esenta de rom 125 g. migdale ...

01.04.2017
Prăjitură cu cocos și ciocolată

Ingrediente: Blat: 7 oua, 7 linguri faina, 100 g zahar, 1 plic praf de copt, 2 linguri cacao, 1 esență de vanilie, sare. Crema: 1 plic budinca de cocos, 500 ml lapte, 150 g zahar, 1 plic gelatina Decor: 280 ...

31.03.2017
Ciorbă de fasole galbenă

Ingrediente: afumatura 1/2 kg fasole galbena 3 morcovi 5 rosii o legatura de leustean 1 frunza de dafin sare, piper boabe Mod de Preparare: Am pus afumatura la fiert in 4 L de apa in care am adaugat o ...

30.03.2017
Tort picant de spanac cu ouă și cartofi

Ingrediente: Pentru aluat ai nevoie de: 300 g faina 70 g margarina 1 ou 100 g branza de burduf 2 linguri smantana sare 1 plic praf de copt. Pentru umplutura ai nevoie de: 700 g spanac 1 ceapa 3 catei ...

29.03.2017
Ciuperci pane

Ingrediente: ciuperci (champignon) oua faina alba pesmet  ulei sare piper Mod de preparare: Se aleg ciuperci mari si sanatoase. Se curata de pielita, se indeparteaza codita, e spala si se presara ...

28.03.2017
Chec „mirific”

Ingrediente: 500 gr Mascarpone 5 linguri Nutella sau Finetti 350 gr biscuiti cu unt sau Petit Beurre 300 ml cafea 50 gr nuci pisate Mod de Preparare: Se face crema amestecand Mascarpone si Finetti\Nutella. ...

27.03.2017
Prăjitură cu iaurt și fulgi de cocos

Ingrediente: Pentru blat: 125 g. unt 500 g. iaurt 4 oua 250 g. zahar esenta de vanilie 500 g. gris 1 pliculet praf de copt (10 g.) Pentru sirop: 200 ml. apa 100 g. zahar zeama de la o lamaie 5-6 linguri ...

26.03.2017
Crap la cuptor, cu ghiveci de legume

Ingrediente: 1, 2 kg. crap 500 g. ceapa 1 morcov mare 1 telina potrivita  1 patrunjel mic  1/4 varza dulce 3-4 cartofi 4-5 rosii 1 vanata 1 dovlecel 1/2 conopida medie  100 g. bame  8 ...

25.03.2017
Cea mai simplă prăjitură de post cu mere şi griş. Este gata în 30 de minute

Ingrediente: 1 Kg mere, 200 g făină, 200 g gris, 200 g zahăr, 50 g margarină. Mod de preparare: Se unge o tavă cu margarină. Se amestecă făină cu grisul şi zahărul, fără apă. Se aşează uscate ...

24.03.2017
Rulouri de dovlecei cu brânză, la cuptor

Ingrediente: 2 dovlecei 200 g. telemea  3 oua 1 lingura crema de branza Almette/Philadelphia 2 linguri smantana 1 legatura marar sare Mod de Preparare: Se spala dovleceii si cu ajutorul cutitului ...

23.03.2017
Cod pane cu sos tartar

Ingrediente: 250 g file de cod, 100 g pesmet, 50 g făină, 1/2 suc de lămâie, un ou, o linguriţă de muştar, 8 căţei usturoi, sare, piper. Pentru sos: 70 g maioneză, 2 castraveţi muraţi, două ...

22.03.2017
Supă cremă de legume

Ingrediente: morcov ceapa telina pastarnac cartofi conopida patrunjel verde putin ulei apa crutoane de paine cu ulei de masline Mod de Preparare: Legumele se curata, se spala si se taie bucati mai mari. ...

21.03.2017
Conopidă pane

Ingrediente: oua faina sare piper conopida ulei Mod de Preparare: Conopida o desfacem in buchetele apoi se fierbe dar nu mai mult de 4 min pentru ca nu mai e buna, se moaie prea mult. Se scurge de apa si ...

20.03.2017
Ciuperci cu legume

Ingrediente: 500 g ciuperci, 1 ardei gras, 1 ceapa, 1 rosie mai mare, sare, verdeata, 50 ml ulei. Mod de Preparare: Ciupercile se taie fasii. Ceapa si ardeiul se taie rondele, rosia se taie in bucati mai ...

19.03.2017
Pilaf cu ciuperci si aripioare de pui la cuptor

Ingrediente: o ceapa un morcov un ardei gras o ceasca orez 4 ciuperci un catel usturoi 4 aripioaare pui o lingurita paprika sare si piper Mod de Preparare: Taiati ardeiul, morcovul si ceapa in cuburi ...

18.03.2017
Cea mai bună reţetă de chifteluţe de post. Nici nu zici că nu au carne!

Ingrediente: 200 g soia granule 1 frunză dafin 4 căţei de usturoi 5 linguri de făină 2 linguri de ulei de măsline 3 linguri apă minerală 100 g pesmet sare piper ulei Mod de preparare: Pune ...

17.03.2017
Pilaf cu roşii şi dovlecei

Ingredinete: 4 roşii, 3 dovlecei mărunţi, 200 gr orez cu bobul lung, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri ulei de măsline, 200 ml zeamă concentrată de legume (Knorr+apă), 1 fir de tarhon, sare, piper. Mod ...

16.03.2017
Ficăței de pui cu sos de roșii și usturoi

Ingrediente: 500 g ficatei de pui 2 cepe 1 morcov mic 200 ml pulpa de rosii 1 lingura vin rosu sec 6-7 catei de usturoi sare, piper ulei Mod de Preparare: Ficatul de pui se spala si se curata de pielite, ...

15.03.2017
Prăjitură cu budincă

Ingrediente: 18 biscuiti 100 ml cafea tare 50g stafide 50 ml rom/coniac/whisky Budinca: 70g faina 100g zahar 3 oua 500 ml lapte 1 plic zahar vanilat 1 lingurita esenta de vanilie 1 lingura cacao 50g ...

14.03.2017
Mâncare de urzici

Ingrediente 5 legaturi de urzicute (pentru cca 2 portii) 2 linguri ulei 1 ceapa mare 1 lingura faina sare (eventual chiar si delikat) 2 catei de usturoi Mod de preparare: Mai intai curatam si spalam bine ...

13.03.2017
Pui pe băț

Ingrediente: 2 portii sau o portie nerusinata: 1/2 piept de pui congelat 1 portocala 200g iaurt 1 catel de usturoi 2 linguri ulei de masline 1 lingura sos de soia sare piper 10 scobitori Mod de Preparare: ...

12.03.2017
Sărmăluţe de post cu ciuperci

Ingrediente: 1-2 căpăţâni de varză murată sau dulce (în funcţie de mărimea verzei, dar şi de calitatea frunzelor) 500 de grame de ciuperci proaspete 200 de ml. de orez cu bobul rotund, spălat ...

11.03.2017
Surpriză primăvăratică

Ingrediente: 20 rosii chery 8 ridichi rosii 4 oua fierte tari 1 legatura ceapa verde 1 salata verde 2 linguri otet aromatizat 2 linguri zeama de lamaie 4 linguri ulei de masline sare 1 ardei gras Mod ...

10.03.2017
Prăjitură mălai dulce

Ingrediente: 1 pahar malai, 1 pahar faina, 1 pahar zahar, 390 g iaurt, coaja de la 2 lamai, coaja de la 2 portocale, 2 pliculețe zahar vanilinat, 1 plic praf de copt, 200 g unt, 3 oua, sare. Mod de ...

09.03.2017
Cei mai buni mucenici cu miere şi nucă

Creştinii prăznuiesc pe 9 martie Mucenicii sau sărbătoarea celor 40 de sfinţi. Ziua e dedicată celor 40 de soldaţi creştini de la Sevastia care au fost torturaţi şi ucişi din cauza credinţei lor. În ...

08.03.2017
Mâncare de prune uscate cu orez

Ingrediente: 600 gr prune deshidratate 300 gr orez 100-150 gr zahăr 100 ml ulei coajă de lămâie un bat de scorţişoară sare Mod de Preparare: Alegem prunele de codiţe şi eventualele impurităţi, ...

07.03.2017
„Taci şi înghite” - Reţeta care a cucerit mii de români

Ingredientele: 250 de grame mălai jumătate de litru de lapte jumătate de litru de apă 4 ouă 50 de grame de unt 200 de grame de smântână 200 grame de telemea 200 de grame de cașcaval 6 ...

06.03.2017
Ardei umpluţi de post

Ingrediente: 7 ardei graşi 1 ardei 2 morcovi 2 cepe 150 g orez 3 roşii boia de ardei dulce piper, sare 50 ml ulei 1 lingură de făină 1 linguriţă de vegeta pătrunjel Mod de preparare: Ardeii ...

05.03.2017
Ciocănele de pui învelite în bacon

Ingrediente: 12 ciocănele de pui, 12 feliii de bacon afumat, doi căţei de usturoi, zeama de la o lămâie, pâine crocantă (pentru servire) Mod de preparare: se încinge cuptorul la 200° ...

04.03.2017
Ciulama de ciuperci cu usturoi

Ingrediente: 500 grame ciuperci champignon, o ceapă, 2 căţei de usturoi, 2 linguri de făină, 50 ml ulei, pătrunjel, sare, piper. Mod de preparare: se taie ceapa mărunt şi se pune la călit. Când ...

03.03.2017
Ghiveci cu legume

Ingrediente: 1 kg cartofi 200 g fasole verde 1 morcov 1 ceapa 3 rosii 1 dovlecel 50 ml ulei 20 g vegeta sare. Mod de Preparare: Legumele se spala si se curata. Intr-o tigaie se pune uleiul la incins, ...

02.03.2017
Sufleu cu brânză

Ingrediente: 50 g brânză cheddar, 40 g unt, 40 g făină, 190 ml lapte, 2 ouă mari, sare, piper, nucşoară Mod de preparare: Se dă brânza pe răzătoarea fină, se topeşte untul într-o ...

01.03.2017
Brioșe aperitiv

Ingrediente: 600 gr faina 10 gr drojdie 500 ml apa 50 ml ulei masline pentru umplutura: 200 gr branza burduf 1 ardei gras 200 gr cascaval 100 gr sunca sare, piper, boia Mod de Preparare: In 200 ml ...

28.02.2017
Ghiveci călugăresc

Ingrediente: 4 cartofi, un dovlecel, 100g fasole verde, 2 cepe, 2 morcovi, o jumătate de conopidă, o ţelină, 4 roşii, un ardei gras roşu, un sfert de varză, câteva frunze de pătrunjel, 100 ...

27.02.2017
Plăcintă cu varză

Ingrediente: 1 varza nu foarte mare 2 cepe medii 2 linguri paste tomate 150 ml ulei 1 pachet foi placinta 1 leg marar 2 foi cimbru 1 lingurita piper boabe pentru finisare: 1 pahar mic smantana 2 oua sare Mod ...

26.02.2017
Ruladă cu cremă de brânză

Ingrediente: Blat: 4 oua 100 ml apa fiarta 80 g amidon 40 g faina 1 lingurita boia 2 linguri pasta de tomate 60 g unt topit 1 lingurita praf de copt sare Crema: 200 g crema de branza 100 gr branza ...

25.02.2017

Publicitate



Panoramic Travel Botosani

BANCUL ZILEI !


DorohoiNews.ro


Doi prieteni stau de vorbă:
- Ce mai faci?
- Uite, m-a lăsat nevasta pentru cel mai bun prieten.
- Credeam că eu sunt cel mai bun prieten al tău…
- Acum e el…



DOROHOI NEWS - Primim la redacție

DorohoiNews.ro






PARTENERI - AJOFM BOTOSANI

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

ZiareBotosani.ro

POLIȚIA LOCALĂ DOROHOI

DorohoiNews.ro

PARTENERI

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Dorohoi News

DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro


PUBLICITATE

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro



UMANITAR

DorohoiNews.ro

Donatii online prin contul PAYPAL…



DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro



PUBLICITATE


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

Ecomed Dorohoi

DorohoiNews.ro

Ultimele anunturi

Nu s-a gasit nici o inregistrare.

PARTENERI

DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro


DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro

DorohoiNews.ro